Hırıltı, 37 derece ateş ve inlemesi vardı. Doktor yenidoganlarda 37 derece ateş yüksek dedi bende 38 olursa yüksek diye goturmeyecektim doktora. İnlemesini videoya çektim birde emerken hiriltisini dr devamlı inlemesi halindeyse getir dedi.gittik tahliller testler derken acil yatış verdiler.
Aksatma bence doktoruna mutlaka bilgi ver.bu işler beklemeye gelmez Allah korusun.
Bize sağlık ocağı devit 3 verdi doktorda 3 damla verin dedi bilmiyorum o mu yapıyor ama kızım huzursuz kaç gündür karnı tok altı temiz gazı yok aslında ama kıvranıp duruyor uykuau çok zayıf öncelerş güzel uyurdu bi dalınca 3 saat uyurdu şimdi 20 dakika durmuyor uyanıyor
Geçmiş olsun canım iyi yapmışın götürmekle. Açtılar mı burnunu ne dedi burnu için evde aspire edin falan dedi mi bizimkinin de burnu tıkandı ilk basta Rabbim bütün yavrucuklara bütün hastalara şifa versinKomiknick Ayla- M Mavi Rapunzel
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, buraya durumunuzu yazdığınız için şüpheye düşüp götürdüm çocuğumu bugün doktora. Burundan test yaptılar grip fln çıkmadı ama açık sandığım burun tikaliymis. Hatta emzirirken boğulma sebebi ve surekli kusma sebebi de oymuş. Bir de yenidogan reflüsü varmış. Gaita test sonucu kaldı sadece. 1-2 saate onu da alicam. 4,5 kilo olmuş lokumum maşallah. Gece hiç uyumadı yavrum halsiz düştü baya, burun tıkanıklığını da ciddiye almak lazimmis onu öğrendim.
Geçmiş olsun canım iyi yapmışın götürmekle. Açtılar mı burnunu ne dedi burnu için evde aspire edin falan dedi mi bizimkinin de burnu tıkandı ilk basta Rabbim bütün yavrucuklara bütün hastalara şifa versin
Bende biraz araştırınca onu farkettim muhtemelen benimde yok sandığım gaz sorunu var kızımda. Nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz acaba ne yapmak lazım bilmiyorum insan çaresiz kalıyor ağlamalarında. Buarada burun tıkanıklığı gerçekten ciddi bşr sorun ben hergğn serum fizyolojik yapıyorum her emzirme öncesi sonrasında da aspire ediyorum çekiyorum. Kendisş çıkaramıyor çünkü. Dün dedim çok yapmayayım tahriş olmasın ama gece çocuğum hiç uyumadı huzursuz oldu az önce yine temizlediö rahatladı herhalde uyudu bir güzel. Gece 2 3 saat sadece uyumuştu çünkü hiç uyumamıştı. Yani burun tıkanıklığı cidden çok önemli mecbur hergün temizliycem inşallah zarar vermem çocuğa ama başka türlü kendisi çıkaramıyor normalde serum fizyolojik verinxe kendisi hapşurunca fwlan çıkarmask lazım ama bizimki hapşuruyor hiçbirşey gelmiyor mecbur çekiyorum. Çekince bayağı dolu dolu geliyor çocuk anında susuyor rahatlıyorBenim oğlumda da 15 günden sonra oldu benzer bir sorun. Yok sandığım gaz aslında varmış ve o yüzden uyumuyormuş. 15 günden sonra değişir demişlerdi zaten ama bu kadar belirgin ben de beklemiyordum.
Aynısı bizimde öncelerş emip uyuyordu 2 3 gecedir çok beter hiç uyky yok neredeyse. Kıvranip duruyor gaz sancısından. İnsan ne yapacağını şaşırıyor elden birşey gelmiyor. Gaz damlası kullanmak istemiyordum ama dün zinco verdim 4 5 damla yine de fayda etmedi sadece 2 3 saat uyudu sonra yine uyandı kıvrandıHiç sormayın ya emip uyuyor dedim ama gece bizde kıvrandık durduk gaz sancısı. Gece çıkaramadı gazını ..sabah olunca kakayla birlikte çıkardı . Hiç bu kadar uykusuz bir gece geçirmemiştik..
