2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben diyorum benim oğlan başladı gene boks yapmaya

Canım tersten emzir daha önce yazmıştım sağ göğsünde bebeğin ayakları dışa doğru uzansin sağa doğru yani yada koltuk altına bir yastık koy bebeği üstüne koy o şekilde yandan emzir hemen açılır göğsün

8. Günde yaptı Dr a gitmeye gerek kalmadı ya kilo alacak diye de sıkıntı yasamasini istemem ben

Teşekkür ederim ama denedim yine de açılmadı

Kızlar biogaia kullanan var mı hergün aynı saatte mi veriyorsunuz kızım uyuyo bazen hep aynı saate denk gelmiyo bir iki saat oynuyo arada sorun olur mı acaba aynı saatte vermek daha etkili diye biliyorum da bizde pek faydası olmadı zaten acaba o yüzden mi diyorum

Yaa bu kolları titretme olayı canımı sıkıyor benim.Motor takılmış gibi öyle bi hızla yapıyor ki bu hareketi,ablası bile korkuyor.Çocuk doktoruna sordum gazdandır dedi ama,gazını çıkarınca da yapıyor.Her gece uykuya dalmadan önce aynı hareketler..Beraberinde bağırarak ağlama,memeyi tutmama..Napcam bilmiyorum

Ben biogaia kullanıyorum her akşam 9 da veriyodum o şekilde sabahları gazını iyi çıkarıyodu bende saatini değiştirdim dün artık gündüz 3 te vericem akşama etki etsin diye çünkü sabahları zaten gazını kolay çıkarıyo akşamları zorlanıyo belki böyle faydası olur ama saatini şaşırmamak gerek

Kızlar odanın sıcaklığını kaça ayartıyorsunuz? Bizim 25derece ama babamız oğlanı sarıp sarmalıyor üşümesin diye.bende sıcaktan bunaltiyorsun çocuğu diyorum anlamiyor

Aynisi bizimde varberaber yatıyoruz babamızı attık yanımızdan emziriyorum tam uyuyacak diye sevinirken birden ağız sapirdatma ve ardından eller kollar havaya hoppa sar başa bende çok merak ediyorum ne zaman geçecek bu box maclari

Benim kızımda öyle ya

Kızlar odanın sıcaklığını kaça ayartıyorsunuz? Bizim 25derece ama babamız oğlanı sarıp sarmalıyor üşümesin diye.bende sıcaktan bunaltiyorsun çocuğu diyorum anlamiyor
Ben 23.5 veya 24 e ayarlıyorum aslında çok fazla. Sıcak havada bakteri daha çok ürüyor. Ama işte içimiz el vermiyor üşürler sanıyoruz.aslınnda 20_22 öneriyorlar. Ben üstüne bi tane bebek battaniyesi örtüyorum çok sarmıyorum oda sıcak olduğu için.

Bende öyle yapıyım o zaman bende aksam veriyodum da uyuyunca hep aynı saatte veremiyorum ne zaman uyuyacagı pek belli olmuyo

Bize doktor 24 25 derece olsun dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…