2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Buraya daha önce yazmıştım göğsümün kenarlarında kırmızı noktalar oluştu diye bugün doktora gittim göğüslerimde mantar oluşmuş kızım sürekli ısırıyor zaten kenarlar kıpkırmızı doktor çok kötü olmuş dedi göğüs pedi kalkan kullanma onlarda mantar yapıyor dedi halbuki ben hep emzridemeden önce ve sonra yıkardım Lansinoh sürdükten sonra temiz göğüs pedi takardım Yinede koruyamamışım hayret ediyorum yani kızımın ağızlarında bişey yok ona bulaşmamış Allahtan krem verdi onları kullanıyorum inşallah tez zamanda geçer çok zor geçiyor benim emzirme dönemim ğöğüs uçlarım yarıldı mosmor oldu kenarları zaten kıpkırmızı iyice derisi inceldi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorm memeyi ağzına sokuyorm yine de ısırıyor çok üzülüyorum artık emzirmeye korkar oldum ağlaya ağlaya emziriyorumyaa

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar bugün yine süt düğümlenmesi oldu Artık alıştım:) bugünkü çözümü göğsümü silkeleyerek sağladım. Areoladan tutup aşağı yukarı silkeleme hareketi yaptım sonra hemen emzirdim ve emzirirken tıkalı bölgeye sert bi şekilde masaj yaptım. Aynı sorunu yaşayan olursa denesin diye yazıyorum

Kizlar bebegimin gidigi var boynu kat kat gozukuyor duzeltmek icin ne napmaliyim bilen var mi

Off çok geçmiş olsun canım ya, en zoru emzirmede sorun olması çünkü gün içinde defalarca yapıyoruz. Umarım düzelir en kısa zamanda

Kizlar bebegimin gidigi var boynu kat kat gozukuyor duzeltmek icin ne napmaliyim bilen var mi

Oyy maşallah ne tatlıdır o şimdi :) benimkide öyle, ben bol bol koklayıp öpüyorum sende öyle yap :) bazı bebeklerin gidisı oluyor bu bir sorun degilki düzeltesin, çocuğun yapısı bu. Hergun mutlaka sil ama ılık suyla, kış olduğu için hergun yıkamıyorum ben, ama siliyorum. Yara olur pişer yoksa çocuk.

Temizlik yaptım annemlerle ve uykusuzum ondan mı acaba yorgunluk felan vardı ondan mı sütüm çıkmadı bilmiyorum çok canım sıkıldı
Benim de oyle oluyor misafirim vardi aksam gun boyu da hazrlik yaptim hic uzanmadim bi seyler yedim ictim ama olmadi misafirler gtti basti cigligi sut yok memede, baya zor oluyor.
Aninda sirt masaji veya gogus masaji sutu hizli getiriyor bilgin olsun

Var hek de iki kaşındaydi. Sarardi filan baya yara gibi olmistu zeytinyagi surdum tek taraf bitti digerinde azcik kaldi, kaşta da oluyormus ben cok sasirdim smdi de kafada basladi yavas yavas, yagliyip tariyorum
Benim oğlanın da kaşlarında var. Doktora sordum bugün. Badem yağı ile vıcık vıcık yağla. Dişli tarakla bahçe tırmıklar gibi tara sonra yıka dedi. Yaptım bende. Kafasındaki geçti ama kaşlar duruyor.

Kalça ultrasonunu herkes çektirdi mi?bizim doktor ikinci ayda çekiyoruz artık demişti. Bugün de gittik bir şey demedi. Ben de unuttum. Tekrar mı götürsem yoksa üçüncü ayda mı çekilse?

Kalça ultrasonunu herkes çektirdi mi?bizim doktor ikinci ayda çekiyoruz artık demişti. Bugün de gittik bir şey demedi. Ben de unuttum. Tekrar mı götürsem yoksa üçüncü ayda mı çekilse?
Bence götür çünkü eğer gevşeklik filan varsa erkenden başlarsın çift bez kullanmaya

Ben 1 ay kontrollerinde çektirdim. Çektir bence önemli o, bi sorun varsa ilk 6 ay çözümü çok kolaymış çünkü. Sonrası cerrahiye kadar gidiyormuş.

Geçmiş olsun canım ilk çocuk mu ?Benim ilk çocuğumda öyleydi yara olmuştu çok kötü ağlaya ağlaya emziriyordum .Ama bu bebeğimde ilk günlerde yara olacak gibi hissettim sıcak suyla yıkayıp kurulayıp kremledim sonra ped koydum. Çok şükür hiç yara olmadı .Çok zor gerçekten Allah sabır versin .İkinci çocuğu büyütmek daha keyifli gerçekten .Birincide hep acemilikler yaşıyorsun çocuğunun tadına tam varamıyorsun .Ama ikincide daha bilinçli doya doya çocuğunu büyütüyorsun .

Bizde daha çektirmedik sağlık ocağı 2 ay aşısına gelmeden çektirin biz sisteme girecez dediydi.Biz 2 ay 5 günlük olduk .Bugün çocuk dr gidecez o yönlendirecrkmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…