Bende biraz araştırınca onu farkettim muhtemelen benimde yok sandığım gaz sorunu var kızımda. Nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz acaba ne yapmak lazım bilmiyorum insan çaresiz kalıyor ağlamalarında. Buarada burun tıkanıklığı gerçekten ciddi bşr sorun ben hergğn serum fizyolojik yapıyorum her emzirme öncesi sonrasında da aspire ediyorum çekiyorum. Kendisş çıkaramıyor çünkü. Dün dedim çok yapmayayım tahriş olmasın ama gece çocuğum hiç uyumadı huzursuz oldu az önce yine temizlediö rahatladı herhalde uyudu bir güzel. Gece 2 3 saat sadece uyumuştu çünkü hiç uyumamıştı. Yani burun tıkanıklığı cidden çok önemli mecbur hergün temizliycem inşallah zarar vermem çocuğa ama başka türlü kendisi çıkaramıyor normalde serum fizyolojik verinxe kendisi hapşurunca fwlan çıkarmask lazım ama bizimki hapşuruyor hiçbirşey gelmiyor mecbur çekiyorum. Çekince bayağı dolu dolu geliyor çocuk anında susuyor rahatlıyor
Ay canım benimde kaç gündğr aynı şeyler yaa tam anlattığın gibi valla bende diyorum niye memeyi istemiyor mama veriyorum felan üzülüyorum napcağımı blilemiyorım benimde akşam 7 8 gibi başlıyor gece 1 2 ye kadar böyle ağlıyor memeyi istiyor ama ememiyor bırakıyor felan. Burun tıkanıklığı da olabilir aslında ben sürekli temizliyorum ama bilmiyorum valla çaresiz kaldımKızlar emzirirken bisüre sonra memeyi bırakıyo bi kıvranıyo sonra telaşlı telaşşlı memeyi yine almak istiyo meme ağzında ama kafasını sallayıp memeyi bulmaya çalışıyo tutamayınca daha çok sinirleniyo elimle tutturmaya çalışıyorum tutuyo bikaç çekişten sonra yine aynı ağzından süt akıyo ağlıyo tekrar çekiyo tekrar bırakıyo akşam 10da bi başlıuo bu durum 1 buçuğa kadar aynen devam gazı olmasada yapıyo bunu bunlar kolik belirtisi mi. Acaba gaz damlasına mı başlasam napsam çok üzülüyorum onu öyle görünce
Canım hani desemki süt az geliyo da sinirleniyo yok sütüm geliyo ağzı süt dolu ama sinirleniyo anlamadım artık akşam saatleri yaklaşınca stres sarıyo beni acaba memeyi istemiyomu diyip sağıp biberon veriyorum onuda istemiyo karnına masajlar yapıyorum ama faydası yok. Burnunun tıkalı olduğunu düşünmüyorum ama bugün bide burnunu temizleyeyim bakalım fayda etcekmi. Tam olarak ne istediğini anlayamıyoruz valla memede durayım emeyimmi diyor yoksa memede durayım ama süt gelmesin mi diyor ne istiyo anlamadıkAy canım benimde kaç gündğr aynı şeyler yaa tam anlattığın gibi valla bende diyorum niye memeyi istemiyor mama veriyorum felan üzülüyorum napcağımı blilemiyorım benimde akşam 7 8 gibi başlıyor gece 1 2 ye kadar böyle ağlıyor memeyi istiyor ama ememiyor bırakıyor felan. Burun tıkanıklığı da olabilir aslında ben sürekli temizliyorum ama bilmiyorum valla çaresiz kaldım
Kelime kelimesine ayni seyi yaşıyoruz ama ben gaz sancisina bagliyorum canim benim oglum cok gazli bi bebek emerken gaz sancisi tutuyor ve o yuzden daha cok emmek istiyor o emmek istedikce sancidan memeyi tam kavrayamiyor aglamaktan ememiyor iyice sinirleniyor. Ben biraz emzirip gazini cikarip bi daha emziriyorum eger o arada gazi cikarda rahatlarsa sansliyim ama rahatlamazsa ayni yine ememiyor bende ilerde meme reddi olmasin diye birakiyorum sirf bu yuzden doymuyo kesin diyodum cok uzuluyodum ama kilo alimi gayet iyiydi biraz icim rahatladi. Gaz damlasi falan kullaniyoruz ama pek ise yaramiyor degistirecegim damlayi. Bi kac ay bu durum devam edecek sanirim bize sabir dusuyorCanım hani desemki süt az geliyo da sinirleniyo yok sütüm geliyo ağzı süt dolu ama sinirleniyo anlamadım artık akşam saatleri yaklaşınca stres sarıyo beni acaba memeyi istemiyomu diyip sağıp biberon veriyorum onuda istemiyo karnına masajlar yapıyorum ama faydası yok. Burnunun tıkalı olduğunu düşünmüyorum ama bugün bide burnunu temizleyeyim bakalım fayda etcekmi. Tam olarak ne istediğini anlayamıyoruz valla memede durayım emeyimmi diyor yoksa memede durayım ama süt gelmesin mi diyor ne istiyo anlamadık
