- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Canım geçmiş olsun.stres yapmamaya çalış sütünü etkiler mazallah.gecici bir dönem her çocuk olabilir.birde hangi sehirdesin bilmiyorum ama kış sağlam geldi dikkat etmek lazım.hatta bizimde yarın eltimin kızının diş bulguru var daha 40miz çıkmadı gitmemeyi düşünüyorum tüm çocuklar orda olcak ve hastalar.Allah korusun ya bende korkuyorumKızlar ya bebegim hasta gibi diyodumya burnu tıkalı öksürüyodu hapşuruyodu bugun rahat edemedim doktora getirdim gercekten hastalanmıs yavrum daha 27 günlük cok kücük kuzum bide anne sütü alıyor yine de hastalandı işte yatırdılar eve gönderip tedavi veremeyiz yatırmamız lazım dediler çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorm yavrum tek basına napacak ben bugun onsuz nasıl durcam alıştı eve yadırgayacak şimdi off kızlar kafayı yicem
Geçmiş olsun,grip mi neden yatırdılar?Kızlar ya bebegim hasta gibi diyodumya burnu tıkalı öksürüyodu hapşuruyodu bugun rahat edemedim doktora getirdim gercekten hastalanmıs yavrum daha 27 günlük cok kücük kuzum bide anne sütü alıyor yine de hastalandı işte yatırdılar eve gönderip tedavi veremeyiz yatırmamız lazım dediler çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorm yavrum tek basına napacak ben bugun onsuz nasıl durcam alıştı eve yadırgayacak şimdi off kızlar kafayı yicem
Kayserideyim canım hic dışarı cıkarmadım valla hep evdeydim gelen giden de olmadı öyle bi kac kisi hariç nasıl oldu anlamadımCanım geçmiş olsun.stres yapmamaya çalış sütünü etkiler mazallah.gecici bir dönem her çocuk olabilir.birde hangi sehirdesin bilmiyorum ama kış sağlam geldi dikkat etmek lazım.hatta bizimde yarın eltimin kızının diş bulguru var daha 40miz çıkmadı gitmemeyi düşünüyorum tüm çocuklar orda olcak ve hastalar.Allah korusun ya bende korkuyorum
Üst solunum yolu enfeksiyonu olmusGeçmiş olsun,grip mi neden yatırdılar?
Çok geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsekte olabiliyor malesef .Allahım başka büyük dert vermesin.Üst solunum yolu enfeksiyonu olmus
Niye yapamayacann yaparsinn benimde bide 6 yasinda varr kimsede yok yanimda herkes ewini ariyo herkesin bi duzenii var.uyudugu vakit yemegini yaparsin temizligini .yikama zamani cagiriyorum ama cok kucuk diee biraz buyusun onuda yaparimm yeterki istee herseyi basaririsinnKızlar benim ilk bebek şimdi 15 günlük olduk. Sizin yanınızda aileler var mı gece yanınızda kalıyorlar mı? Benimkiler kalıyorlar da artık yavaştan herkes evlerine çekilecek gibi. Bem korkuyorum tek başıma bakabilir miyim ki ya hrm ev işi hem yemek hem bebek yapabilir miyim bilmiyorum. Gerçi annemler yine 40 çıkana kadar kalırız istersen diyorlar ama hepsi fe yoruldu artık kaynanamda annem de sıraayla geliyorlar da kendi ev işlerş de var malum aksıyor. Gitmeye niyetleri var da bana kıyamıyorlar. Bilmiyorum yapabileceğime inansaö gidin gece kalmayın arada gündüz gelirsiniz diycem ama gözüm kesmiyor kızlar. Sizde durumlar nasıl?
Ben uyandirmiyorumm aciksa zaten cigligi basarr birak uyuyusun arada oluyo zaten surekli degilKızlar birşey daha sorayım sizinkiler çok uyuyor mu bazen. Benimki bazı günler bi uyuyunca 5 saat felan uyuyor. Kaldırmak istemiyorum ama içim de gidiyor acaba çoı uyudu birşey olue mu diye. Bu gece 12 de uyudu sabah 6 buçukta uyandı mesela
Amin çok teşekkür ederim kimseye vermesin Rabbim.Çok geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsekte olabiliyor malesef .Allahım başka büyük dert vermesin.
