2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birşey daha sorayım sizinkiler çok uyuyor mu bazen. Benimki bazı günler bi uyuyunca 5 saat felan uyuyor. Kaldırmak istemiyorum ama içim de gidiyor acaba çoı uyudu birşey olue mu diye. Bu gece 12 de uyudu sabah 6 buçukta uyandı mesela

Ne güzel valla dua et benimki bir saat ikş saat uyuyo uyanıyo gece bazen yatırıyorm 10 dk sonra geri uyanıyo

Ne güzel bizimki hiç öyle uzun uyumuyor bebekler günün 17-18 saati uyuyarak geçirir diyorlar ama nerde bizim kız 10 saat uyuyor anca

Canım çekmeyince kendisş çıkarmıyor hapşuruyor felan ama çıkmıyor birşey. Bende her emzirme öncesi sıkıyorum. Soğanı da yaptım da fayda görmedim ya yşne tıkandı
Aspiratör u sürekli kullanmayın diyor doktorlar bilmiyorum ki anne sütü birkaç damla ise yarayabilir

Uyusun güzel de 6 saat çok fazla canım ya 3 saat sonra 1 kere emzir sen bile yeter

Benim annem hep bende zaten sadece kendi annem olsun başka kimseyi istemiyorum şu dönemde.kv kaldı 3 gece gecenin bir yarısı zort diye odamıza dalıyordu cocuk napiyor battaniye agzina gelmesin emziriyonmu cartcut diye.kendi annem kapının önünden gecmezken onun godzilla gibi gelmesi korkunçtu.bence gitsinler ya insan daha rahat oluyor.gece zaten ben ve babası bakıyoruz

Yuh kaynanaya bak ya

Gerçekten şaka gibi ya. Benim kaynanam öyle değildi sağolsun sadece bebek çok ağlarsa geliyordu alıyordu biraz o gaz çıkarıyordu. Annem de aynı şekilde ama yine de var olnaları güven veriyordu bana şimdi gitmelerinden korkuyorum daha erken diyorum 40 çıkana kadar gleşp kalın felan ama diyorlar 20 gün olsun daha kendin bakarsın

Uyusun güzel de 6 saat çok fazla canım ya 3 saat sonra 1 kere emzir sen bile yeter
Valla canım önceden saat kurup kalkıyordum en geç saate kuruyordum ama bu defa ben uyandırınca gerş uyuması çok zor oluyordu. Şimdi sarılık riskş de geçince daha doktor uyandırma dedi 5 6 saat uyuyor artık kaldırmıyorum napayım valla aklımda onda oluyor her saat uyanıyorum bakıyorum mışul mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmıyorum

Orasi öyle mecbur kendin bakacaksın hem insan kendi başına kaldiki daha bir cesaretleniyor sakin telaşlanma.benim en korktuğum bebek yıkamalı 2-3kez yardim aldım dün kendim yıkadım.bu bebekler bizim mecburen biz bakacağız bırak gitsin giden zaten herkesin evi düzeni var,inan diken üstündeler onlarda

Bende uyandirmiyorum artık.dr da 5saati geçerse uyandır dahada uyandırma gece,kendi belirlesin beslenmesini dedi.zaten mırıldanmaya başlıyor 3-4 saate emzirip gazını alıp yatırıyorum hemen

Yapabilirsin tabiki hem de en güzel şekilde bakarsın inan buna.ben ilk bebeğimde kvde de kaldım Allah razı olsun ondan.ev işleri yoktu sadece bebekle hep ben ilgilendim gece gündüz.bu sefer kendi evimde kaldım annemin 2 hafta izni vardı o geldi kaldı.sonra artık kimsenin gelmesine gerek yok dedim.2 çocuklu hayata atıldık büyük çocuğum daha çabuk alışsın istedim malum ev kalabalık olunca farklı oluyor

Ben ilk çocuğumda da bunda da doğduğu günden itibaren tek başıma kaldım tek kaldım.inan hiç zorlanmadım hatta karışan görüşen olmadığı için daha rahat. Eşim okuldan geldiğinde yardımcı oluyor ama günün çoğunluğunda iki çocukla başbaşayım biri 3.5 yaşında biri 1 aylık

7,5 ve 6 yaş ikitane okullu ve bebiş var doğumdan 5 gün sonra eşim işe, anneler evlerine döndü. Gece uyku yok gündüz ev işleri yemek derdi akşam ödevler, sabah bebek kucakta kahvaltı çocukların beslenmesi, okul hazırlığı Allah güç veriyor yoksa tırlatmak an meselesi.

Bence bu kadar uyumasına izin vermeyin çok küçükler beslenmesi gerekiyor bence en az 2 3 kere beslenmesi gerek

Benimde 1.sınıfa giden oğlum var .Sabah babamız kahvaltısını yaptırıyor beslenmesini hazırlıyor .Yoksa sabah kalkması çok zor bebek uykusuz bırakıyor.Sizin işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun..

Sen bilirsin tabi canım bana çok geldi

Kızlar ya bebegim hasta gibi diyodumya burnu tıkalı öksürüyodu hapşuruyodu bugun rahat edemedim doktora getirdim gercekten hastalanmıs yavrum daha 27 günlük cok kücük kuzum bide anne sütü alıyor yine de hastalandı işte yatırdılar eve gönderip tedavi veremeyiz yatırmamız lazım dediler çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorm yavrum tek basına napacak ben bugun onsuz nasıl durcam alıştı eve yadırgayacak şimdi off kızlar kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…