2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar lohusaligin bittigini nasil anlariz kanamam bitti ama renkli akintim var bu durumda lohusalik olayi hala devam mi ediyor

Kizlar lohusaligin bittigini nasil anlariz kanamam bitti ama renkli akintim var bu durumda lohusalik olayi hala devam mi ediyor
Dinimize göre lohusalık 40 gün sürüyor sonrasında gelen renkli akıntılar özre giriyor ibadete engel olmuyor .Yanı 40 gün olunca güzelce bir boy abdesti alınıyor çocuk kırklanıyor hemde ...Senin dediğin ise s anırım akıntı beyaza dönerse normale dönmüş oluyorsun..

Sütünü sağıp içirsen olmaz mı uyurken de içerler. Benim kızımda uyanmıyor bazen ama ben 2 saatte bir emziriyorum bazende sağıyorum içiriyorum

25 derece oluyor otrma odamiz cok bunaliyoruz ince giydriyorum ,yatak odamiz 22 derece maksimum 23 derece
Bizimde yatak odası 23°C ama ben içine penye tulum uyku tulumu giydiriyorum babası ekstradan yün yorgan örtüyor üşür diye.sen ne giydiriyorsun

Bizimde yatak odası 23°C ama ben içine penye tulum uyku tulumu giydiriyorum babası ekstradan yün yorgan örtüyor üşür diye.sen ne giydiriyorsun
Tulum icine normal kiyafet uzerini ince battaniye ortuyorm bazen kollarini tutsun die pazen battaniyeyle capraz saryorum .. Bugun ilk kez otrma odasinda uyuyakaldik sabah kizimin burnu kapanmis kurumus 25 derece ortalama, sicak burun mu kapatiyor acaba

Olabilir viksli su koy belki ise yarar yada isinmaniz klimaylaysa dry modunda calistirabilirsin

Bilemedimki 1 hanım için yazdım ....
Eğer 40 günden önce kanaman, kahverengi akıntın kesildiyse boy abdesti alabilirsin .Mesela benim hep geldi kahverengi akıntı o yüzden almadım . 40.gün boy abdesti aldım . Eğer 40 günden sonra renkli akıntı devam ederse o özre giriyor yani günah değil gene boy abdesti alınır ibadet ,cinsel ilişki falan yapılabilir.

Kızlar 1.ay aşısı yaptırdınız mı bizim bugün 33.gün daha gidemedim yarın da tatil sağlık ocağı. İlla günü var mı aşı nın perşembe götüreyim diyorum

Kızlar 1.ay aşısı yaptırdınız mı bizim bugün 33.gün daha gidemedim yarın da tatil sağlık ocağı. İlla günü var mı aşı nın perşembe götüreyim diyorum
Hepatit vuruluyor 1.ayda ilki doğar doğmaz.cok fazla geçirme prş gidersin

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar benim kızım hep sağa yatıyor ya ne yaparsam yapıyım sola yatmıyo ben sola yatırıyorm o sola dönüyo sanki kafası yamulmaya başladı napsam bilmiyorum

Kızlar mutlu yıllar
Benim oğlanın sol gözü sarı sarı çapak oluyor birkaç gündür neden olurki ve nasıl geçer acaba.annem sütünden sur dedi sürdüm gecmedi

Kızlar mutlu yıllar
Benim oğlanın sol gözü sarı sarı çapak oluyor birkaç gündür neden olurki ve nasıl geçer acaba.annem sütünden sur dedi sürdüm gecmedi
Mikrop kapmıştır ya da kaşımıştır normal benim oğlumda da oldu şundan sürdüm ertesi gün geçti tavsiye ederim

Eklentiler

• 36103E82-E079-4BFA-8F3D-B3DD139A2605.webp
    28 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…