Çok geçmiş olsun kuzum ya güçlü ol anne olmak böyle işteKızlar ya bebegim hasta gibi diyodumya burnu tıkalı öksürüyodu hapşuruyodu bugun rahat edemedim doktora getirdim gercekten hastalanmıs yavrum daha 27 günlük cok kücük kuzum bide anne sütü alıyor yine de hastalandı işte yatırdılar eve gönderip tedavi veremeyiz yatırmamız lazım dediler çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorm yavrum tek basına napacak ben bugun onsuz nasıl durcam alıştı eve yadırgayacak şimdi off kızlar kafayı yicem
Ben de soracaktım tiroit ilaci kullanıyorum sadeceArkadaşlar doğumdan sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Geçmiş olsun canım benim oğlumda hapşırıyo hapşırırken öksürüyo burnuda tıkalı aspire edince açılıyo acaba benim oğlumda mı hasta ağlarken kulağını tutuyo birde (ama durup dururken ağlamıyo acıkınca gazını çıkaramayınca ağladığı zaman elini kulağına götürüyor) hapşırığını bir aylık kontrolde sormuştum burun kılı olmadığı için hapşırması normal dedi dr ama öksürüğü yeni çıktıKızlar ya bebegim hasta gibi diyodumya burnu tıkalı öksürüyodu hapşuruyodu bugun rahat edemedim doktora getirdim gercekten hastalanmıs yavrum daha 27 günlük cok kücük kuzum bide anne sütü alıyor yine de hastalandı işte yatırdılar eve gönderip tedavi veremeyiz yatırmamız lazım dediler çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorm yavrum tek basına napacak ben bugun onsuz nasıl durcam alıştı eve yadırgayacak şimdi off kızlar kafayı yicem
Sagol canım hastanede bırakıp eve gelmek cok zor inşallah en kısa sürede iyileşir yanımda uyur kuzumÇok geçmiş olsun kuzum ya güçlü ol anne olmak böyle işte
Aynı benimkide öyleydi canım burnu tıkalıydı burnunu açıyodum hep hapşırıyordu öksürmeye basladı azar azar öksürünce biraz da hırıltı olunca götürdüm doktora üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ilerlememiş cigerlerine inmemiş çok şükğr ama eve gönderemeyiz yatırmamız lazım kücük oldugu icin dedi sende istersen götür bidaha ilerlemesin eğer öyle bişey varsa hem icin rahat eder yoksada daha iyiGeçmiş olsun canım benim oğlumda hapşırıyo hapşırırken öksürüyo burnuda tıkalı aspire edince açılıyo acaba benim oğlumda mı hasta ağlarken kulağını tutuyo birde (ama durup dururken ağlamıyo acıkınca gazını çıkaramayınca ağladığı zaman elini kulağına götürüyor) hapşırığını bir aylık kontrolde sormuştum burun kılı olmadığı için hapşırması normal dedi dr ama öksürüğü yeni çıktı
Çok geçmiş olsun canım, bizde 5 gündür hastanedeyiz yoğun bakımda yavrum enfeksiyon kapmış.bende o kadar ağladım ki anlatamam onu hastanede bırakıp eve dönmek korkunç. İnlemesi ve 37 derece ateşi vardı dra götürdük acil yatış verdiler ve neye uğradığımız şaşırdık 3 gün boyunca enfeksiyon araştırıldi 2 gün önce nedenini buldular tabi bu arada antibiyotik almaya devam etti yavrum.5 gündür sabah 11de hastaneye gidiyorum akşam 11de çıkıyorum. Bekleme salonunda süt sagiyorum arada emzirmeye giriyorum uyku yok dinlenmek yok.Alahim tüm hastalara şifa versin hele bebek olunca apayrı.Kızlar ya bebegim hasta gibi diyodumya burnu tıkalı öksürüyodu hapşuruyodu bugun rahat edemedim doktora getirdim gercekten hastalanmıs yavrum daha 27 günlük cok kücük kuzum bide anne sütü alıyor yine de hastalandı işte yatırdılar eve gönderip tedavi veremeyiz yatırmamız lazım dediler çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorm yavrum tek basına napacak ben bugun onsuz nasıl durcam alıştı eve yadırgayacak şimdi off kızlar kafayı yicem
