2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktora sordum.haftada iki yeter cok yaptrma dedi bakakaldim ortami isit yika ev kocaman soguk oluyor haftada bir zor yikiyorum
Ben de oyle.Her gun yikayanlara imrendim..Benim evim de merkezi sistem ama soguk oluyor.Buranin kışı cok soguk..Elektrikli soba aldim.Acip onunde yikiyorum ama yuregim agzimda usutucem diye..Ben de haftada iki kere yikiyordum..Baktim cocuk banyo yaptigi gun rahat ediyor
Doktora sordum sık yikabilirsin ama her seferinde sampuanlama.Cogunlukla saf su ile yika dedi..Sizlere de sormak istedim..Banyo yaomadigi gunler gercekten cok huzursuz oluyor.Dikkat ettim.Bugun banyo yapti.Alti temizse,karni toksa hep uykudaydi..Masallah..

Sanrim benim de adetim basladi dun bugun azicik kanama oluyor renkler karmakarsik normal mi 49 gunde adet olmak acaba
Aslinda normali bu.Ben doktora sordum.Alt ust olan hormonlarin hizli duzene girmesi sevinilicek bir sey dedi..40 gunu gecince normal.1 seneyi bulanlar da oluyor o da normal ama seninki ideal zamanda olmus dedi.

Kızlar sanki artık emzirme öğünleri biraz azaldı mı yoksa benim kız mı az emiyor. Az değil aslında ama öncekş gibi her dakika meme değil. Bşraz daha düzeldi.

Benim sütümde yok oğlum göğsümü emmiyor ne yapsam tutmuyor mama vermek zorunda kalıyorum hatta elektirikli pompa aldim bu yüzden az da olsa anne sütü alsın diye buna rağmen ağzını açan konuşuyor psikolojim bozuldu yemediğim şey kalmadı sütüm artsın diye ben çok seviyorum ya oğluma mama vermeyi. Bana onu bunu örnek gösteriyorlar yok o bu kadar yıl emzirdi. Ben ne yapayım onun sütü varmış ki emzirmiş insanlara hesap vermekten çok sıkıldım artık bu konuda kimseye taviz vermeyecem bundan sonra ağzını açana tavrım çok sert olacak

Boş konuşan insanlar kendilerini illa birşey söylemek zorunda hissediyorlar bosvermek lazım cevapsız kalmamak lazım 18aylik oğlum var şeker vermiyorum 2 yaşına kadar onu bile sorguluyor lar yok şeker lazımmış ilerde sıkıntı olur cahil insana laf anlatmak zor cahillik diplomayla değil bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…