2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de oyle.Kac yildir ailemden ayri yasiyorum ama ilk kez bu denli uzuldum.Bencede annesi yaninda olanlar kiymetini bilsin.Kimse annenin yerini tutmuyor.

Emip uyuaalar iyi de huysuzlanıp duruyorlar benimki normalde iyiydi de 2 gündür altı temiz karnı tok ama kıvranıp duruyoe ara sıra bağırıp ağlıyor. Gaz sancısı mı anlamadım ki
Benimki de oyle.Bazi geceler sabaha kadar uyumuyor..Dun gece de bunlardan biriydi.2.saat uyku ile duruyorum.Savahta cok huysuzlandi.Daha yeni uyudu ..Hic emzir ,uyut,altini degistir uyusun modunda olmadik ilk gunden beri..

Hanımlar gece altını açmayın bebişlerinizin akşam ben bikere değiştiriyorum 12 de sonra uyutuyorum sabaha kadar iki kez emmeye uyanıyo altı kirleniyor ama değiştirmiyorum değiştirince uykusu açılıyo ve sabaha kadar beni de uyutmuyo kendide uykuya dalamıyor

Yatmadan önce ben rezene anason karışık sallama çay içiyorum hem bebeğe geçiyor sütten rahatlatıyor hemde bana süt oluyor ve rahatlatıyor tavsiye ederim.

Aynen bende gece 12 de bi değiştiriyorum bide sabah gece açmıyorum altını bez olarak premium care kullanıuorum pişik yada sızdırma olmuyo poposu kuru oluyo.

Aynen bende gece 12 de bi değiştiriyorum bide sabah gece açmıyorum altını bez olarak premium care kullanıuorum pişik yada sızdırma olmuyo poposu kuru oluyo.
Ben sleepy nin herşeyini kullanıyorum daha hiç pişik olmadı

Kızlar benimki artık her akşam başlıyor sancılsnmaya. Alttan üstten gaz da çıkarsa yine de bi kıvranıyor uyumuyor anlamadım ya kolik mi acaba üf. Güzel yiyor gazı da çıkıyor yine de kıvranıyor inatla uyumuyor daha doğrusu çok güzel dalıyor ama kendi kendini zorla uyandırıyor resmen kıvranıp uyanıyor

Yapıyorum ama nem oranı %30 u zor görüyor havalandırıyorum süreklide ama nafile
Soğuk buhar makinası alabilirsiniz.bende petekleri açtığımdan beri makinayı kullanıyorum çok şşe yarıyor.bizim bile sabahları uyandığımız zaman boğazımızda ağrı ve kuruluk olmuyor

Soğuk buhar makinası alabilirsiniz.bende petekleri açtığımdan beri makinayı kullanıyorum çok şşe yarıyor.bizim bile sabahları uyandığımız zaman boğazımızda ağrı ve kuruluk olmuyor
Sanırım tek çRem o kaldı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…