Canim şöyle memnunum, oglum bir gogsumu emerken digerine takinca cok guzel sagiyor ama oglum emmezken takinca cok az süt cikiyor yani süt akışının baslamis olmasi gerekiyor verim alabilmem icin bu sekilde gayet memnunum acisiz zahmetsiz 10 dk da 60 cc çıkıyor tek gogusten
Ne kadar mantıklı benimki bilmiyorum ama teni alışmasın diye sürekli sürmüyorum ben, pişik olunca etki edecek bi şey bulamam yoksa. Pisigi yoksa azalt bence, hametan pomad sürüyorum ben, memnunum.
Ben çift kat giydiriyorum kundaklıyorum battaniye ile örtüyorum ama altını değiştirirken üşüyor bir de banyo yapınca O nasıl bir ilaç onuda alayım ya artık biran önce iyileşsin istiyorum
Canim şöyle memnunum, oglum bir gogsumu emerken digerine takinca cok guzel sagiyor ama oglum emmezken takinca cok az süt cikiyor yani süt akışının baslamis olmasi gerekiyor verim alabilmem icin bu sekilde gayet memnunum acisiz zahmetsiz 10 dk da 60 cc çıkıyor tek gogusten
Alıcam bende mochiden sağınca yaralarım daha da kötü oluyor zaten artık emzirirken diğerinden süt geliyor Kanallar iyice genişledi galiba daha önce olmazdı öyle Bir de benim ön sütüm fazla galiba ya yağlı süt hamilelikte alınan kilolarla paralelmiş ben 14 kilo verdim kendiliğinden 8 kilo kaldı fazla gören hiçbişey kalmamış sende diyor
Bünyesi alerjik bünye anladığım kadarıyla eğer devam ederse bezi bırakın elde yıkanan bezler var içi pamuk oluyor onu deneyin ablamın kızının pişiği geçmezdi altını evde açık bırakırdı dışarda da bu bezi bağlardı
Bünyesi alerjik bünye anladığım kadarıyla eğer devam ederse bezi bırakın elde yıkanan bezler var içi pamuk oluyor onu deneyin ablamın kızının pişiği geçmezdi altını evde açık bırakırdı dışarda da bu bezi bağlardı
Ay sağol canm ya bu çok iyimiş ben direk bunu deneyim elde de yıkarım yeterki geçsin ( bünyesi alerjili çok hassas babası sakallarıyla öpse hemen kızarıyor yanakları pıtırlanıyor
Ay sağol canm ya bu çok iyimiş ben direk bunu deneyim elde de yıkarım yeterki geçsin ( bünyesi alerjili çok hassas babası sakallarıyla öpse hemen kızarıyor yanakları pıtırlanıyor
Geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bildiğim kadarıyla makinaya da atabiliyosun kıyafetlerini yıkadığın deterjanıyla yıkar çift durulama ve ütü yaparsın inşallah bişeyi kalmaz
Ay eğer olması gereken buysa ben resmen soğukta bırakmışım yavrumu yaa tek pijama altı, bi ince bi kalın kısa çorap, citcitli uzun kollu badi ve penye yelek giydiriyorum. Bi polar battaniyeye sarıp uyutuyorum. Ev 21-23 derece hep.
Üşüyünce oluyormuş mukuslu kaka.
Altını olabildiğince sıcak tut özellikle ayaklarını.patik falan giydir ben giydiriyorum.benim dediğim normal olanı yun yorgan haric.kendi giydiginin bir kat fazlası olacak şekilde hesapla.ama yün yorgan oldumu pişiyorum ben oda pişer diye düşünüyorum
Kızlar ben denedim burnuna enjektörle sıkma işini. Çok kolay oldu yapabildim. Diğer burnundan çıktı akıntı. Sonrada aspiratörle çektik kalanını. Sonrasında biraz ağladı ama hemen sustu. Hırıltısı geçti yavrumun nihayet.
Rica ederim takılmayın bazen benim oğlumda mukuslu yapıyor dr yediğin şeylerdendir dedi test yapıldı bi sıkıntı çıkmadı süt ve süt ürünleri yapabiliyormuş ayrıca kendi mukusunu da yutmuş olabilir
Mukuslu kaka nasıl oluyor ki kızlar? Benim oğlum üç beş günde bir kaka yaptığı onda da mutlaka bezden fışkırdığı için hiç bakamadım. Ama son kakası ve iki gündür gazları kötü kokmaya başladı. Her bez değişiminde bir iki dakika havalansın diye açık bırakıyorum. Onda da bacaklarını karnını yağ ile ovalayıp ısıtıyorum. Ondan mı üşüdü acaba.
Ben çift kat giydiriyorum kundaklıyorum battaniye ile örtüyorum ama altını değiştirirken üşüyor bir de banyo yapınca O nasıl bir ilaç onuda alayım ya artık biran önce iyileşsin istiyorum
Mukuslu kaka nasıl oluyor ki kızlar? Benim oğlum üç beş günde bir kaka yaptığı onda da mutlaka bezden fışkırdığı için hiç bakamadım. Ama son kakası ve iki gündür gazları kötü kokmaya başladı. Her bez değişiminde bir iki dakika havalansın diye açık bırakıyorum. Onda da bacaklarını karnını yağ ile ovalayıp ısıtıyorum. Ondan mı üşüdü acaba.