Ya canım aynı şeyler bende yaşıyorum. Misafirler sütün yetmiyor diyorlar eskiden biz bir memeyyş verirken diğeri akardı diyorlat seninde öyle değilse yetmiyor diyorlar.benim hiç öyle akmadı sütüm ama ucuna sıkınca geliyor ve bebek güzel emiyor ve aç olsa sürekli ağlar yani gaywt doyunca uyuyor yatıyor. Ama işte sn 3 gündür gaz var galiba memeyi itiyor ama memede de kalmak istiyor çok emmese de memede durmak istiyor sonra sancı geliyor iteliyor felan of bir geçse şu günler allahımKelime kelimesine ayni seyi yaşıyoruz ama ben gaz sancisina bagliyorum canim benim oglum cok gazli bi bebek emerken gaz sancisi tutuyor ve o yuzden daha cok emmek istiyor o emmek istedikce sancidan memeyi tam kavrayamiyor aglamaktan ememiyor iyice sinirleniyor. Ben biraz emzirip gazini cikarip bi daha emziriyorum eger o arada gazi cikarda rahatlarsa sansliyim ama rahatlamazsa ayni yine ememiyor bende ilerde meme reddi olmasin diye birakiyorum sirf bu yuzden doymuyo kesin diyodum cok uzuluyodum ama kilo alimi gayet iyiydi biraz icim rahatladi. Gaz damlasi falan kullaniyoruz ama pek ise yaramiyor degistirecegim damlayi. Bi kac ay bu durum devam edecek sanirim bize sabir dusuyor
Senin bebegin ne kadarlik canim ? Kilo olcumu yapildi mi hic kilo aliyorsa yetiyordur sütün. Bide ben ilk 15 gun falan aventin gogus kalkanini kullanıyordum ve icine süt birikiyordu yani sütüm akiyordu dedikleri gibi. Seninki akiyodur belki farkinda degilsindir oyle bisey kullansan ? Akmiyosa bile dedigim gibi benegin kilo aliyorsa yetiyordur. Benimki kakasini yaparkende cok zorlaniyor hep ikinma halinde ama kabizda degil sivi yapiyor hep ben biraz alistim bu duruma artik 39 gunluk oldukYa canım aynı şeyler bende yaşıyorum. Misafirler sütün yetmiyor diyorlar eskiden biz bir memeyyş verirken diğeri akardı diyorlat seninde öyle değilse yetmiyor diyorlar.benim hiç öyle akmadı sütüm ama ucuna sıkınca geliyor ve bebek güzel emiyor ve aç olsa sürekli ağlar yani gaywt doyunca uyuyor yatıyor. Ama işte sn 3 gündür gaz var galiba memeyi itiyor ama memede de kalmak istiyor çok emmese de memede durmak istiyor sonra sancı geliyor iteliyor felan of bir geçse şu günler allahım
Hangi damlayı kullandınız cnm. Bnm kızımda çok gazlı özellikle akşamları popodan gazını çıkaramıyo üstten bi şekilde çıkarttırıyoruz ama alttan çıkmıyo kakasını da yapamıyor çok kıvranıyo. İlk ay bir kilo almıştı bakalım bu ay nasıl alacak bu şekilde az az emiyo inşallah yine alır.Kelime kelimesine ayni seyi yaşıyoruz ama ben gaz sancisina bagliyorum canim benim oglum cok gazli bi bebek emerken gaz sancisi tutuyor ve o yuzden daha cok emmek istiyor o emmek istedikce sancidan memeyi tam kavrayamiyor aglamaktan ememiyor iyice sinirleniyor. Ben biraz emzirip gazini cikarip bi daha emziriyorum eger o arada gazi cikarda rahatlarsa sansliyim ama rahatlamazsa ayni yine ememiyor bende ilerde meme reddi olmasin diye birakiyorum sirf bu yuzden doymuyo kesin diyodum cok uzuluyodum ama kilo alimi gayet iyiydi biraz icim rahatladi. Gaz damlasi falan kullaniyoruz ama pek ise yaramiyor degistirecegim damlayi. Bi kac ay bu durum devam edecek sanirim bize sabir dusuyor
Aynen bizimde oyle ustten cikiyo ama hic rahatlatmiyo onu illa popodan cikcak oda cok zorluyo. Metsil kullaniyoruz suan ama fayda etmedi. Doktora aguline surubu soracagim. Bizimki ilk ay 1400 gram almisti. Siz bisey kullaniyor musunuz gazi icinHangi damlayı kullandınız cnm. Bnm kızımda çok gazlı özellikle akşamları popodan gazını çıkaramıyo üstten bi şekilde çıkarttırıyoruz ama alttan çıkmıyo kakasını da yapamıyor çok kıvranıyo. İlk ay bir kilo almıştı bakalım bu ay nasıl alacak bu şekilde az az emiyo inşallah yine alır.
Bir arkadaşım Sağlık ocağının verdiği damlanın onun oğlundan gaz yaptığını söylemişti hatta prospektusunde de yazıyormuş galiba.ben welcare kullanıyorum.Bize sağlık ocağı devit 3 verdi doktorda 3 damla verin dedi bilmiyorum o mu yapıyor ama kızım huzursuz kaç gündür karnı tok altı temiz gazı yok aslında ama kıvranıp duruyor uykuau çok zayıf öncelerş güzel uyurdu bi dalınca 3 saat uyurdu şimdi 20 dakika durmuyor uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?