Soğanı dediğiniz gibi yaptım koyduydum emzirmeye kalktıkça midem çok kötü oldu kusacaktım acayip kokuyor ama yapacak bir şey yok bebişler tek iyi olsunda
Gerckten deli ediyorlar beni ya. Tam kendimş toparlıyorum hop başka bişey çıkıyor. Şimdi akşamdan beri sütüm nasıl yağlanır onu araştırıyorum. Süreklş yetemediğimi düşündürüyorlae bana. Ve geeçekten toparlayanıyorum artık ya. Mama vermek istemiyorum çocuğuma ama akşama sütüm azalıyor bu da beni üzüyor.
Canım önce günde kaç kere mama veriyordum şimdi bıraktım kaka hiç yapmıyor 2 gündür. Çiş de çok az öncedem 2 saatte bir açardım bayağı doldurmuş olurdu.bu gece çok ağladı uyumadan önce mama verdim mecbur kaldım çünkü zatrn meme ile kavga ediyor bitkşn düştü ağlamaktan memede de çok süt yoktu baktım çocuk baygın gibi ksldı kucağımda çok korktum hemen mama yaptım
Maşallah hepimizin oğluşlarına Allah nazarlardan saklasın.. Da herkesin Oglu mu var şimdi kızımın resmini atsam hepiniz ben Oglum alcam dersiniz diye korktum atmadım
Evde yoktu koyamadım listeye karanfili ekleyim unutmadan .Masanın üstüne liste yaptım aklıma gelen eksikleri yazıyorum valla çocuk kafa bırakmadı unutuyorum her şeyi ..
Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.
Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.
Canım biberon mama ona kolay geliyor... ön süt çok oluyor tabi kolay çekiyor sonraki yağlı süt için enerji harcaması lazım o daha az geliyor oda zoruna gidiyor ondan çekiştiriyordur .
Sende kendimi görüyorum. İlk kızımda ben de çok takardım ona. Ama inan öyle de böyle de büyüyor bebekler. Böyle yaparak en güzel anlarını kaçırıyorsun. Tadını çıkaramıyorsun. Allah iyilik sağlık versin de varsın mama da yesin. Şükür ki alacak gücünüz var.
Herkes aetık abarttığımı takmamam gerektiğini söylüyor ama elimde değil ne kızımı sevebildim buna kafayı takmaktan ne baika birşey.. Çünkü mama oranını da ayarlayamadım ya çok yiyo kusuyor ya az okuyor ne bileyim of ya çaresiz kaldım psikolojim çok bozuk çocık 2 aylık olacak ben hala kendimi veremedim sevemedim enerjim sıfır asla ne eşime ne başkasına tahammülğm yok
Maşallah hepimizin oğluşlarına Allah nazarlardan saklasın.. Da herkesin Oglu mu var şimdi kızımın resmini atsam hepiniz ben Oglum alcam dersiniz diye korktum atmadım
Benimki de kiz.Ben de dedim bir tek benimki.kiz oldu heralde diye:))Ben de aticaktim bebegin fotolarini o kadar cok cekiyoruzki telefonun hafizasi dolmus.Esime sunu bilgisayara aktar dedim.Hepsini atmis sagolsun:))Bir tane bile.fotosu kalmamis kiziimin:))
Nemlendirmek lazim elinde lansinoh var mi canim gogus ucuna surulen var ya ? Onu yikamadan emzirilebildigine gore bebisin dudagina da azicik deydirebilirsin diye düşündüm catlaklara falan iyi geliyor baya zaten bitkisel bi krem
Herkes aetık abarttığımı takmamam gerektiğini söylüyor ama elimde değil ne kızımı sevebildim buna kafayı takmaktan ne baika birşey.. Çünkü mama oranını da ayarlayamadım ya çok yiyo kusuyor ya az okuyor ne bileyim of ya çaresiz kaldım psikolojim çok bozuk çocık 2 aylık olacak ben hala kendimi veremedim sevemedim enerjim sıfır asla ne eşime ne başkasına tahammülğm yok
Biberonun emzik akışı en ince olanını dene bol akış gelmeyeceğine alışırsa memeyide devam ettirebilir. Birde sol memeyi emzirdiysen birdahaki emzirmede yine soldan başla.
Mantıklı düşünününce, memede kalan ememediği yağlı sütü bir dahaki üretimde geri alıp sulu süt oluşmuyordur. Süt kanallarını hortum gibi düşün ememediği yağlı süt 2.emzirişte başa gelmiş olacaktır.