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin hemen yavrucagaÇok geçmiş olsun canım, bizde 5 gündür hastanedeyiz yoğun bakımda yavrum enfeksiyon kapmış.bende o kadar ağladım ki anlatamam onu hastanede bırakıp eve dönmek korkunç. İnlemesi ve 37 derece ateşi vardı dra götürdük acil yatış verdiler ve neye uğradığımız şaşırdık 3 gün boyunca enfeksiyon araştırıldi 2 gün önce nedenini buldular tabi bu arada antibiyotik almaya devam etti yavrum.5 gündür sabah 11de hastaneye gidiyorum akşam 11de çıkıyorum. Bekleme salonunda süt sagiyorum arada emzirmeye giriyorum uyku yok dinlenmek yok.Alahim tüm hastalara şifa versin hele bebek olunca apayrı.
Teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun bende dün gece 1e kadar hastaneydim dedigin gibi hem ara ara kızımı emzirdim hem süt sağdım Rabbim hepimizinkine şifa versin indallah sizinki neyden enfeksiyon kapmış şimdi biraz daha iyi miÇok geçmiş olsun canım, bizde 5 gündür hastanedeyiz yoğun bakımda yavrum enfeksiyon kapmış.bende o kadar ağladım ki anlatamam onu hastanede bırakıp eve dönmek korkunç. İnlemesi ve 37 derece ateşi vardı dra götürdük acil yatış verdiler ve neye uğradığımız şaşırdık 3 gün boyunca enfeksiyon araştırıldi 2 gün önce nedenini buldular tabi bu arada antibiyotik almaya devam etti yavrum.5 gündür sabah 11de hastaneye gidiyorum akşam 11de çıkıyorum. Bekleme salonunda süt sagiyorum arada emzirmeye giriyorum uyku yok dinlenmek yok.Alahim tüm hastalara şifa versin hele bebek olunca apayrı.
Çok geçmiş olsun canım, bizde 5 gündür hastanedeyiz yoğun bakımda yavrum enfeksiyon kapmış.bende o kadar ağladım ki anlatamam onu hastanede bırakıp eve dönmek korkunç. İnlemesi ve 37 derece ateşi vardı dra götürdük acil yatış verdiler ve neye uğradığımız şaşırdık 3 gün boyunca enfeksiyon araştırıldi 2 gün önce nedenini buldular tabi bu arada antibiyotik almaya devam etti yavrum.5 gündür sabah 11de hastaneye gidiyorum akşam 11de çıkıyorum. Bekleme salonunda süt sagiyorum arada emzirmeye giriyorum uyku yok dinlenmek yok.Alahim tüm hastalara şifa versin hele bebek olunca apayrı.
Benimde aynı şey aklıma geldi alından ateşölçer aldık onla ölçüyoruz ateşini. Bazen 37.3 falan ateş oluyor .Ben normal diye düşünüyorum.Tabi hırıltı da oluyor nefes alması hızlı ve hırıltılı oluyor ama az çok hareketlerinden anlaşılır sanırım ya da huzursuz olur .Çok geçmiş olsun arkadaslar, kuzucuklar hemen iyileşirler umarım. Cok üzücü bir durum. Benim bebeğim de hırıltılı nefes alıyor bazen, ateşi genelde 37 civarında. Sadece bunlara istinaden mi götürdünüz doktora? Acaba benimki de mi hasta o yüzden mi hırıltılı nefes alıyor bazen? Başka belirti varsa yazar mısınız bende gotureyim olmazsa yarin doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?