2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar kizim bugun 2 bardak dolusu kustu normal mi ne oluyor bilen biri var mi

Kizlar kizim bugun 2 bardak dolusu kustu normal mi ne oluyor bilen biri var mi
Eğer tek seferlik bir kusma ise tekrar etmedi ve başka göze çarpan bir rahatsızlığı yoksa fazla beslenmiş olabilir bazı günler benim kızımda çok kusuyor bazen bütün gün hiç kusmuyor endiselenmeyin takip edin sadece

Arkadaşlar kızım 1 ay 10 günlük, anne sütü dışında bişey vermiyorum. Bu sıralar gaz sancısı oluyor biraz. Doktorumuz aguline diye bi ilaç vermişti zorda kalırsanız kullanırsınız demişti. Henüz çok çaresiz kalmadığımız için pışpışlayarak geçirmeye çalışıyorum, siz bu tür şeyleri ne sıklıkla kullanıyorsunuz? Bir de siz bebeklerinizde ek bişey kullanıyor musunuz? Burda probiyotik kullanımıyla ilgili mesajlar okumuştum, doktor rutin kullanım için mi öneriyor?

Benimkide en son uykuya dalıp bi yarım saat sonra emmek için uyanıyo hiç şaşmaz bu huyunasılda dakikler yaaa
Aynen uyuyo emmeye uyanıyo ama hemen emer emmez uyumuyo bir saat hatta daha fazla emiyo uyudu diye beşiğe koyuyorum geri uyanıyo yine emiyo 5 6 kere tekrarlıyo böyle en son uyuyo ama beni de mahfediyo uyuyana kadar

2 kez kustu birinci kusmasi daha fazlaydi ikincisi biraz daha azdi

Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?.Biz bugün 3 numaraya geçtik.E bebekten alıyorum bezi ben baby me marka.Cok ta memnunum.2 numara bacaklarını kasmaya başladı

Ya bizde de var kolik cok agladi bu gece acile gotirdukk fenaydii cok gazi var dedi dr lavman yaptialrr rahatladi ama nasi gececek bu yaa bizde esimle sagliiyoruz battaniyedi ama cok yoruluyoruzz zaten 10 dak sonra geri uyaniyoo

Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?.Biz bugün 3 numaraya geçtik.E bebekten alıyorum bezi ben baby me marka.Cok ta memnunum.2 numara bacaklarını kasmaya başladı
Ben 2 ye yeni gectim daha. Bu bezi ben de kullanmak istiyordum.Bir arkadasim cok ovdu.Indirim vardi prima aldik koli ile.Sonra molfix denedim pişik yapti.Bu bezi de cok kulllanan var.100 luk paket elimde patladi.O yuzden korkuyorum denemeye..

Valla su çok içtiğimde bnm de o gün farkediyor
Üç litre

Biz de baby me
Kızım zayıf diye hâlâ yeni doğan kullanıyorum
Şimdi 40 günlüğe yakın
Kilosu da eskiye göre arttı
3.300
2 numara mı alsam

Benim minik kuş hamileyken belliydi gündüz uyur gece uyanık olurdu Şimdide öyle
Biz de baby me
Kızım zayıf diye hâlâ yeni doğan kullanıyorum
Şimdi 40 günlüğe yakın
Kilosu da eskiye göre arttı
3.300
2 numara mı alsam
Bayağı zayıfmış kaç kg doğduki yani 1 numara normal bence o kiloya .Hem daha fiyatı uygun oluyor küçük bedenlerin.Ama 2 numara alayım diyorsanız çok farkı yok 1 numarayla kilo olarak aynı gibiler pişman olmazsınız sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…