2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızımın burnu çok tıkalı fizyolojik serumlar aspiratörler işe yaramıyo artık genzi dolu enjektörle burnuna tazyikli serum suyu sıkmayı deneyen oldumu artık öyle yapıcam ama yapmaya korkuyorum

Ben yapmadım canım ama onu yaparken çocuğu oturur konumda yani dik tutmak gerekiyormuş aklında olsun, ben cesaret edemiyorum ona.

Bez numarası küçük gelirse de pisik yapar..Gün içinde ara ara altını açık bırak, koruma bezi ser altına hava alsın
Prima da bezi büyüttük yine aynı oldu ya çok hassas teni var yelek giydirmiştim boğazına sürtmüş tahriş olmuş geçmiyor pişiği sudocream aldım biraz iyi geldi pamuk bezle kenarlara tampon yaptım iyi gibi açık bırakınca üşücek diye korkuyorum burunlar zaten tıkalı hırıltılı soluyor

prima premium yaptı zaten pişiği Sleppy natural sızdırdı bende sürekli giysileri ıslandı sudocream aldım iyi geldi gibi bakalm inşallah geçer

Sudocrem bu işte ciddi başarılı, ben günde 1 defa normal krem yerine onu sürüyorum nolur nolmaz diye. 1 defa pişik olur gibi kizardi poposu sudocrem sürdüm hemen geçti ertesi sabaha. Arada bir kullanmakta fayda var bence.

Ben her değiştirdiğimde kullanıyorum ya fazlanın da zararı olur mu ki

Bende de mukuslu kaka var ve ekşi kokuyor hala doktor normal dedi ama onlara da inanmıyorum artık kızımın pişiği geçmiyor verdiği ilaçlar hep aynı

Ben galiba az giydiriyormusum çocuğu ya, üşütmüş olabilirim. Belki seninki de ondandır. 2 kat çorap ve tek pijama giydiriyordum az geliyormuş galiba. Bir de bazen farklı doktorlara sormak gerekiyor, çok farklı yorumları oluyor doktorların.

Ben her değiştirdiğimde kullanıyorum ya fazlanın da zararı olur mu ki

Ne kadar mantıklı benimki bilmiyorum ama teni alışmasın diye sürekli sürmüyorum ben, pişik olunca etki edecek bi şey bulamam yoksa. Pisigi yoksa azalt bence, hametan pomad sürüyorum ben, memnunum.

Son düzenleme:
Az giydirmeklemi oluyormuş.bende çok giydiriyorum galiba.2 kat pijama üstünde polar kundak birde yün yorgan örtüyor babası üstüne çocuk üşümesin diye ben çıldırıyorum çocuk boğulacak sıcaktan die o gidince atıyorum yün yorgani üstünden

Kızlar kelebbegim vardı bizim

Ay eğer olması gereken buysa ben resmen soğukta bırakmışım yavrumu yaa tek pijama altı, bi ince bi kalın kısa çorap, citcitli uzun kollu badi ve penye yelek giydiriyorum. Bi polar battaniyeye sarıp uyutuyorum. Ev 21-23 derece hep.
Üşüyünce oluyormuş mukuslu kaka.

Valla bende aynı dertten muzdaribim..Bende denesem mi denemesem mi kararsizliginda sıkışıp kaldım.Nefes alamıyor artık çocuk
Ben sıkıyorum. Birkaç saniye çırpınıyor nefes alamıyor gibi korkmayın. Genelde öbür burundan fışkırıyor. Sonra da aspiratörle çekiyorum. Bunu günde altı yedi kere bile yapabilirmişiz. Her emzirmeden önce yapın bence. Ciğere inmesin. Tazyikli sıkarken bebeği tam yan çevirmeye dikkat edin annesi.

Valla bende aynı dertten muzdaribim..Bende denesem mi denemesem mi kararsizliginda sıkışıp kaldım.Nefes alamıyor artık çocuk
Bana doktorum önerdi yaptım tek kullanımlık fizyolojik serumlar var brunonun yan çevirip tek burundan sıktım daha bir aylıkken direk açıldı korkmayın Bi sıkıntı olmuyor. Bu uygulama da çok etkili

Kizlar benim şu yaşadığım 72 günden anladığım sakin kalabilmek ve zamana bırakmak herşeyi burdan takip ettiğim kadarıyla hepimiz çok benzer sorunları yaşıyoruz bu bana demek ki normal bu durumlar bir sorun olsa benim bebegimde sadece ben yaşardım diye düşündürüyor. Burun tıkanıklığı mukuslu kaka pişik hepsi bizde de var. En baştan beri poposu kızarık gibi kızımın sürekli krem sürdüm sürdüm birşey değişmedi bende bıraktım artık sürmeyi kendi haline bırakınca sanki daha iyi oldu şimdi çok kizarmadigi müddetçe önem vermiyorum. Mukuslu kaka olayida baştan beri var bu yüzden süt ürünleri diyeti de yaptım onda da bir değişiklik olmadi onuda akışına bıraktım eğer mukuslu kakanin yanında kakada kan veya vücutta döküntü olursa ozaman doktora gideceğim. Yatak odasina her akşam soğan kesip koyuyorum burun tıkanıklığı için yarıyor mu çok belirgin değil belki ama yinede yapıyorum. Kızım gündüzleri en uzun yarım saat uyuyor artık huyu bu diyorum.Anlayacaginiz kabullenince herşeyi daha rahat oluyor ve zaman herşeyin ilacı diyorum.

Mustela deneyin çok iyi geliyor pişiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…