2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Keske Benim oglumda oyle olsa ceke ceke gogsum cok acimaya basladi ama Onun icin katlaniyorum. Bir de kucagimda uyuyor yerine yatirinca uyaniyor hemen sonra tekrar uyutmaya calisiyorum. Tum gun bebis kucagimda oluyor. Ailem 3 ayligina yanima geldi onlar olmasa ne yapardim bilmiyordum.

Kızlar benim oğlumun kakasi köpük gibi oldu. Kola köpüğü gibi aynı. Var mı bilgisi olan, hasta mi ettim ya çocuğumu

40 miz cikti bugun ama grip oldu ya yawrucak hafif oksurjk dr goturdum burun acici verdii bitkisel oksuruk surubu sizde durumlar nasi
Bizimde bugün 40miz cıktı çok şükür.ben ayağınınaltına ve göbeğine saf zeytinyağı sürüp masaj yapıyorum annem dedi.faydası olur belki sizede geçmiş olsun

Ben almayacagim zaten simdilik.gaz ilacini kestim bugun onu kullanali oldu gibi geliyor.peki sizin bidik az mi kusuyor çokmu yani fışkırır gibimi yoksa yatırınca yanağının yanından az birşey mi kusuyor
Fışkırmıyor bazen emerken ağız dolusu kusuyor bazen sonra bayağı ağız dolusu oluyor ama sızıntı şeklinde oluyor bazen reflü çplk zormuş gerçekten

Fışkırmıyor bazen emerken ağız dolusu kusuyor bazen sonra bayağı ağız dolusu oluyor ama sızıntı şeklinde oluyor bazen reflü çplk zormuş gerçekten
Benimkini yatırınca az birşey yanağının yanından akiyor az birşey peynir kesiği gibi.

Kızlar bebişlerin kaka sayısında azalma var mı benim kız artık 3-4 kez kaka yapıyor çiş gene eskisi gibi 5-6 kez yapıyor azalması normal diyorlar bu arada çok şükür 40 olduk bugün bizde

Kızlar bebişlerin kaka sayısında azalma var mı benim kız artık 3-4 kez kaka yapıyor çiş gene eskisi gibi 5-6 kez yapıyor azalması normal diyorlar bu arada çok şükür 40 olduk bugün bizde
Günde mi? Benimkiler 2 3 güne bir yapıyor kakayı.

Arkadaşlar oğlum çok uyuyor neden acaba bilemedim çok üzülüyorum bu duruma mesela sabah dokuzda uyandık ya 2 saat uyanık kaldı ondan sonra emdi yattı .Benim zorumla uyanıyor anca emiyor altını değiştiriyorum gazi çıkıyor baygın gibi gözleri uyanıncada hemen uyumak istiyor. Bu saat oldu daha doğru düzgün uyanmadı. Çocuğuma hasret kaldım gerçekten. Emdi altı değişti yattı normal değil diye düşünüyorum ne yapsam bilemiyorum kanlarına bakılmıştı yeni 4 tüp kan aldıkar sarılık değeri 10 çıktıydı geçer dedi dr. O mu yapıyor ki bilemedim...

Sarılığı yoksa korkacak birşey yok uyuması iyi ama üç saatte bir besle mutlaka sağlıkla büyüt inşallah

Biz hastaneye gitmek dsinda bi kac kez alisverise gttik kapali alanlara tabi ama pusetine koyup ustune kapatinca pek usumuyo bence.. Hatta evde balkona bile cikariyorum arada hava degsimi iyi.olur die.. Ama kis bebegi haklosin havalar soguk ve gribin hic sakasi yok

Anne çaylarından kullanıyorsan onlarda yapabilir rezene anason vs rahatlatıcı etkisi var bazı bebekleri çok uyutuyor

Uykuya dalamama ve çok kaka yapmasında süt ve yumurta alerjisi ihtimali olabilir

Günde yapıyor canm 1 ay içinde hep 6-7-8 oluyordu kaka her emzirdiğimde yapıyordu nerdeyse sadece anne sütü alıyor senin Bebiş kaç günlük 2-3 gün geç değil mi
52 günlük oldular benimkiler ikiz 1 haftaya kadar bebeklerin yapmaması normal diye biliyorum. Önceden günde birkaç kez yapıyorlardı şimdi böyleler.

Kizlar bi sey sorucam bebegim 36 gunluk ve ben emzirirken ve sonrasinda meme ucinda hafif sizi ve aci hissediyorum. Gecenlerde o siyah yer pul pul deri olmustu simdi o yok ama hep hafif binkasinti ve aci gbi hissediyorum sizce normal mi..

Bunu nasil ogrenebilirim acaba, dr dan alerji testi mi istesem. Dr a gittigimde 1 aylik olacak. 1 aylik bebege alerji testleri yapiliyor mu?
Cocuk doktoru alerji bölümüne sevk ediyor diye biliyorum.benim bebeğimde de süt alerjisi var diye düşünüyorum.yasadigim şehir de alerji bölümü olmadığı için ben pazartesi gastronomi bölümüne gidecem oradan cikan sonuçlara göre hareket edecem.sizin yaşadığınız ilde alerji bölümü varsa işiniz daha kolay.sehirler arası küçük bebekle gitmek daha zor olacak bizim icin

ben yurtdisinda yasiyorum. Randevumuzda mutlaka dr a soracagim bunu? Tesekkur ederim cevabin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…