Bizimde öyle son iki üç gündür çok ağlıyor yarım saatte bir emmek istiyor sadece meme de sakinleşiyor sütüm de dolmuyor tabi haliyle sallıyorum biraz içi geçiyor yine ağlama krizleri sürekli çiş kaka ilk zamanlara döndük günde 6-7 kez bez DeğiştiriyorumKızlar benim oğlan kesin atak haftasında. 8. haftadayiz ve 2 gündür saat başı emmek istiyor, gece gündüz emiyor çatlayacak çocuk, o kadar emince tabi baya bi kaka da oluyor. Tüm günüm emzirip alt değiştirmekle geçiyor resmen. Bunun dışındaki zamanlarda gezmek istiyor sürekli. Kısa kısa uyuyor, geçen hafta 3 saate kadar uzamıştı uyku süresi, 45 dakikaya düştü yine. Var mı başka yaşayan bunları.
Anladım canım üşütmüştür o zamanYok canım ishal gibi baya sıvı kaka İlk defa öyle yaptı daha önce sıvıydı ama bu kadar değildi
İnşallah olmaz ateş huzursuzluk yapıyor bayağı bizimde akşama kadar yoktu ama gece çıkmaya başladı ateşi sen kontrol et ara ara ben philips in temassız ateşölçerini kullanıyorum her dakka baktım sanırım en çok 38 i gördüBugun aşı olduk biz kızlar çok ağladı yavrum ama saglık ocagından çıkınca sustu atesi de yok şükür şimdilik. Aksama da misafirim gelecek inşallah atesi çıkmaz. Bide aşı yapan ebe hastaydı ya grip maske takmış ama sinir oldum yine de inşallah kızıma bulaşmaz
Geçmiş olsn canm gece takip et ateşini bizim aşılar ikisi bir arada oldu verem ve karma kızımın gündüz hiç ateşi olmadı gece 37.5 e yükselmiişti yarım çay kaşığı calpol verdim 36 ya düşmüştüBugun aşı olduk biz kızlar çok ağladı yavrum ama saglık ocagından çıkınca sustu atesi de yok şükür şimdilik. Aksama da misafirim gelecek inşallah atesi çıkmaz. Bide aşı yapan ebe hastaydı ya grip maske takmış ama sinir oldum yine de inşallah kızıma bulaşmaz
Bizimde öyle son iki üç gündür çok ağlıyor yarım saatte bir emmek istiyor sadece meme de sakinleşiyor sütüm de dolmuyor tabi haliyle sallıyorum biraz içi geçiyor yine ağlama krizleri sürekli çiş kaka ilk zamanlara döndük günde 6-7 kez bez Değiştiriyorum
Bugun aşı olduk biz kızlar çok ağladı yavrum ama saglık ocagından çıkınca sustu atesi de yok şükür şimdilik. Aksama da misafirim gelecek inşallah atesi çıkmaz. Bide aşı yapan ebe hastaydı ya grip maske takmış ama sinir oldum yine de inşallah kızıma bulaşmaz
Geçmiş olsun canım.insaallah ateşlemez hiç.grip için endişelenme şuan emdikleri anne sütü ile onlar korunuyor herseyde dr öyle demişti birşey olmaz Allahin izniyle.bizimde salı günü aşımız insaALLAH bizde kolaylıkla atlatırızBugun aşı olduk biz kızlar çok ağladı yavrum ama saglık ocagından çıkınca sustu atesi de yok şükür şimdilik. Aksama da misafirim gelecek inşallah atesi çıkmaz. Bide aşı yapan ebe hastaydı ya grip maske takmış ama sinir oldum yine de inşallah kızıma bulaşmaz
Yine de elden geldiğince korumak gerek. Maalesef anne sütü korur, çok da tutmuyor. Ekim annelerine bakın neredeyse hepsinin cocugu bir viral kaynaklı bronsiyolit gecirdi.Geçmiş olsun canım.insaallah ateşlemez hiç.grip için endişelenme şuan emdikleri anne sütü ile onlar korunuyor herseyde dr öyle demişti birşey olmaz Allahin izniyle.bizimde salı günü aşımız insaALLAH bizde kolaylıkla atlatırız
Tabiki korumak gerek süt korur diye salgın yerlere girmek doğru değil elbet.mesela benimde yarın arkadaşın daveti var ve çocukların kimisi hasta kimisi yeni yeni atlatmış gribi gidip gitmemekle kararsizim.napsam bilemedim daha 2ay 6gunluk bebeğimYine de elden geldiğince korumak gerek. Maalesef anne sütü korur, çok da tutmuyor. Ekim annelerine bakın neredeyse hepsinin cocugu bir viral kaynaklı bronsiyolit gecirdi.
Benim büyük oğlan nezle oldu. Ufak da oldu. Haliyle ben de oldum artlarindan. Bende iki gün büyük oğlanda 4 gün küçükte bir hafta sürdü. Biz de bronsiyolitin kıyısından döndük. Mümkün olduğunca korumak gerek.
