2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bizim rutinimiz de böyleydi, 8. hafta atağı bozdu bu durumu. Umarım eski haline döner. Dönmezse ve böyle kalırsa diye çok endişeliyim.

Ben bu düşüncesiz tavır yüzünden dün kaynanamla tartıştım.Grip olmuş soluğu bizde almış..Günde 3 posta geliyorsun zaten bari hastayken gelme dedim.Alınmış hanım..Oğlum zaten tıkalı zor soluk alıp veriyor bide kucaklamaya kalkıyor o halde.

Kızlar geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz kızım fazla uyumaya başladı ben uyandırmasam uyucak 6-7 saat 4 saatte bir kaldırıyorum onda da çok uykusu oluyor zar zor emiyor

Kızlar geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz kızım fazla uyumaya başladı ben uyandırmasam uyucak 6-7 saat 4 saatte bir kaldırıyorum onda da çok uykusu oluyor zar zor emiyor
En fazla 4 saat sonra kalkiyor benimki genelde 3 saat oluyor eger gazini iyice cikarip yatirmadiysam 1bucuk 2 saat sonra uyaniyor

Kizlar burnuna anne sütü damlattim şırınga ile kızımın faydası oldu 5damla kadar

Gece nasıl çıkarıyorsun uyanmiyor mu
Uyaniyor ama gazini cikarinca iyice rahatliyor tekrar uykuya daliyor besigine koyup biraz salliyorum ve bu sekilde daha uzun uyuyor. Ama bazende ne yaparsam yapayim o gaz cikmak bilmiyor

Uyaniyor ama gazini cikarinca iyice rahatliyor tekrar uykuya daliyor besigine koyup biraz salliyorum ve bu sekilde daha uzun uyuyor. Ama bazende ne yaparsam yapayim o gaz cikmak bilmiyor
Evet ya bazen gazı 1dk da cıkıyo bazen 10dk falan uğrasıyorum cıkmıyo özellikle gece uyurken cok zor cıkıyo cıkmayınca bende diğer uyandıgında cıkarmaya çalısıyorum emzirmeden

Benimkide hastayken maske takmış gelmiş gitmeyim demiyorda

Ben gece çıkaramıyorum gazini ya hem uyanıyor uyanincada ağlıyor

Ben gece çıkaramıyorum gazini ya hem uyanıyor uyanincada ağlıyor
Tekrar uyumuyorsa ve cok gaz problemi yoksa cikarma canim benimki masallah gazman dogurmusum diyorum ay aglanacak halime guluyorum resmen. Cok gazli oldugu icin mecburum yoksa cok sancilaniyor yavrum bazen cigliklarla uyaniyor

Tekrar uyumuyorsa ve cok gaz problemi yoksa cikarma canim benimki masallah gazman dogurmusum diyorum ay aglanacak halime guluyorum resmen. Cok gazli oldugu icin mecburum yoksa cok sancilaniyor yavrum bazen cigliklarla uyaniyor
Benimkide sabah 5-7 arası öyle oluyor karnini ovuyorum gaz damlası kullanıyorum nafile.nezaman gecerki ya

İlk oğlumu sallamaya alıştırmıştık uykusu gelmeyen çocuğu zorla sallıyarak uyutuyorduk dedik eşimle bunu alıştırmayalım çok çektik sallamaktan hem beşikte hemde 3 yaşına kadar ayakta salladık bizi bitirdi yani.Şimdi ki bebeğim kendi uyuyor çok şükür uykusunu belli ediyor geldiğ zaman az kucakta geziyor yada memede uyuyor yada sırtına pış pış..Bakalım becerebilecekmiyiz nereye kadar gider bilemiyorum .

Bende ilk çocuğumu sallayarak uyuttum ve bir daha çocuğum olursa kesinlikle sallamayacağım dedim sürekli ama gel-gelelim bu çocuğumu da öyle uyutuyorum başka türlü uyutamadim bi türlü hem sallıyorum hem de beyaz gürültü açık anca öyle uykuya dalıyor nasıl vazgeçmeyelim bu durumlardan bilemiyorum

Bizde öyleyiz sallanıyor hep uyutmak için.onuda eşim alıştırdı kucağında kızdım baya hergun oda otomatik sallama cihazı almis

Valla hep imreniyordum kendi kendine uyuyan çocuklara.. İlk oğlumun hiç görmedim kendi kendine uyuduğunu hep sallanarak uyurdu .Bundada kendi ne zaman uyumak isterse koyuyorum yatağa bir bakıyorum uyumuş bile inş.böyle devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…