2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nasıl yaptın?Enjektorun ucunu komple soktun mu burnuna?Yan yatırarak mı?Bende yapicam anlatsana..kaç cc çektin enjektore

mochi ile sağdığın sütü içirebiliyorsunnn dimi canm

Hastaysa ondan da kilo almaz benim kızım da bir aylıkken hasta oldu hastaneye yatırdı doktor kücük oldugu için 4 gün yattı hiç kilo almadı 10 gün falan

Aynen demekki aynı sorunlar herkesde var bizde pişik olmadı ama diğerleri var özellikle uyku dedigin gibi çok az uyuyup uyanıyo bende artık cok düşmüyorum üstüne uykusu gelince uyutuyorum uyanınca da demekki uykusunu aldı diyorum

Her cümlende çok haklısın, zamanla alışıcaz sanırım hem bizler hem bebişlerimiz

Nasıl yaptın?Enjektorun ucunu komple soktun mu burnuna?Yan yatırarak mı?Bende yapicam anlatsana..kaç cc çektin enjektore
İlk yaptığımda kucağımda kollarını kollarımın içine alıp dik tuttum enjektöre 2ml serum suyu aldım bi delikten tek seferde hızlı bi şekilde sıktım diğer delikten çıktı su. Sonra ki yaptığımda senin attığın vidyoda doktor yatırarak yapın demişti kafasını yan çevirip birde iki deliğede uygulayın demişti onun dediklerini aynen yaptım ama onda genzine kaçtı öksürük krizine girdi balgamını çıkaramadı nefes zor aldı morardı ters çevirdik sırtına vurduk ama öksürük krizi geçmedi elimiz ayağımız boşaldı ben kan ter içinde kaldım çok kötüydü ne yaptıysak öksürüğü geçmedi en son emzik verdim çok ağladı mememi de tutmadı emzikle sakinleşti yorulmuştu zaten uykuya daldı çok kötü bi gündü

Hastaysa ondan da kilo almaz benim kızım da bir aylıkken hasta oldu hastaneye yatırdı doktor kücük oldugu için 4 gün yattı hiç kilo almadı 10 gün falan
Nasıl yatırdılar nerde yatıyo küvözde mi yarın doktora götürcez tekrardan artık korkmaya başladım öksürüğü geçmiyo. Hastaneye yatırınca geçtimi hastalığı sonra kilo alımı normale döndümü çok üzülüyorum yavrum hastalandı diye

Kizlar saçları kestiren var mı ilk başta 7gunlukken kesecektim sonra araştırdım kesilince sık uzar diye birşey yokmuş etrafımda da makasla kesildiğinde çok sık uzayan çocuklar var ben de uzasın makasla kestiririm kızların erkek gibi olmasını sevmiyorum zaten siz ne dusunuyorsunuz

Benimki opulmeyi cok sevmiyor hizimi alamayip cok fazla opunce aglamaya basliyor buyuyunce sorun yasamasini istemedim sadece evet boynu kipkirmizi sivilceye benzer seyler daha dikkatli olacagim

Rota virüs aşısı yaptıran varmı 2. Ayında yapılması gerekiyor değil mi

Dün aşı olduyduk bugün gene ateş olur dedim ama yoktu çok şükür.Birde bugün kalça ultrasonu için çocuk doktoruna gittik.Önce muayene etti sonra ultrasona gönderdi .Allahtan randevu almaya gerek kalmadı boşmuş zaten hemen ultrasonla baktırdık. Sonuç iyi dedi dr.

Evet 2.ay 3.ve 5.ay dedi ebe biz 2.ayı kaçırdık çünkü ebe bize siz alıp bize getiriyorsunuz diğer aşılarla bir oluyor dedi.3.ve 5.aylarda yaptıracağız .Aslında aşı dediği ağızdan damlaymış onu veriyorlarmış .1 doz fiyatı sanırım 280 tl civarı dedi.Yaptıralımmı iyi olur mu dedik ben kendi çocuğuma yaptırdım dedi.

Daha çok erken değilmi şimdiki saçları gayet güzel duruyor bebeklerin en az 1 yaşına kadar dursun bence

Kızlar sizin bebeklerde de emdikten sonra yatırınca ağzını sapirdatma oluyormu? Ben emziriyorum uyuyor yatırıyorum 2-3dk sonra sapirdanarak gözlerini aciyor.nezaman gecerki bu

Benim doktorum isterseniz yaparız ama koruyuculuğu düşük bir aşı. Yani çok bir işe yaramaz dedi. Ben kendi çocuklarıma yapmadım dedi. Ben hala kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.

Kızlar sizin bebeklerde de emdikten sonra yatırınca ağzını sapirdatma oluyormu? Ben emziriyorum uyuyor yatırıyorum 2-3dk sonra sapirdanarak gözlerini aciyor.nezaman gecerki bu
Bazen oluyor. Ağzını şapırdatarak hatta ağlayarak. Bazen kusarak. Tekrar tekrar emzirip yatağa koyuyorum. Bazen üçüncü dördüncüde anca uyuyor.

Bebişini hala kundaklayarak yatıran var mı? Ben ilk iki hafta yapıyordum sonra bıraktım. İki gündür yeniden yapıyorum çünkü gece uyurken bile sürekli ellerini yüzüne kulağına götürüyor. Yüzünü ovalaya ovalaya kendini uyandırıyor hemen. Kollarını sarınca derin derin uyuyor. Ama yapmasam mı? Bebeğin doğalını mı bozuyorum diye düşünüyorum. Bilemedim.

Ayyy niye öyle oldu ki..Bende videodaki gibi başını yana çevirerek her iki burnuna yaptım açıldı.Ama çokta çözüm değilmiş,yine tıkandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…