Çok geçmiş olsun arkadaslar, kuzucuklar hemen iyileşirler umarım. Cok üzücü bir durum. Benim bebeğim de hırıltılı nefes alıyor bazen, ateşi genelde 37 civarında. Sadece bunlara istinaden mi götürdünüz doktora? Acaba benimki de mi hasta o yüzden mi hırıltılı nefes alıyor bazen? Başka belirti varsa yazar mısınız bende gotureyim olmazsa yarin doktora.
Benimki hırıltılı nefes alıyordu ve arada öksürüyodu hapşırıyordu o yüzden götürdüm cok ilerlememiş dedi ama yatırdı hastaneye ilerlerse cigerlerine iner boranşite çevirebilir dedi istersen bi götür için rahat etsin canm bende pek bişeyi yok burnu tıkalı ondandır diye düşünüyodum ama icim rahat etsin diye götürdüm iyiki seni götürmüşüm
Kızlar benim ilk bebek şimdi 15 günlük olduk. Sizin yanınızda aileler var mı gece yanınızda kalıyorlar mı? Benimkiler kalıyorlar da artık yavaştan herkes evlerine çekilecek gibi. Bem korkuyorum tek başıma bakabilir miyim ki ya hrm ev işi hem yemek hem bebek yapabilir miyim bilmiyorum. Gerçi annemler yine 40 çıkana kadar kalırız istersen diyorlar ama hepsi fe yoruldu artık kaynanamda annem de sıraayla geliyorlar da kendi ev işlerş de var malum aksıyor. Gitmeye niyetleri var da bana kıyamıyorlar. Bilmiyorum yapabileceğime inansaö gidin gece kalmayın arada gündüz gelirsiniz diycem ama gözüm kesmiyor kızlar. Sizde durumlar nasıl?
Benim bebegim 33 gunluk oldu bugun.Annem yanimdaydi.Bugun gidiyor ve beni de korku sardi.Kayinvalidem gelicek ama o da en fazla 1 hafta duracak o da taş catlasa.Arada ihtiyacim oldugunda gelip gidecek.Ben de dusunuyorum acaba yapabilir miyim diye.Hem ev islerine bakmak,yemek yapmak hem bebege bakmak seviyesine hicbir zaman gelemeyecegimi dusunuyorum..
Benim annem 2 gece hastanede kaldı yanımda,bi dahada kalmadı çünkü çalışıyor.Kaynanam gündüz geliyor bi dolaşıyor gidiyor bana faydası yok,üstüne üstük canımı sıkıyor her seferinde,bu çocuk üsüyor deyip.Kendine güven yapabilirsin
Benim bebegim 33 gunluk oldu bugun.Annem yanimdaydi.Bugun gidiyor ve beni de korku sardi.Kayinvalidem gelicek ama o da en fazla 1 hafta duracak o da taş catlasa.Arada ihtiyacim oldugunda gelip gidecek.Ben de dusunuyorum acaba yapabilir miyim diye.Hem ev islerine bakmak,yemek yapmak hem bebege bakmak seviyesine hicbir zaman gelemeyecegimi dusunuyorum..
Teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun bende dün gece 1e kadar hastaneydim dedigin gibi hem ara ara kızımı emzirdim hem süt sağdım Rabbim hepimizinkine şifa versin indallah sizinki neyden enfeksiyon kapmış şimdi biraz daha iyi mi
Yanlarına gidiyor olmak insanı az da olsa rahatlatıyor. Klebsiella diye bir virüs hastane virüsü diye geçiyormuş Allah'tan erken farketmisiz geç farkedildiginde kalıcı sonuçları varmış. Yarın inşallah taburcu edecekler hala hastanedeyim bekliyoruz.
Çok geçmiş olsun arkadaslar, kuzucuklar hemen iyileşirler umarım. Cok üzücü bir durum. Benim bebeğim de hırıltılı nefes alıyor bazen, ateşi genelde 37 civarında. Sadece bunlara istinaden mi götürdünüz doktora? Acaba benimki de mi hasta o yüzden mi hırıltılı nefes alıyor bazen? Başka belirti varsa yazar mısınız bende gotureyim olmazsa yarin doktora.
Hırıltı, 37 derece ateş ve inlemesi vardı. Doktor yenidoganlarda 37 derece ateş yüksek dedi bende 38 olursa yüksek diye goturmeyecektim doktora. İnlemesini videoya çektim birde emerken hiriltisini dr devamlı inlemesi halindeyse getir dedi.gittik tahliller testler derken acil yatış verdiler.
Aksatma bence doktoruna mutlaka bilgi ver.bu işler beklemeye gelmez Allah korusun.
Benimde aynı şey aklıma geldi alından ateşölçer aldık onla ölçüyoruz ateşini. Bazen 37.3 falan ateş oluyor .Ben normal diye düşünüyorum.Tabi hırıltı da oluyor nefes alması hızlı ve hırıltılı oluyor ama az çok hareketlerinden anlaşılır sanırım ya da huzursuz olur .
Benim annemde gidiyor. Bende senin gibi düşünüyorum nasıl yaparım yetişebilir miyim.Allah yardımcımız olsun.anneleri yanlarında olanlar ne şanslı. Bazen oturup ağladığım oluyor zaten lohusasin birde bu düşünceler kafayı yediriyor.
Yanlarına gidiyor olmak insanı az da olsa rahatlatıyor. Klebsiella diye bir virüs hastane virüsü diye geçiyormuş Allah'tan erken farketmisiz geç farkedildiginde kalıcı sonuçları varmış. Yarın inşallah taburcu edecekler hala hastanedeyim bekliyoruz.
Şu anda en rahat zaman bence bebek bir şey yapmıyor emiyor uyuyor genelde.Benim annem yanımdaydı bugün gitti. Ben ona pek bir iş yaptırmadım biraz yaşlı 63 yaşında çoğunluk ben yaptım valla.
Şu anda en rahat zaman bence bebek bir şey yapmıyor emiyor uyuyor genelde.Benim annem yanımdaydı bugün gitti. Ben ona pek bir iş yaptırmadım biraz yaşlı 63 yaşında çoğunluk ben yaptım valla.
Emip uyuaalar iyi de huysuzlanıp duruyorlar benimki normalde iyiydi de 2 gündür altı temiz karnı tok ama kıvranıp duruyoe ara sıra bağırıp ağlıyor. Gaz sancısı mı anlamadım ki
Bize sağlık ocağı devit 3 verdi doktorda 3 damla verin dedi bilmiyorum o mu yapıyor ama kızım huzursuz kaç gündür karnı tok altı temiz gazı yok aslında ama kıvranıp duruyor uykuau çok zayıf öncelerş güzel uyurdu bi dalınca 3 saat uyurdu şimdi 20 dakika durmuyor uyanıyor
Bize sağlık ocağı devit 3 verdi doktorda 3 damla verin dedi bilmiyorum o mu yapıyor ama kızım huzursuz kaç gündür karnı tok altı temiz gazı yok aslında ama kıvranıp duruyor uykuau çok zayıf öncelerş güzel uyurdu bi dalınca 3 saat uyurdu şimdi 20 dakika durmuyor uyanıyor
Bizede sağlık ocağı devit 3 vermisti dr coledan verdi bunu kullanın 1 damla dedi.bilmiyorum ki d vitamini sonuçta zararı olurmu bir doktorunuza danışın isterseniz