Buarada sütüm hep azdı dünden beri maşallah arttı birini emzirirken diğeri akıyor ama dediğim gibş açık renk. Buarada dünden beri dut pekmezi yiyorum ve su içiyorum üzerine direk süt arttı o kadar şey denemiştim bir bu çok güzel arttırdı
Diş çıkarırken gaz sancılarında falan bebeği rahatlattığına inanılıyor faydasını gören de var görmeyen de. Tamamen inanç meselesi. Ben ilk kızımda 5aylıkken takmaya başladım şuan 3.5 yaşında halen boynunda hiç çıkarmadık. Faydasını gördünmü diye sorarsan evet diş çıkarırken ateşlenmedi kızım hiç. Şuan bebeklerimiz küçük boynuna değilde ayak bileğine takabilirsin. Gaz sancısını belki hafifletir. Ben biraz daha beklicem oturmaya başladığında alıcam direk boynuna takarım.Kehribar ne ise yarıyor, ilk defa duydum ben.
Ben aldım hamak bazen duruyor ama bazen de naparsan yap aşırı derecede ağlarken durmuyo ağlıyo ağlıyo yorulup kucagımda uyuyo en son genelde sonra biraz uyuduktan sonra uyanıp emiyo öyle uyuyo ama bir saat falan emmek istiyo gece 4 den önce uyumuyorKızlar bu kolik sancısına bebek hamağı iyi oluyormuş galiba aranızdq kullanan varmı biz eşimle kızımı battaniye ye koyup sallıyoruz öyle uykuya dalıyo anca. Gerçi uyusa bile geri uyanıyodadün gece 3te uyudu çok yoruldum. Birde kehribar için güvenilir yer söylim tots&more organic bu site güvenilir sertifikalı gönderiyor. Büyük kızıma burdan almıştım.
Canm maşallah uykusu iyi senin oğlanın gece sağdığın sütünü gece mi veriyorsun gece sütünde uyku hormonu melatonin var o yüzden gündüz veriyorsan gündüz çok uyuyor olabilirBenim oğlum 2 saatte bir kalkardı, birden bi şey oldu aşırı acikiyor akşamları. 2 memeyide emiyor üstüne geceden sagdigim 70cc sütü de içiyor ve 5 saat kalkmadan yatıyor. 2 gecedir böyleyiz. Sonra yine 2 saatte 1 yarı uyanık biraz meme emip uyuyor. Gündüz uykusunda arttı. Hayretler içindeyim
Negüzel canm maşallah önden sulu süt geliyor demek ki eğer az emiyorsa önden sulu sütü sağın yağlı sütü verin diyorlar yani yağlı süt sulu süt bitince geliyor bende de ilk öyle olur sonra yağlı süt gelir ama ben hiç ön sütü sağıp atmadım çünkü bebeğin su ihtiyacı ordan karışlanıyor birde evler doğalgazlı boğazı kurutuyor çok o yüzden bence verilmesi gerekiyor sende öyle yap bir ara öğünde sağıp onu su niyetine verBuarada sütüm hep azdı dünden beri maşallah arttı birini emzirirken diğeri akıyor ama dediğim gibş açık renk. Buarada dünden beri dut pekmezi yiyorum ve su içiyorum üzerine direk süt arttı o kadar şey denemiştim bir bu çok güzel arttırdı
Sivilceleri bu sekilde
Benimkide en son uykuya dalıp bi yarım saat sonra emmek için uyanıyo hiç şaşmaz bu huyuBen aldım hamak bazen duruyor ama bazen de naparsan yap aşırı derecede ağlarken durmuyo ağlıyo ağlıyo yorulup kucagımda uyuyo en son genelde sonra biraz uyuduktan sonra uyanıp emiyo öyle uyuyo ama bir saat falan emmek istiyo gece 4 den önce uyumuyor
Diş çıkarırken gaz sancılarında falan bebeği rahatlattığına inanılıyor faydasını gören de var görmeyen de. Tamamen inanç meselesi. Ben ilk kızımda 5aylıkken takmaya başladım şuan 3.5 yaşında halen boynunda hiç çıkarmadık. Faydasını gördünmü diye sorarsan evet diş çıkarırken ateşlenmedi kızım hiç. Şuan bebeklerimiz küçük boynuna değilde ayak bileğine takabilirsin. Gaz sancısını belki hafifletir. Ben biraz daha beklicem oturmaya başladığında alıcam direk boynuna takarım.
