Kalça ultrasonunu herkes çektirdi mi?bizim doktor ikinci ayda çekiyoruz artık demişti. Bugün de gittik bir şey demedi. Ben de unuttum. Tekrar mı götürsem yoksa üçüncü ayda mı çekilse?
Benimkide aynı.hatta saat başı uyanıyor artık geceleri.şöyledoya doya 3saat uyuduğu yok.kundak yapıyorum mecbur elleri kolları durmuyor diye onada çıldırıyor ee birde gaz var gelsin uykusuz geceler
Kızımın piştiği geçmiyor ne yaptıysam geçmedi hiç altını pis tutmam sürekli değiştiriyorum pamuklu bez kullanıyorum ama yok daha da arttı pişiği daha bir haftalıkken başlamıştı ilk prima kullandım pişik daha da arttı slepy kullandım yine aynı şimdi molfix aldım oda pek işe yarıcak gibi değil sudocream aldım bakalm geçirecek mi ne yapcam bilmiyorm bez bağlamasam olmuyor bağlasam olmuyo valla çok morallerim bozuk
Molfix bizde de pisik yaptı hiç memnun değilim en iyisi prima premium care ve sleppy natural iyi geldi bize.pisik icinde mustela pisik kremi tek geçerim
Dünden beri her iki memeyi de vermeye başladım.Şimdiye kadar tek meme emip uyuyordu,sanırım tek meme doyurmuyor artık.ikisini de emip uyuyor.Pisik için sudocrem öneririm.Meme ucu yarası içinse en iyi çözüm bebeğin dudaklarını parmaginizla açtırmak.Dudakları içe kivrilirsa meme ucu yara olur
Başından beri sağım yapıyorum gün içinde bir iki kez. sütüm azalmadı çok şükür. Ama böyle kısa süreli emerse azalacak. bnm sıkıntım sütümün çok hızlı gelmesi ve bebeğin ön sütü alıp yağlı sütü almaması. Bebeğim max 5 dk emiyo gündüz. Çok uyuyo geceleri kalkıp emzirmeye çalışıyorum kalkmıyor biberonlarda içmiyo aç olan bebek böyle uyurmu e toksa neden kilo almamış kafam karman çorman oldu
Kalça ultrasonunu herkes çektirdi mi?bizim doktor ikinci ayda çekiyoruz artık demişti. Bugün de gittik bir şey demedi. Ben de unuttum. Tekrar mı götürsem yoksa üçüncü ayda mı çekilse?
Dr yağlı süte ulaşmadığı için kilo almamıştır dedi bide hasta oldu kuzum çok öksürüyo burnu da sürekli tıkalı moralim çok bozuk hiç iyi değilim bu aydaki çocuğu hasta ettim ablası hastaydı ondan bulaştı sanırım
Kızımın burnu çok tıkalı fizyolojik serumlar aspiratörler işe yaramıyo artık genzi dolu enjektörle burnuna tazyikli serum suyu sıkmayı deneyen oldumu artık öyle yapıcam ama yapmaya korkuyorum
Kızımın piştiği geçmiyor ne yaptıysam geçmedi hiç altını pis tutmam sürekli değiştiriyorum pamuklu bez kullanıyorum ama yok daha da arttı pişiği daha bir haftalıkken başlamıştı ilk prima kullandım pişik daha da arttı slepy kullandım yine aynı şimdi molfix aldım oda pek işe yarıcak gibi değil sudocream aldım bakalm geçirecek mi ne yapcam bilmiyorm bez bağlamasam olmuyor bağlasam olmuyo valla çok morallerim bozuk
Kızımın burnu çok tıkalı fizyolojik serumlar aspiratörler işe yaramıyo artık genzi dolu enjektörle burnuna tazyikli serum suyu sıkmayı deneyen oldumu artık öyle yapıcam ama yapmaya korkuyorum
Molfix bizde de pisik yaptı hiç memnun değilim en iyisi prima premium care ve sleppy natural iyi geldi bize.pisik icinde mustela pisik kremi tek geçerim
Ben bir aylık bebeğime yaptım iki üç kez aman aman bir tıkanıklık yokmuş o yüzden çok farketmedi ama bir doktorun videosu var onun uygulaması ile yaptık tehlikeli değil eğer tikaliysa rahatlar. Onu yapıp bebeği ters çevirip sırtına vurarak bosalttirdiktan sonra da aspiratörle çektim.
Geçmiş olsun canım ilk çocuk mu ?Benim ilk çocuğumda öyleydi yara olmuştu çok kötü ağlaya ağlaya emziriyordum .Ama bu bebeğimde ilk günlerde yara olacak gibi hissettim sıcak suyla yıkayıp kurulayıp kremledim sonra ped koydum. Çok şükür hiç yara olmadı .Çok zor gerçekten Allah sabır versin .İkinci çocuğu büyütmek daha keyifli gerçekten .Birincide hep acemilikler yaşıyorsun çocuğunun tadına tam varamıyorsun .Ama ikincide daha bilinçli doya doya çocuğunu büyütüyorsun .
Sağolasn ilk çocuğum ya çok zorlanıyorum çok ısırıyor doktora söyledim normal mi diye normal diyo diş çıkarınca daha zor diyo o zaman heralde hiç dayanamıycam sağıpta vericem artık Yalnız bakıyorum artık fiziksel yorgunluk bir yana mental yorgunluk yaşıyorum moraller sıfır