2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yüz üstü çevirince hemen ağlıyor benimki arada uyanıkken yatırıyorum boynunu kaldırıyor en çok sırt üstü yatmayı seviyor

Kızlar kızımın cok gazı var aksam 8 9 gibi başlıyor gece 2 3 4 e kadar sürüyor öyle ağlıyor biogaia kullanıyoruz ama faydası olmuyo pek altını açtıkca masaj yapıyorum bide bacaklarına bastırıp gazını Cıkarıyorum cogu zaman cıkıyo öyle yapınca acaba bacagına falan zararı olur mu diye de korkuyorum geri sizde yapıyor musunuz annemde bişey olmaz bizde yapardık diyo

Biz yapıyoruz sorun olmaz cnm

Ben de yapıyorum canım bir şey olmaz dr ye sordum masajı karnına da yap dedi bide ayak altına masaj yap dedi gaz için

Benimde en iyi gaz çıkarma yöntemim karnını zeytinyağıyla yağlıyorum bacaklarından tutup ittirince gazi çıkıyor .

Bnm kızımında aynı saatlerde başlıyo ve bitiyo bende yapıyorum bacak itme hareketi göbeğine hafif bastırıyorum bacakalrını kırıp. Bende korkuyorum acaba bişey olurmu diye ama başka türlüde çıkmıyor gazı.

Çeviriyorlar korkmayın ama yüzüstü yatırdığınızda yanından ayrılmayın. Hem gazını çok güzel çıkarıyor hemde ileride emekleme hareketlerine hazırlık
Canım yüz üstü için erken değil mi bn daha hiç yatırmadım. 37 günlük kızım. Yatırsam mı bilemedşm

Ben de yapıyorum canım bir şey olmaz dr ye sordum masajı karnına da yap dedi bide ayak altına masaj yap dedi gaz için
Aynen canım yapıyorum da sanki hiçbişeyin faydası olmuyo her aksam aynı bacaklarına bastırıncs cıkarıyor ama cok zor rahatlıyo geç saate kadar ağlıyo yavrum

Yok canım fazla bastirmadigin sürece birşey olmaz Allahin izniyle.bende yapiyorum

Kaçta baslayıp kaçta bitiyor sizinki

9 da başlıyo 2 buçuğa kadar bi meme bi ağlama şeklinde gidiyo yarım yarım emiyo emerken kıvranıyo uyutmaya çalışıyoruz uyumuyo sürekli ıkınma hali arada bağırarak ağlıyo
Zeytinyağ denediniz mi gaza çok iyi geliyor yarım cay kaşığı zeytinyağ Verebilirsin bir de sütünüzü sağıp ayrıca ısıtınca da çok iyi geliyor ben sıcak presde yapıyorum göbeğine oda çok fayda ediyor çok şükür bizim aşırı gaz problemimiz yok

Bende göbeğine ve ayaklarının altına sürüyorum zeytinyağı

9 da başlıyo 2 buçuğa kadar bi meme bi ağlama şeklinde gidiyo yarım yarım emiyo emerken kıvranıyo uyutmaya çalışıyoruz uyumuyo sürekli ıkınma hali arada bağırarak ağlıyo
Bizimde 8 9 gibi başlıyo 2 ye 3 e kadar bazen 4e kadar devam ediyo cok zor ya bu gaz sorunu kücücük cocuk saatlerce ağlıyo kıvranıyo uyuyamıyo insan dayanamıyor

Benim kız da o kadar emiyor kilosu iyi 7gundur kaka yapmadı Dr gideceğiz yarın ikiniyor surekli

Ben reflu yatağında yatiriyorum arkasına da yastıklarını koyuyorum dönme şansı kalmıyor. Her uyanisinda diğer tarafına yatırıyorum. Gündüz de yanında olmak kaydıyla yüzüstü yatırıyorum onu çok seviyor.

5-10 dk sonra memeyi kendisi mi bırakıyor? Benimki ben almasam hep ağzında tutmak istiyor

Kızlar benim bu ara sık sık süt düğümlenmesi oluyor. Göğsümün bir kısmı sertleşip inanılmaz ağrı yapıyor. Sağmak emzirmek masaj yapmak iyi geliyor diyorlar, bugün hepsini yapmama rağmen açılmadı şu an inanılmaz ağrı çekiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Siz neler yapıyorsunuz?

Ayy canım ben çok çektim ondan ilk oğlumda hemen önlemini al ateş yapar o eğer boşaltamazsan antibiyotik falan kullandıydım ben .Sürekli emzir sağ sıcak duşta masaj yap açmaya çalış yapılması gerekenleri yapmışsın ama devam et lütfen çok kötü ağrır ateş yapar yoksa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…