Bizim çok dengesiz, 2 gün önce hiç uyumadı, ölüyorum sandım. Dünden beride habire uyuyor. Bir de sürekli salya çıkarmaya başladı, aşırı derecede. Var mı salyası başlayan ya erken değil mi
Kızlar benim oğlum normalde 3 saat kadar mışıl mışıl uyurdu beşiğinde, 2 gündür gece gündüz kucakta uyumak istiyor çocuk. Beşiğinde en fazla 1saat uyuyor. Kucağıma alınca uyumaya devam ediyor, çok da tatlı bırakası gelmiyor insanın, birde gülümsemeyi öğrenmiş ki tam gün kucağımda tutabilirim ama alışmasını da istemiyorum buna. Sizinkilerde de var mı böyle bir durum? Nasıl bıraktırırım bu alışkanlığı
Valla bizde çok işe yaradı oturduğumuz yerde salliyoruz cunki benimki yalnız kalmaktanda korkuyor.gece uyurken beraber uyuyoruz gözlerini açıp bakıyor yanindamiyim die
Hiçbirşeye değil sadece sana ihtiyacı var annesi.naapsin minicik daha onlar hala anne karnında sanıyorlar kendilerini.banyo yaptırırken bile moro refleksi var geçmedi henüz.sling al ben bazen slingle iş yapıyorum ve 2 güne bir mutlaka yıka bebeğini sonra masaj yap inanılmaz ise yariyor
Merhaba.Ben de sling almayi dusunuyorum..Kanguru mu alsam dedim se kanguru evin icinde cok mu hantal olur?Annem gitri.Kayinvalidem de banyodan banyoya geliyor.Esim de agir hasta bu aralar.İş yapamiyorum.Afedersiniz evi bir sey goturuyordu.Tozlu da olmuyor evde bebek var.Kendime de bakamiyorum.Dun kayinvalidem geldi de evi cekip cevirdi biraz.Sling daha mi kullanisli?Bir de bebeginiz alisti mi hemen garipsedi mi?Rahat bir sey mi??Siz iş yapabiliyor musunuz rahat bagli iken??
Ben slingle rahat ettim ama bağlaması az bi zahmetli geldi. Ordan oraya dola onu ordan sok derken... bebeğim içinde çok rahat ama mesela yeni doğan döneminde slingle oturamıyorsun. Ayakta takılmak lazım, bebeğin bacakları için oturmak zararlı oluyor. O durum hoş değil.
kanguruyu bilmiyorum.
Bizim çok dengesiz, 2 gün önce hiç uyumadı, ölüyorum sandım. Dünden beride habire uyuyor. Bir de sürekli salya çıkarmaya başladı, aşırı derecede. Var mı salyası başlayan ya erken değil mi
Benim kızda tükürük çıkarmaya başladı arada salyası da oluyor gündüz pek uyumaz kızım ama akşam 8:30 -9-9;30 arası mutlaka uykuya dalıyor son zamanlarda hep böyle gece 1 gibi kalkar emziririm sonra tekrar uyur 5 gibi kalkar emziririm yine uyur sabah 7-8 gibi kalkar akşama kadar uyanıktır
Aynı durum biz de de var kuzum yalnız kalmak istemiyor hiç iki dk mutfağa gideyim hemen bakınıyor etrafa göremeyince başlıyor ağlamaya yanına geliyorum susuyor :) ana kucağı var bende de baby plus ama boyu uzadığı için bu sıralar ayakları kıvırıyor çapraz kalcak diye korktum yatırmyorum pek
Aynı durum biz de de var kuzum yalnız kalmak istemiyor hiç iki dk mutfağa gideyim hemen bakınıyor etrafa göremeyince başlıyor ağlamaya yanına geliyorum susuyor :) ana kucağı var bende de baby plus ama boyu uzadığı için bu sıralar ayakları kıvırıyor çapraz kalcak diye korktum yatırmyorum pek
Oh maşallah 55 cm oldu bizimki 51 günlük :) pusete sığmıyor ayaklar dışarıda hep ana kucağına sığıyor ama ayakları çapraz yapıyor o yüzden içime kurt düşürdüm kendi kendime kundakta yapmıyorum Çünkü durmuyor öyle
Kızlar bu kolik sancısına bebek hamağı iyi oluyormuş galiba aranızdq kullanan varmı biz eşimle kızımı battaniye ye koyup sallıyoruz öyle uykuya dalıyo anca. Gerçi uyusa bile geri uyanıyodadün gece 3te uyudu çok yoruldum. Birde kehribar için güvenilir yer söylim tots&more organic bu site güvenilir sertifikalı gönderiyor. Büyük kızıma burdan almıştım.
Benim kızda tükürük çıkarmaya başladı arada salyası da oluyor gündüz pek uyumaz kızım ama akşam 8:30 -9-9;30 arası mutlaka uykuya dalıyor son zamanlarda hep böyle gece 1 gibi kalkar emziririm sonra tekrar uyur 5 gibi kalkar emziririm yine uyur sabah 7-8 gibi kalkar akşama kadar uyanıktır
Benim oğlum 2 saatte bir kalkardı, birden bi şey oldu aşırı acikiyor akşamları. 2 memeyide emiyor üstüne geceden sagdigim 70cc sütü de içiyor ve 5 saat kalkmadan yatıyor. 2 gecedir böyleyiz. Sonra yine 2 saatte 1 yarı uyanık biraz meme emip uyuyor. Gündüz uykusunda arttı. Hayretler içindeyim
Kızlar bu kolik sancısına bebek hamağı iyi oluyormuş galiba aranızdq kullanan varmı biz eşimle kızımı battaniye ye koyup sallıyoruz öyle uykuya dalıyo anca. Gerçi uyusa bile geri uyanıyodadün gece 3te uyudu çok yoruldum. Birde kehribar için güvenilir yer söylim tots&more organic bu site güvenilir sertifikalı gönderiyor. Büyük kızıma burdan almıştım.
Kızlar benim sütüm çok açık renk oldu neden acaba. Göğüslerim de sızlıyor anlamadım ne oldu. Zayen kızım çok zor emiyor kavga ile resmen zorla tutturuyorım ama sağıp veriyordum çoğu zaman.ve silikon göğüs ucu kullanıyorum. Bugün biraz emdi baktım göğüs ucunda biriken süt bayağı su gibi çok açık renk olmuş öncede beyazdı gayet şimdi su gibi şeffaflaşmış neden acaba kızlar
Buarada sütüm hep azdı dünden beri maşallah arttı birini emzirirken diğeri akıyor ama dediğim gibş açık renk. Buarada dünden beri dut pekmezi yiyorum ve su içiyorum üzerine direk süt arttı o kadar şey denemiştim bir bu çok güzel arttırdı