2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bi emzirme danışmanlığı mı alsan? Çoğu kişi fayda görmüş mesajlara göre

Sadece su süt yapiyormus en az 3 lt su icin muhakkak .

Bu arada dediginiz şey zaten olmasi gereken mis.
Yani
Doktorumuz dedi ki
Sütümuzden ilk 5 dk gelen bulanik su seklinde olan bebeklerin su ihtiyacini karsiliyormus
6 aya kadar su vermeyin diyorlarya o sebepleymis
Sonraki gelen hafif koyu sarimsı akan süt ise asıl besleyici olan süt müs .
Eger bebeginiz 5 -10 dk emen bir bebekse .
Büyuk ihtimal ilk besleyici ve doyurucu olan süte ulasamiyordur.
Hatta bebeklerin sık uyanma sebebide budur diyor.
Tam doyamadiklarindan mis.
Bu durumda ilk gelen sıvı sütu biraz sagip yagli süte cabuk ulasmasini saglaya bilirsiniz.
Ama bebeginiz uzun süreli emiyorsa o zamanda
Muhakkak bir gögsünuzu bitirip digerine gecmesini saglayin.
Ikisinden de azar azar veriyor saniz ilk sulu sütü aliyorsa doyurmayan kısmi icmis olurlar.

Ben yaklasik 20 dk birini daha doymadiysa ancak o zaman diger gögsümu veriyorum.

Kızlar bebeğimi ne yan yatirabiliyorum ne yüz üstü yan yatınca ağlıyor sürekli sırt üstü yatıyor kafayı da daha çok sola çeviriyor bugün dikkat ettim kafasının arkası düzlesmis düz kafa yastığı alsam ise yarar mi

Kızlar biz 45 günlüğüz ve 2 gündür mama sayısını azalttım bayağı ama çişlş bez sayısı çok az artık az çiş yapıyor kaka da 2 gündür yok. eskiden bayağı ağır oluyordu bezi günde muylaka 2 3 defa kaka olurdu çiş zaten çok fazlaydı . Sizin durumlar nasıl

Cok gecmis olsun..

Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.
Doktora sordum.haftada iki yeter cok yaptrma dedi bakakaldim ortami isit yika ev kocaman soguk oluyor haftada bir zor yikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…