2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Son düzenleme:
Doğru olan o bugün fazla kusma ile doktora gittim. Memede en faza 15 dakika tut dedi. Sık emzirme dedi. 2 saat te bir emzir dedi
Benim dr da 30 dk birinde 20-25 dk da digerinde kalsin demisti ama Ben memeden ayirinca en fazla 20 dk duruyor sonra basliyor aglamaya. Gunduz devamli memede kalmak istiyor gece Iyiyiz 2-3 saate bir emziriyorum.

Benim dr da 30 dk birinde 20-25 dk da digerinde kalsin demisti ama Ben memeden ayirinca en fazla 20 dk duruyor sonra basliyor aglamaya. Gunduz devamli memede kalmak istiyor gece Iyiyiz 2-3 saate bir emziriyorum.
Ya ben doktorları anlamıyorım ya artık hepsi birşey söylüyor. Bizimki çok emzirme dedi. Benimki de acayio meme istşyor. Doktor dedi 2 saatten önce emzşrme ama çocuk çok ağlıyor yarım saatte 1 saatte en fazla ağlıyor yani 2 saat durması mümkün değil. Gece venimki 6 saat uyuyor ya gece uyandıramıyprum emzirmek için. Önceki doktorum demişti kaldırma. Bugğn başka doktora gittim diyor kaldır mutlaka 3 saatte bir emzşr. Ama gece uyanmıyor çocuk ya. Buarada bugün 1 aylık olduk

Motilium diye bir sürüp yazdı ama almayacağım.su damlayı keseceğim bakalım ondan mi? Çünkü onu kullanaliberi basladi

Motilium diye bir sürüp yazdı ama almayacağım.su damlayı keseceğim bakalım ondan mi? Çünkü onu kullanaliberi basladi
Bize de motilium verdi Dr aldık kullandık kusmasında azalma olmadı emzirirken dik tutuyorum artık emzirdikten sonra hemrn gazını almıyorum biraz dik tutuyorum sonra gazını alıyorum hala kusuyor tabi ama daha az kusuyor reflü var kesin artık kabullendik

Bnmki bugün 47 günlük oldu normalde hiç açık havaya çıkarmadım bugün kanguruya takıp eşimle markete gittik ama dışarda az durdu arabadan markete kadar yürüme süresi yani. Yürüyüş yapmadık. Hasta olacak diye korkuyorum kış bebeği olmak zor. İlk kızım haziran doğumlu birinci haftadan sonra her gün dışardaydık kolay kolay hasta olmaz çok sakınmadım çünkü. Bu bebeğimi de öyle alıştırmak istiyorum ama hiç yumuşak havada yokki

Bnm kızım en aç olduğu zamanda bile 15dk durdu mememde genelde 7 8 dakikada doyuruyor kendini kilo alımı da iyi bilmiyorum neden o kadar kısa duruyor hiç uzun durmadı mememde. Ama 45 dakikada biraz fazla geldi bana insanın kolu uyuşur sırtı uyuşur bebeğin çenesi ağrır ememez ki

Dün gece 4 te kalktım emzireyim dedim tam 15 dakka uğraştım ayağını sıkıyorum karnını gıdıkkıyorum sallıyorum yok kesinlikle açmadı ağzını en son pes ettim koydum geri beşiğine ne kıymetli uykusu varmış resmen o beni yendi

Benim oğlum 10 dakika bile emmiyor beni çünkü uyuyup kalıyor.Ama doyuyor,her çekişte yutkunuyor çünkü.Çiş-kaka sayısı, kilo alımı gayet iyi.Yarım saat 1 saat memede tutmak ne demek,ne kol dayanır ne sırt..2 gündür emzige alıştırdım daha rahatım.Çünkü sürekli her ağladığında meme vermek,fazla doyurmak demek.Bu da kusmasina sebep oluyor

Doktor,sar sarmala günde 10 dakika temiz hava alsın dedi ama daha korkudan çıkarmadım hiç.Hava çok soğuk.46 günlük oldu bugün.Yarın yağmur olmazsa cikaricam biraz

40 miz cikti bugun ama grip oldu ya yawrucak hafif oksurjk dr goturdum burun acici verdii bitkisel oksuruk surubu sizde durumlar nasi

Kızlar sizin bebeklerin gündüz uykusu nasıl sabahtan beri en fazla 20 dakikalik uykular uyuyor hiç uzun uykusu yok surekli ayni döngü içindeyim emzir alt al uyutmaya çalış biraz uyusun geri kalksın sil baştan aynı şeyler birde sizler nasıl uyutuyorsunuz sadece kucakta gezinerek uyuyor bizimki

Ben de açık havayı ev oturmasından daha güvenli buluyorum ama henüz 1 aylık olmadığımız için cesaret edemedim. Çok esintili bir yer olmadığı sürece ve üşümemesini sağladığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum

Haklisiniz.Hava sert olunca insani korkutuyor.Cesaret edemiyor insan ben iyice sarip sarmalayip bir cikarayim diyorum yine de bir 15-20 dakika..Tam kara kışin ortasina geldik.Boyle surekli kapali ortam da icime sinmiyor bagisikligi ve gelisimi icin.

Benimki gunduz 2 saat ya da 1 saatlik surelerde uyuyor.Kalkiyor.Bazen 6 saat hic uyumadan uyanik kaldigi oluyor.Gunduz genelde emerken gogsumde uykuya daliyor.Gece uyumasini istedigimde de ben emzige alistirdim.Hastanede ilk gun emzik verdim.Agzina emzigini veriyorum.Altini degistirip rahatlamasini sagliyorum.Karnini doyuruyorum.Reflu yatagi var ona yatirip hafif hafif ayagimda salliyorum.Sonra besigine koyuyorum.Bazen de besigine yatiriyorum.kendiliginden uykuya dalsin diye bekliyorum.Biraz daha buyusun.Rutine bindiricem.Sallanmaya cok alismasin ıstiyorum.Direkt besik de uyumasi daha iyi.

Ben almayacagim zaten simdilik.gaz ilacini kestim bugun onu kullanali oldu gibi geliyor.peki sizin bidik az mi kusuyor çokmu yani fışkırır gibimi yoksa yatırınca yanağının yanından az birşey mi kusuyor

malesef her dr un gorusu farkli olabiliyor. Senin yazdiklarini daha once okumustum bebislerimizin davranislari ayni. Senin yazdiklarinda kendi cocugumu goruyorum. Benimki de 28 gunluk oldu bugun. Oglusum geceleri Genelde 2-3 saatte uyaniyor emziriyorum uyanmadigi zaman 4 saat uyumasina izin veriyorum altini acinca uyaniyor hemen. Ama fazla kilo almamasi uzuyor beni. Emdigini alttan cikartiyor hemen gunde 12 kez kaka yapan bebek nasil kilo alacak bilmiyorum. Emzirme danismaniandan yardim alacagim buyuk ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…