2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim doktorum isterseniz yaparız ama koruyuculuğu düşük bir aşı. Yani çok bir işe yaramaz dedi. Ben kendi çocuklarıma yapmadım dedi. Ben hala kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.
Hastaneden verilen ası kartında iki doz 2 ve 4. Ay üç doz olursa 2,4,6. Aylarda görünüyor doktor diğer aya rota virüs ve menenjit asiniz var dedi. Netten baktım 6. Ay gecince yaptirilmaz altı ay öncesinde yaptırılmali yazıyor.
Bugün sağlık ocağında ki ebede paranız varsa yaptırın ama zaten gerekli olsa devlet karşılardı dedi. Bende kararsız kaldım

Kızlar sizin bebeklerde de emdikten sonra yatırınca ağzını sapirdatma oluyormu? Ben emziriyorum uyuyor yatırıyorum 2-3dk sonra sapirdanarak gözlerini aciyor.nezaman gecerki bu

Bazen oluyor. Ağzını şapırdatarak hatta ağlayarak. Bazen kusarak. Tekrar tekrar emzirip yatağa koyuyorum. Bazen üçüncü dördüncüde anca uyuyor.

Kızlar bu Benim oğlumda da oluyor, süt ağzına geri geliyor onu farkettim. O da ya refluden ya da gazdan oluyor onu keşfettim. O yüzden ben ağzını sapirdatinca kucağıma alıp başını omzuma koyuyorum, hafifçe ovuyorum sırtını. Gazdansa gazı çıkıyor hemen, refludense biraz omzumda öyle yatınca geçiyor zaten.

Evet küvözde yattı ama bir aylıktı o zaman şimdi seninkinin yatırır mı bilmem dört gün yattı çıkınca iyileşti şükür sürekli serum ilaç verdiler burnunu temizlediler iyi tedavi etti yani o zaman çok üzülmüştüm orda bırakıp cıktıkça dört gün öyle ağladım ama eve olsa o kadar cabuk iyileştiremezdim ben. Üzülme ne yaparsak yapalım mevsimden dolayı hastalanıyolar işte annelik gerçekten cok zor insan kendi hasta etmiş gibi düşünüyo çok üzülüyo ama sonuçta bunlar geçecek şeyler Allah kalıcı seyler vermesin üzme kendini iyileşir en yakın zamanda insallah kuzucuk yarın doktora gidince haber ver bizede

Kızlar kızım ishal olmuş sanırım sulu kaka yapıyor üşütmeden mi oluyor acaba

Kızlar kızım ishal olmuş sanırım sulu kaka yapıyor üşütmeden mi oluyor acaba
Benimki genelde sulu yapıyo doktora gösterdim yok ishal değil iyi beslendiğini gösterir dedi ama seninki nasıl sulu iyice su gibi mi ilk defa mı öyle yaptı bilmem tabi

Kilo alımı normale döndümü diye de sormuşun evet bu ay 1 kilo almış normale döndü hastalandıgında alamamıştı hastanede sürekli serum veriyolardı ben de 3 saatte bir emziriyodum yine de kilo almamıştı hastalıktan

Kızlar benimki artık gündüz asla emmek istemiyor ya çok üzülüyorum hep mama veriyorum. Önceleri az da olsa zorla emziriyordm artık hiç yok sadece gece uykuluyken emiyor napcam ben ya

İşten çıkıp işyerinin bütün pisligiyle çocuk görmeye mi gidilir canım... Çocuk haklı terör estirmekte.

Ağladıkça meme değiştir. Emzir çok gelen süt bitince öteki memeye. O memedeki bitince ilk memeye. Sürekli döndür. Zamanla alisacaktir.

İşten çıkıp işyerinin bütün pisligiyle çocuk görmeye mi gidilir canım... Çocuk haklı terör estirmekte.

Kaç defa söyledim de insan olmak lazım anlamak için, neyse ki bitti o fasıl. En az 2 metre mesafeden gösterdim zaten, annem lohusa depresyonu yaşadığımı ve bebeği kucağımdan indirmediğimi söyleyip kurtardı beni :)

Annenin ellerinden öpüyorum

Kızlar benim oğlan kesin atak haftasında. 8. haftadayiz ve 2 gündür saat başı emmek istiyor, gece gündüz emiyor çatlayacak çocuk, o kadar emince tabi baya bi kaka da oluyor. Tüm günüm emzirip alt değiştirmekle geçiyor resmen. Bunun dışındaki zamanlarda gezmek istiyor sürekli. Kısa kısa uyuyor, geçen hafta 3 saate kadar uzamıştı uyku süresi, 45 dakikaya düştü yine. Var mı başka yaşayan bunları.

7 hafta yapın demişti bir kitapta ayaklar serbest bence uyuyorsa sıkıntı yok

Daha çok erken değilmi şimdiki saçları gayet güzel duruyor bebeklerin en az 1 yaşına kadar dursun bence
Sünnet cnm 7 günlükken 1 yaşında kısa kestirince yakışmıyor oğlumda pişman olmuştum hele kızlarda erkek gibi sevmiyorum kızımda makasla kestirecem ins çok uzadığı zmn

Benimki genelde sulu yapıyo doktora gösterdim yok ishal değil iyi beslendiğini gösterir dedi ama seninki nasıl sulu iyice su gibi mi ilk defa mı öyle yaptı bilmem tabi
Yok canım ishal gibi baya sıvı kaka İlk defa öyle yaptı daha önce sıvıydı ama bu kadar değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…