2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kalorferlerden canım benim oğlumunda tıkanıyor serum ve aspratörle temizliyorum ama nafile yine doluyo benim bile tıkanıyo kuruyo burnum yavrucaklar napsın

Benimde aynı durumda.Burnu sürekli tıkalı.Her emzirmeden önce aspiratorle çekiyorum burnunu,serum fizyolojik bi işe yaramıyor.Aspirator biraz rahatlatıyor ama geçici o da.Rahat ememiyor,nefes alamıyor yavrum içim acıyor valla,bu yüzden sık sık uyanıyor.Napicaz bilmiyorum

Kizlar bebisler sizi tskip ediyor mu bizimki nin gözü bizim üstümüzde maşallah kafayı bir o yana bir bu yana atarak meme arıyor
Evet gözüyle takip ediyor devamlı.Bide 2 gündür bilinçli olarak gülümsemeye başladı maşallah

Bir ayda 600 gr mi almasi lazim en az

Burnu neden tikali oluyor bebeginin

Deterjan , bulasik deterjani, camasir tozlari, annenin kullandgi el sabunu dahi, parfum hersey etkili kucuk bebeklerde..Cok gecmis olsun..

Burnu tıkalı herkes için (bebekler anneler ) soğanı soymadan 2 ye bölüp üzerine karanfil batırıp odaya koyun bizde işe yarıyor sizdede yarayabilir.birde viksli su koyun odalara

Canım çekmeyince kendisş çıkarmıyor hapşuruyor felan ama çıkmıyor birşey. Bende her emzirme öncesi sıkıyorum. Soğanı da yaptım da fayda görmedim ya yşne tıkandı

Aynen öyle valla hem iyi ememiyor hem iyi uyuyamıyor benimde içim gidiyor gerçektem. Her aspire edişte birsürü mukus geliyor yavrum bir rahatlıyor sonra birdahaki emmede yine aynı oluyor.

Kızlar benim ilk bebek şimdi 15 günlük olduk. Sizin yanınızda aileler var mı gece yanınızda kalıyorlar mı? Benimkiler kalıyorlar da artık yavaştan herkes evlerine çekilecek gibi. Bem korkuyorum tek başıma bakabilir miyim ki ya hrm ev işi hem yemek hem bebek yapabilir miyim bilmiyorum. Gerçi annemler yine 40 çıkana kadar kalırız istersen diyorlar ama hepsi fe yoruldu artık kaynanamda annem de sıraayla geliyorlar da kendi ev işlerş de var malum aksıyor. Gitmeye niyetleri var da bana kıyamıyorlar. Bilmiyorum yapabileceğime inansaö gidin gece kalmayın arada gündüz gelirsiniz diycem ama gözüm kesmiyor kızlar. Sizde durumlar nasıl?

Benim annem 2 gece hastanede kaldı yanımda,bi dahada kalmadı çünkü çalışıyor.Kaynanam gündüz geliyor bi dolaşıyor gidiyor bana faydası yok,üstüne üstük canımı sıkıyor her seferinde,bu çocuk üsüyor deyip.Kendine güven yapabilirsin

Gece ne yapıyorlar ki? Emzirip uyutacaksın. Yaparsın. Güven kendine.

Bende hala annemdeyim salı günü gitcem eve benimde ilk bebegim bakarım yaparım da gazı var bi aglamaya baslayınca bazen bes altı saat uyumuyo ağlıyo napacagını şaşırıyo insan yine annem varken ondan destek alıyorum eve gidince de kahınvakidem arka binada oturuyor artık o gelip gider gaz damlası da kullanmaya basladım dün biogia insallah biraz rahatlar dün bi etkisini göremedik bu aksam nasıl geçer bilmiyorum insallah biraz rahatlar yavrum hem cok gazı var hemde ikş üc gündür burnu tıkalı sanki ara da da öksürüyor gibi napcam bilmiyorum hasta olcak gibi

Çok geçmiş olsun , benimkinin de ağzından kan gelmişti ne yapacağımı şaşırmıştım yanımda biri olmasa ne yapardım bilmiyorum.
Benim ilk oğlumda emdikten sonra kanlı kustuydu ben tabi bayağı panik yaptıydım o arada görümcem le telefonda konuşuyordum o dedi ki göğsün yara mi evet dedim onu emmiştir ondandır dedi yoksa hemen doktora gidecektik

Ya aynen bende ilk olduğu için yelaş yapıyorum bizimde ağlaması tutunca insan şaşırıyor. Yanında annen felan olunca bi destek oluyor bir yol gösteriyor insana. Ama korkma hasta olmaz anne sütü alıyorsa bide onların bağışıklık kuvvetli şuan. Ben kendim grip oldum ona rağmen şükür kızıma geçmrdi. Burun tıkalı olunca arada öksürük yapıyor bizimde sürekli tıkalı ve öksürük hapşırık hep oluyor hç

ilk çocuğumda ilk 20 gün kimse yoktu yanımda annem sonra geldiydi işi vardı çünkü .Bu çocupumdada annemi yarın göndereceğim memlekete 25 gün kaldı yanımda.Aslında çoğu şeyi ben yaptım annem yanımda bir nefes oldu yani çok iş yaptırmadım ona.

Evet sadece anne sütü alıyor annemde öyle diyo anne sütü alınca hasta olmaz diye indallah olmaz canım sagol burnu cok tıkanıyo dedigin gibi ondan olabilir sürekli de açıyorum oluyo işte. Bi cocuk ne hallerine büyüyo derlerdiya aynen öyleymiş valla hem zor hem cok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…