2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oğlum sadece anne sütü alıyor.Nerdyse her bezini açmaya kaka yapmış oluyordu ama iki gündür kakayı çıkarmada zorlanıyor tabi gazınıda çıkaramıyor kıpkırmızı oluyor. Ben altını değiştirirken bacaklarını kaldırırsam gaz çıkarıyor. O da zaralımı bilemedim alıştırıyormuyum ki hep yardim beklerse diye yapmak istemiyorum aslında ama mecbur kalıyorum.

Hayır canım masaj yap hareket yaptır bebeklerin ordaki kasları daha tam gelişemediği için yapamıyorlar alışmaz merak etmeyin

Aynı durum bende de var 2 saat bile uyumuyor kusuyor da Dr gıda alerjisi olabilir dedi biraz bekleyelim dedi 14gunluguz

Arkadaşlar ben pek şu gaz yapar bu gaz yapar deyip yememezlik etmiyorum her şeyi yiyorum .Siz dikkat ediyor musunuz

Kızlar doğum yapalı 22 gün oldu ama alyansim falan olmuyor hala parmagima. Böyle mi kalacak bizim elimiz ayağımız ne zaman düzelir

Kızlar bütün bebeğimde titremeye benzer bacak hareketi farkettim. Yani tam titreme olmasa da titretmeye yakın hızda tek bacağını hareket ettirdi iki kez. Buna benzer hareket gözlemleyen oldu mu?

Kızlar bütün bebeğimde titremeye benzer bacak hareketi farkettim. Yani tam titreme olmasa da titretmeye yakın hızda tek bacağını hareket ettirdi iki kez. Buna benzer hareket gözlemleyen oldu mu?
Normal canım bizde de oluyor karnımda da yapıyordu doğdu yine yapıyor tek bacağını bir iki saniye titretiyor merak etme herşey yolunda

Bizimkide elini titretiyor doktor normal demisti bacaktaki de normaldir bence

Reflü olabilir mi acaba bende ondan supheleniyorum 27sinde ultrasonla bakilacak

Yalan o ya.yedigin içtiğin bebeğe geçmezmiş ki
Başkasını bilmem de ben gaz yapan şeyler yiyince sancıdan kovranıyo acı şeyler yiyince kusuyo üstelik doktorumuz da pehriz yap dedi bana baharatlı bakliyatlı şeyler yeme dedi yani sen ne yersen bebeğe direk geçiyor

Bugün kalça ultrasonumuz vardı.Sonuçlar güzel çıktı şükür.Bi problem yok.Yalnız çok gazlı bi bebek dedi doktor.Gaz damlası verdi(sab simplex)Burun tıkanıklığı için 3 aya kadar normal dedi.Serum fizyolojiklerin işe yaramadığını söyledim burun damlası verdi(Nasatol)Bide gece uykuya dalarken kollarını titretip sinirleniyor,bacaklarını da kasıyor.Gazdandır dedi.Kusmasi da var ama fışkırtmadığı için reflüden suphelenmedi doktor.

Kaçıncı gün götürdünüz kalça ultrasonuna? Ortopedi mi pediatri mi değerlendiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…