2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Beklemediğin iyi olmuş canim ihmale gelmiyor bu işler. Bizde bugün taburcu olduk şükür evdeyiz.Allah bir daha yaşatmasın.

Canım 14 günlükken gittim 300 gram almıştı doktor dedi güzel beslenmesş böyle devam et. Demek yetiyor sütüm hiç öyle akmadı ama. Kakası felan da sıvı yani rengş felan da normal ne bileyim her gelen birşey söylüyor insan kendini sorguluyor sürekli sütüm yetmiyor mu diye. Her ağlamada diyorlar emzir sütün yetmiyor çocuk ha bire fazla yiyip kusuyor yani çoğu zaman peynir gibş kestirip kusuyor kimş zaman sulu

Aynen bizimde oyle ustten cikiyo ama hic rahatlatmiyo onu illa popodan cikcak oda cok zorluyo. Metsil kullaniyoruz suan ama fayda etmedi. Doktora aguline surubu soracagim. Bizimki ilk ay 1400 gram almisti. Siz bisey kullaniyor musunuz gazi icin
Biz henüz birşey kullanmadık dr umuz çok ağlama krizlerine girerse biogai önermişti zorda kalmadıkça kullanmayın demişti bende kullanmamak için direniyorum zaten gaz damlası kullananların çoğu da fayda görmemiş o yüzden hiç almayayım diyorum. Bizimki de 1200 g almıştı. Kaç kg doğmuştu siznki kaç olmuş 1 aylıkta.

Kizlar sütüm yetmiyor diye düşünmeyin millete de kulak asmayın niye sütünuzun yetmediğini düşünüyorsunuz mideleri çok küçük zaten sütünüzü sagarsaniz bebek az emer sütünüz cogalmaz bırakın az da olsa emsin ilk ayda bir küsur kilo alanlar var burada maşallah ama her bebek o kadar almaz kıyaslamayın kakası sarıya donduyse kilo da alıyorsa tamam benim kız da 5 dakika zor emiyor gazı oluyor burnu tıkalı bırakıyorum gaz çıkartıp bir süre sonra tekrar emziriyorum öyle uzun uzun emmiyor öyle çok emen doyar diye birşey yok . Kış olduğundan mi bütün bebeklerin burnu tıkalı

Selam, Ocak anneleri grubundan geliyorum, Ocak annesi olacakken Kasım annesi oldum. benim de bebeğim sürekli hırıltılı, o hırıltı hiç geçmiyor. 2 gündür kusmaya da başladı. Reflüsü de var. Doktor size ne dedi burun açmak için? Serum fizyolojik sıkıyorum günde 7-8 kere, 3-4 kere de aspiratörle çekiyorum ama etkisi çok az. Naapsam bilemedim.

Tamam işte ne guzel yetiyormus sütün bak illa akmasına gerek yok ki sen o cok bilmislere bakip moralini bozma canim benimkide oyle kusuyo hatta bizim fiskirir tarzda kusmamizda var refluden supheleniyorum 27sinde ultrasonla bakilacak

Birde probiyotik kullaniyoruz biz enterogis marka tamamen bitkiselmis bagirsak duzenleyici diye geciyo. gazli bebeklerde probiyotik + gaz damlasi kullanilmasini oneriyolar genelde. Dogum kilosu 3.320. Hastaneden çıkış kilosu 3.080 di tam 1 aylikkende 4.500 kiloydu

Selam, Ocak anneleri grubundan geliyorum, Ocak annesi olacakken Kasım annesi oldum. benim de bebeğim sürekli hırıltılı, o hırıltı hiç geçmiyor. 2 gündür kusmaya da başladı. Reflüsü de var. Doktor size ne dedi burun açmak için? Serum fizyolojik sıkıyorum günde 7-8 kere, 3-4 kere de aspiratörle çekiyorum ama etkisi çok az. Naapsam bilemedim.
[/QUOTE]

Benim de kusmasi artmıştı baya, hatta çok nadir kusan çocuk ağız dolusu süt kusmaya başlamıştı. Sebebi hem burnu tıkalı olduğu için genzine akıntı olmasıymış hem de reflüymüş. Reflu yatağında yatsın, başı yüksekte olsun dedi. Bir de serum fizyolojikle temizledi ama aspiratör kullanmadı. O küçük şişeyi birer damla halinde burundan bi saga bi sola damlata damlata bitirdi hızlıca. Sonra oğlum 6-7 kere hapşırdı ve temizlendi burnu. Tüm gün hırıltı yoktu ama gece sol burun deliği yine tıkanmış, bir de süt genzine kaçınca biraz hirildamaya başladı yine. Sanırım boğazını temizleyemedigi için oluyor bu, biraz büyüyene kadar böyle olacak galiba. Ama siz yine doktorunuza sorun, nolur nolmaz. Aspiratör için çok küçükler daha, belki tavsiye etmez doktor.

Kızlar benim de oğlumun hırıltısı, hapşırık ve öksürüğü vardı dün dr götürdüm dr kaloriferden dedi odanın neminin %50 olması dereceninde 24 olması lazım dedi malesef bizim nem çok düşük %20 lerde falAn oda ısısı ise 27 derece sonra aspire önerdi zaten yapıyordum ama günde bir kez doktor her emzirme öncesi yap dedi çok şükür hasta değilmiş birde benim oğlum kolikdi çok gazı vardı bi ilaç yazdı drmuz artık gazımız yok rahatça çıkarıyor kendi

Benim de kusmasi artmıştı baya, hatta çok nadir kusan çocuk ağız dolusu süt kusmaya başlamıştı. Sebebi hem burnu tıkalı olduğu için genzine akıntı olmasıymış hem de reflüymüş. Reflu yatağında yatsın, başı yüksekte olsun dedi. Bir de serum fizyolojikle temizledi ama aspiratör kullanmadı. O küçük şişeyi birer damla halinde burundan bi saga bi sola damlata damlata bitirdi hızlıca. Sonra oğlum 6-7 kere hapşırdı ve temizlendi burnu. Tüm gün hırıltı yoktu ama gece sol burun deliği yine tıkanmış, bir de süt genzine kaçınca biraz hirildamaya başladı yine. Sanırım boğazını temizleyemedigi için oluyor bu, biraz büyüyene kadar böyle olacak galiba. Ama siz yine doktorunuza sorun, nolur nolmaz. Aspiratör için çok küçükler daha, belki tavsiye etmez doktor.

Peteğin üstüne ıslak havlu serin, nemi bayağı arttırıyor.

Çok teşekkür ederim. Serum fizyolojik ben de kullanıyorum yine de açılmıyor. Aspiratör kullanabilirsin 3-4 kere demişti. O da çok az işe yarıyor. Çok kusmaya başladı yavrum. Üstelik bir de sarılık olmuş. Hem ilk çocuk hem de Prematüre, insan ne yapacağını şaşırıyor. Bugüne randevu aldım bakalım doktor ne diyecek.

Dr unuz hangi ilacı yazdı acaba

Hangi ilaci verdi doktor benim oglumda cok gazli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…