2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm bnm göğsümde hemen yumusuyor ama süt oluyor emzirmeye devam ediyorum senin de mi öyle devam et

anladım canım emzirdikce artar mamayı kesersin o zmn bol bol su ic

Maşallah hepimizin oğluşlarına Allah nazarlardan saklasın.. Da herkesin Oglu mu var şimdi kızımın resmini atsam hepiniz ben Oglum alcam dersiniz diye korktum atmadım
Benimde dikkatimi çekti hep oğluşların resmi var .Ne değerliymiş kızlarınız yüz görümlüğü mü istiyorsunuz

Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.

Ben üç günde bir yaptırıyorum ama her gün 1 defa poposunu yıkıyorum mutlaka. Çok seviyor yıkanmayı sıpa :)

Canım biberon mama ona kolay geliyor... ön süt çok oluyor tabi kolay çekiyor sonraki yağlı süt için enerji harcaması lazım o daha az geliyor oda zoruna gidiyor ondan çekiştiriyordur .
Peki napcam bunun için o son yağlı sütü alması için. Mamayı biberonla vereyim dedim ağzından çıjarıyor kenarından akıtıyor yutmuyor.

Herkes aetık abarttığımı takmamam gerektiğini söylüyor ama elimde değil ne kızımı sevebildim buna kafayı takmaktan ne baika birşey.. Çünkü mama oranını da ayarlayamadım ya çok yiyo kusuyor ya az okuyor ne bileyim of ya çaresiz kaldım psikolojim çok bozuk çocık 2 aylık olacak ben hala kendimi veremedim sevemedim enerjim sıfır asla ne eşime ne başkasına tahammülğm yok

Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.
Gun asiri yaptiriyordum artik havalar iyice sogudugu icin 2 gunde bir yaptiriyorum bende korkuyorum üşürse diye

Anlık bi fotosuda olur kii bide kız bebislerimizi görelim

Kızlar oğlumun alt dudağının ortası çatlamış gibi dilini sürüyor sürekli yarık gibi ne yapmam lazim
Nemlendirmek lazim elinde lansinoh var mi canim gogus ucuna surulen var ya ? Onu yikamadan emzirilebildigine gore bebisin dudagina da azicik deydirebilirsin diye düşündüm catlaklara falan iyi geliyor baya zaten bitkisel bi krem

Biberonun emzik akışı en ince olanını dene bol akış gelmeyeceğine alışırsa memeyide devam ettirebilir. Birde sol memeyi emzirdiysen birdahaki emzirmede yine soldan başla.

Mantıklı düşünününce, memede kalan ememediği yağlı sütü bir dahaki üretimde geri alıp sulu süt oluşmuyordur. Süt kanallarını hortum gibi düşün ememediği yağlı süt 2.emzirişte başa gelmiş olacaktır.

Masallah sana kuzucukk saclarimizinda masallahi var yalniz benimkide cok saçlı kafasi cok terliyor mu seninkinin de ?
Emerken terliyo biraz ama şapka takınca terliyodm bayadır takmıyorum. Teşekkür ederiz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…