Teşekkür ederim Ne yaptınız ateşi cıkınca bizimkide biraz cıkmaya basladı calpol verdim bir çay kaşıgıİnşallah olmaz ateş huzursuzluk yapıyor bayağı bizimde akşama kadar yoktu ama gece çıkmaya başladı ateşi sen kontrol et ara ara ben philips in temassız ateşölçerini kullanıyorum her dakka baktım sanırım en çok 38 i gördü
Evet bizimde cıktı bende verdim calpol canm teşekkür ederizGeçmiş olsn canm gece takip et ateşini bizim aşılar ikisi bir arada oldu verem ve karma kızımın gündüz hiç ateşi olmadı gece 37.5 e yükselmiişti yarım çay kaşığı calpol verdim 36 ya düşmüştü
Aynen bizde aynısını yaptık ateşi düştü 1 saat sonra ..Sabah ise hiç kalmamıştı ateşTeşekkür ederim Ne yaptınız ateşi cıkınca bizimkide biraz cıkmaya basladı calpol verdim bir çay kaşıgı
Yarın öz yeğenimin bir sebeple partisi var. Sadece üç aile olacak ama gitmiyorum. Şu ana kadar doğru düzgün misafir de kabul etmedim. Gelenlere de hasta olup olmadıklarını sordum. Benim büyük oğlum alerjik. O kuzuya her ilacı kullanamıyoruz. Onun da hasta olmaması gerek. Yani 3 senede alıştı birazcık insanlar. Ama hala benim oğlan hasta bugün kabuk edemeyeceğim dediğimde " Aaaa önemli değil canım bir şey olmaz, bizim çocuk da hasta zaten." diyen oluyor. Yani ben gelme demesem, hasta çocuğu ile gelecek...Tabiki korumak gerek süt korur diye salgın yerlere girmek doğru değil elbet.mesela benimde yarın arkadaşın daveti var ve çocukların kimisi hasta kimisi yeni yeni atlatmış gribi gidip gitmemekle kararsizim.napsam bilemedim daha 2ay 6gunluk bebeğim
Ben geceleri kundaklayarak uyutuyorum bitanem sadece sabahlari Gozumun onunde oldugu icin kundaklamiyorum sabahlari kundaklama bir iki Uyanir sonra alisacak alistigi icinde geceleri de o sekil uyutabilirsin diye dusunuyorumBebişini hala kundaklayarak yatıran var mı? Ben ilk iki hafta yapıyordum sonra bıraktım. İki gündür yeniden yapıyorum çünkü gece uyurken bile sürekli ellerini yüzüne kulağına götürüyor. Yüzünü ovalaya ovalaya kendini uyandırıyor hemen. Kollarını sarınca derin derin uyuyor. Ama yapmasam mı? Bebeğin doğalını mı bozuyorum diye düşünüyorum. Bilemedim.
Bebişini hala kundaklayarak yatıran var mı? Ben ilk iki hafta yapıyordum sonra bıraktım. İki gündür yeniden yapıyorum çünkü gece uyurken bile sürekli ellerini yüzüne kulağına götürüyor. Yüzünü ovalaya ovalaya kendini uyandırıyor hemen. Kollarını sarınca derin derin uyuyor. Ama yapmasam mı? Bebeğin doğalını mı bozuyorum diye düşünüyorum. Bilemedim.
Ben geceleri kundaklayarak uyutuyorum bitanem sadece sabahlari Gozumun onunde oldugu icin kundaklamiyorum sabahlari kundaklama bir iki Uyanir sonra alisacak alistigi icinde geceleri de o sekil uyutabilirsin diye dusunuyorum
Bende kundaklıyorum geceleri yoksa eli kolu durmuyor uyandırıyor kendini.yarim kundak yapıyorum ayakları serbestBebişini hala kundaklayarak yatıran var mı? Ben ilk iki hafta yapıyordum sonra bıraktım. İki gündür yeniden yapıyorum çünkü gece uyurken bile sürekli ellerini yüzüne kulağına götürüyor. Yüzünü ovalaya ovalaya kendini uyandırıyor hemen. Kollarını sarınca derin derin uyuyor. Ama yapmasam mı? Bebeğin doğalını mı bozuyorum diye düşünüyorum. Bilemedim.
Benim oğlumda sadece 1 gün 4,5 saat uyumuştu çok sasirmistim ogun epey dinlendik ikimizde sonra hep 2 saat saat başı uyaniyor. Özellikle sabahları tekeler gibi ses çıkarıyor uyanirken:)Dün gece ilk defa 4 saat uyudu oğlum.Yada dün evleri dip köşe temizledim yoruldum ondan dolayı duymadım oda geri mi uyudu bilemiyorum.Sonra ama 2 saatte bir uyandı.Geceleri öyle çokta emmiyor güçsüz şekilde anca 5 dk emiyor uyuduğu için gazınıda çıkaramıyor bende yatağına koyuyorum uyumaya devam 2 saat sonra tekrar uyanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?