Canm maşallah uykusu iyi senin oğlanın gece sağdığın sütünü gece mi veriyorsun gece sütünde uyku hormonu melatonin var o yüzden gündüz veriyorsan gündüz çok uyuyor olabilir
Bizde 51 gunluguz maşallah.pusete bizde sığmıyoruz zaten 1 sefer anca kullandım puset ama anakucagi iyi baya babyplusunOh maşallah 55 cm oldu bizimki 51 günlük :) pusete sığmıyor ayaklar dışarıda hep ana kucağına sığıyor ama ayakları çapraz yapıyor o yüzden içime kurt düşürdüm kendi kendime kundakta yapmıyorum Çünkü durmuyor öyle
Ne güzel sütun artmış cnm zaten önce on süt gelir açık renklidir su gibi sonra emdikce son süt gelir yani beyaz renkli yağlı kısımKızlar benim sütüm çok açık renk oldu neden acaba. Göğüslerim de sızlıyor anlamadım ne oldu. Zayen kızım çok zor emiyor kavga ile resmen zorla tutturuyorım ama sağıp veriyordum çoğu zaman.ve silikon göğüs ucu kullanıyorum. Bugün biraz emdi baktım göğüs ucunda biriken süt bayağı su gibi çok açık renk olmuş öncede beyazdı gayet şimdi su gibi şeffaflaşmış neden acaba kızlar
Kızlar benim oğlumun düzeni sürekli değişiyor 3 gündür gece 1.30 gibi uyuyor 7.30 a kadar sonra kalkmıyor ama ben alıp emziroyprum uyanmadan uyumaya devam ediyor 11.30 a kadar sonra kalkıyor gaz çıkarıyor bayağı kaka yapıyor bayağı sonra biraz gülücük saçıyor emziriyorum tekrar 12.30 da tekrar uyuyor hem de kolayca 3.30 a kadar sonra kalkıyor tekrar alt değiştiriyorum emziroyprum benimle 1 saat uyanık kalıyor 5 gibi uyuyor yarım saat sonra kalkıyor 6.30 da bir uyuyor tekrar yarım saat yemek yiyorum sonra öyle uzun uyumuyor en fazla yarım saat sonra 7.30 8 arası uyuyor masaj yapiyorum seviyoruz gezdiriuoruz biraz sonra 10 da uyuyor 10.30 da uyanıyor ve 1.30 a kadar huzursuz ara ara ağlıyor en son 1.30 gibi uyuyor tekrar gündüz uyuduğu için mi 1.30 a kadar uyumuyor kolik mi önceden 10 da uyusa kalkmazdi artık gündüz çok mu uyuyor ondan mi
Ya benimde 4-5 saat kesintisiz uyumaya başladı, araştırdım birazda atak döneminde oluyormuş öyle. Gecen hafta aynen anlattigin gibi yarimsar saat uyuyup uyaniyordu. Kendiliginden gecti.
Ben uyku saati değilde bez konusunda sorun yasiyorum. Dün gece 9da yattı 2de uyandı, o sırada kaka da yaptı, uyandirmiyim diye ellemedim ama poposu kızarmış hafiften. Napsam uyanırsam mi bilemiyorum. Uykusunu bölmeyi hiç istemiyorum ama pişik olacak böyle giderse.
Mustelanin yuz temizleme suyunu aldik yanaklari azaldi ama cenesi ve sac dipleri gecmedi hala. Doktorda Sampuan kaynakli olabilecegini dusundugu icin bisey vermediBizimkinin de yüzünde saç diplerinde böyle içi dolu Sivilcelerden vardı emzirdigim zaman daha çok kizariyorlardi çok üzülüyordum canı yanıyordur diye.dr bize coresatin krem verdi yüzünü her emzirmeden sonra temiz suyla silip günde 2 defa kremden sürdüm çok şükür azaldilar.sende deneyebilirsin yüzünü hep temiz tut.
Sarılık yok buarada ama artık bi kan şekerini ölçtür semmi bilemedim azıcık emip yatıyo geri eskiden biberonla verirdim doysun iyice diye şimdi biberonla da içmiyo
Çişli bez sayısı çok hatta bezi çok ağır oluyo baya dolduruyo. Sütüm fazla maşallah diyeyim ama böyle hızlı emince sanki yağlı süte ulaşmıyor gibime geliyorİlk ay kakalı bez bakılır her gün. Şimdi çişe dikkat etmek gerek. Her gün 4-5 kez çiş yapıyor mu? O zaman doyuyordur. Emmesi kuvvetli olabilir. Süt fazla olabilir. Aç kalsa mutlaka belli ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?