2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki hırıltılı nefes alıyordu ve arada öksürüyodu hapşırıyordu o yüzden götürdüm cok ilerlememiş dedi ama yatırdı hastaneye ilerlerse cigerlerine iner boranşite çevirebilir dedi istersen bi götür için rahat etsin canm bende pek bişeyi yok burnu tıkalı ondandır diye düşünüyodum ama icim rahat etsin diye götürdüm iyiki seni götürmüşüm

Benim bebegim 33 gunluk oldu bugun.Annem yanimdaydi.Bugun gidiyor ve beni de korku sardi.Kayinvalidem gelicek ama o da en fazla 1 hafta duracak o da taş catlasa.Arada ihtiyacim oldugunda gelip gidecek.Ben de dusunuyorum acaba yapabilir miyim diye.Hem ev islerine bakmak,yemek yapmak hem bebege bakmak seviyesine hicbir zaman gelemeyecegimi dusunuyorum..

Bu kayinvalideler ayni fabrikadan cikiyor heralde..Benimki de oyle.Cocuk hep usuyor..

Ben paylaştıktan sonra yaptım iki kez kakasını yaptı ve kakasında balgam vardı işe yaradı sanırım

Bende aynen öyle hiç düşünemiyorum yapabileceğimi

Yanlarına gidiyor olmak insanı az da olsa rahatlatıyor. Klebsiella diye bir virüs hastane virüsü diye geçiyormuş Allah'tan erken farketmisiz geç farkedildiginde kalıcı sonuçları varmış. Yarın inşallah taburcu edecekler hala hastanedeyim bekliyoruz.

Hırıltı, 37 derece ateş ve inlemesi vardı. Doktor yenidoganlarda 37 derece ateş yüksek dedi bende 38 olursa yüksek diye goturmeyecektim doktora. İnlemesini videoya çektim birde emerken hiriltisini dr devamlı inlemesi halindeyse getir dedi.gittik tahliller testler derken acil yatış verdiler.

Aksatma bence doktoruna mutlaka bilgi ver.bu işler beklemeye gelmez Allah korusun.

Yenidoganlarda 37 derece olması bile yüksekmiş. İhmal etmeyin.

Benim annemde gidiyor. Bende senin gibi düşünüyorum nasıl yaparım yetişebilir miyim.Allah yardımcımız olsun.anneleri yanlarında olanlar ne şanslı. Bazen oturup ağladığım oluyor zaten lohusasin birde bu düşünceler kafayı yediriyor.

Kızlar 3 gündür devit 3 başladık da 3 gündür bebeğim sancılanıyot huzursuz acaba o mu yapıyor ya. 3 damla veriyorum ama sizler kullanıyor musunuz

Insallah Rabbim şifa versin o virüsün oldugunu kan sonucunda mı anladılar

Şu anda en rahat zaman bence bebek bir şey yapmıyor emiyor uyuyor genelde.Benim annem yanımdaydı bugün gitti. Ben ona pek bir iş yaptırmadım biraz yaşlı 63 yaşında çoğunluk ben yaptım valla.

Kızlar 3 gündür devit 3 başladık da 3 gündür bebeğim sancılanıyot huzursuz acaba o mu yapıyor ya. 3 damla veriyorum ama sizler kullanıyor musunuz
Bizde basladik 16 günlükken ama günde 1 damla dedi bize dr.biz coledan d vit kullaniyoruz

Şu anda en rahat zaman bence bebek bir şey yapmıyor emiyor uyuyor genelde.Benim annem yanımdaydı bugün gitti. Ben ona pek bir iş yaptırmadım biraz yaşlı 63 yaşında çoğunluk ben yaptım valla.
Emip uyuaalar iyi de huysuzlanıp duruyorlar benimki normalde iyiydi de 2 gündür altı temiz karnı tok ama kıvranıp duruyoe ara sıra bağırıp ağlıyor. Gaz sancısı mı anlamadım ki

Bizde basladik 16 günlükken ama günde 1 damla dedi bize dr.biz coledan d vit kullaniyoruz
Bize sağlık ocağı devit 3 verdi doktorda 3 damla verin dedi bilmiyorum o mu yapıyor ama kızım huzursuz kaç gündür karnı tok altı temiz gazı yok aslında ama kıvranıp duruyor uykuau çok zayıf öncelerş güzel uyurdu bi dalınca 3 saat uyurdu şimdi 20 dakika durmuyor uyanıyor

Bizede sağlık ocağı devit 3 vermisti dr coledan verdi bunu kullanın 1 damla dedi.bilmiyorum ki d vitamini sonuçta zararı olurmu bir doktorunuza danışın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…