2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebişlerin kaka sayısında azalma var mı benim kız artık 3-4 kez kaka yapıyor çiş gene eskisi gibi 5-6 kez yapıyor azalması normal diyorlar bu arada çok şükür 40 olduk bugün bizde
Benimkinin de öyle azıcık birşey kirletiyor bezi ama çiş eskisi gibi.bende üzülüyordum bu çocuk doymuyor mu diye.normal olduğunu mu soylediler sana?

Kızlar bebişlerin kaka sayısında azalma var mı benim kız artık 3-4 kez kaka yapıyor çiş gene eskisi gibi 5-6 kez yapıyor azalması normal diyorlar bu arada çok şükür 40 olduk bugün bizde
eskiye nazaran daha az yapıyor kakasini ki bence bu normal.İlk zamanlar günde 10-12 kakalı bezi oluyordu şimdi 6-7

52 günlük oldular benimkiler ikiz 1 haftaya kadar bebeklerin yapmaması normal diye biliyorum. Önceden günde birkaç kez yapıyorlardı şimdi böyleler.
7 Kasım dogumlu mu bebislerin bizde 52 gunluguz bugun evet anne sütü alan bebeklerin 1 haftaya kadar kaka yapmamasi normal karşılanıyor. Bizimde kaka sayisinda azalma var onceden 6 7 olurdu simdi 3 yada 4 oluyor günde.
Ben dışarıya çıkarıyorum iyice sarip pusetinin üstünü de örtüp ama genelde hastane icin cikmis oluyoruz onun disinda avm ye gittik 1 kere ve ev oturmalarina gidiyoruz.
Benimde gogsumun kahverengi kisminda deri soyulmasi var ölü deriyi atıyor sanki ve deli gibi kasiniyor baska yasayanlarda varmis normal demekki

He birde bizimde emme suremiz genelde 5 6 dakika ennn fazla 10 dakika oluyor daha hic 15 20 dakika emzirdigimi bilmem ve hala tek meme emiyor kilo alimi güzel demekki yetiyor diye düşünüyorum . Internetten bakmistim bu konuya her bebek farkli surede doyarmis kimi bizim gibi 5 dakika kimi 20 dakika her ikiside normalmis

Benimkinin de öyle azıcık birşey kirletiyor bezi ama çiş eskisi gibi.bende üzülüyordum bu çocuk doymuyor mu diye.normal olduğunu mu soylediler sana?
Evet canm zamanla azalacak dedi doktora ilk çok sık kaka yapıyor diye sormuştum sindirim sistemi tamamen oluşunca daha az yaparmış normalde yetişkinler için tuvalet sıklığı En az günde bir zaten normal yani

Evet 7 Kasım. Aslında Aralık 25 ti ama erken geldiler kuvoz vs derken elhamdülillah bu günleri gördük

Ben dakika tutmuyorum ama dediğin gibi benimkide 5-10dk da doyuyor.dr ilk zamanlar yarim saat biri yarim saat bir göğüs demişti.bu dr kafayı yedi galiba ufacık bebe midesi nekadar gücü ne kadarda yarımşar saat emecek demistim

Benim kızda öyle tek memeyle doyuyor çok sık ve az emiyor 10 dk aşağıya düştük bir kaç kez iki meme verdim emdi yine ama kustu bir daha vermedim kilo alımı normal o yüzden takılmıyorum ağladıkça meme veriyom

Evet 7 Kasım. Aslında Aralık 25 ti ama erken geldiler kuvoz vs derken elhamdülillah bu günleri gördük ❤
Seni çok iyi hatırlıyorum canım aralık annelerinden,ilk zamanlar kalp atisi olmadi diye alincakti doktprun biri oyle soylemisti dimi sana.bekle biraz daha baska dr a git demistik cok sukur ki bak yaninda ve sagliklilarbenimkide normalde aralıkti erken geldi kuzum.cok şükür bugunumuze

Evet canim biz seninle Aralık annesiydik Kasım olduk Benimki cmv igm yüzünden alinacakti canım sonra temiz geldi falan kurtulduk çok şükür. Kuvoz zorladı ama o da geçti elhamdülillah şimdi ise prematüre oldukları için sürekli kontrol ve ekstra testlerimiz oluyor o kadar

Benimkide 15 dk biri 15 dk digeri demisti ama mumkum degil yani zaten hele benimki doyup agzindan cikardiysa memeyi imkansiz daha agzina almiyor kanaatkar cocugum diye seviyorum bende fazlasinda hic gözü yok

Cok sıkta emmiyor aslinda benimki 2 bucuk yada 2 saatte bir bazen 3 oluyor ama sütüm biraz tazyikli sanirim bol geliyor demekki oda ona yetiyor diye düşünüyorum yetmese hem kilo almaz hem aglar. Bende denedim 1 kere aynen benimkide kustu

Ben de bunu soracaktım biz doktora falan giderken çıkarıyoruz 2 kere ev gezmesine gittim çok bunaldım bir de lcw ya gittik onun dışında hava soğuk olduğu için açık hava da gezmedik ama hava güneşli olunca çıkaracağım sahilde yürürüz

Kızlar bişey soracağım bebişleri nasıl yqtiriyorsunuz ben lk 15 gün yan yatiriyordum sonra kendisi sırt üstü yatmaya başladı dönuyor şimdi sırt üstü yatırıyorum kafası duzlesecek diye korkuyorum kendi kafasını çeviriyor ama bilemedim yatakta sert biraz yan yatmayı sevmiyir

Ben degistirip duruyorum.sirstu yatıyor genelde ama kafasını yana ceviriyorum bazende sağ sol yan yatıyorum değişiyor.bir yüzüstü denemedik oda erken henüz diye

Masallah kuzulara sağlıklı oluşumlarda büyüyüp giderler benimkide 37+5de geldi çok şükür herşeyimiz iyi bizimde

Ben çoğunlukla yan yatırıyorum yan yatırma yastığıyla. Çok gazı varsa yüzüstü gece emzirdikten sonra kusmasın diye bi süreliğine yüz üstü yatırıyorum bide zaten yüzüstü yatmayı çok seviyor o yüzden gün içinde sık sık yüzüstü yatırıyorum boynunu kaldııyor boyun kasları iyice güçlendi. En az sırt üstü yatırıyorum onu hiç sevmiyor.

Başını çeviremez de nefessiz kalır diye korkuyorum aslında yüzüstü yatmalari iyi gaza birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…