37 ateş sayılmaz cnm verme calpol bence Dr ne dedi bilmiyorum amaBenimkinin hala biraz ateşi var ya yine calpol verdim bi kaç kasıgı 37.1 37.2 falan
Bende çok imreniyorum ya ama ben yapamadım inş 2.yeValla hep imreniyordum kendi kendine uyuyan çocuklara.. İlk oğlumun hiç görmedim kendi kendine uyuduğunu hep sallanarak uyurdu .Bundada kendi ne zaman uyumak isterse koyuyorum yatağa bir bakıyorum uyumuş bile inş.böyle devam eder...
Valla çözümü atak zamanının geçmesini beklemek.baskada bir çözümünü bilmiyorum.buyumrk kolay değil diye bir yazı okumuştum onlarda haklı naapsinlar annesiOff uykusuzluktan bayilicam artık sanırım, sabah 4 oldu benim oğlum hala omzumda uyuyorne atakmış arkadaş bu, çocuğu yatağa koyuyorum çırpınmaya başlıyor. Kucağıma aldığım an mışıl mışıl uyuyor. Çok yoruldum artık. Nolacak bu böyle ya çözümünü bilen varsa söylesin yoksa ben öleceğim uykusuzluktan.
Benim oğlan da aynı ama gece değil gündüz yapıyor huysuzluğunu bende bunu dinletiyorum biraz daha iyi oldu yüz üstü yatırmakta iyi geliyor fakat sürekli kontrol etmek gerekOff uykusuzluktan bayilicam artık sanırım, sabah 4 oldu benim oğlum hala omzumda uyuyorne atakmış arkadaş bu, çocuğu yatağa koyuyorum çırpınmaya başlıyor. Kucağıma aldığım an mışıl mışıl uyuyor. Çok yoruldum artık. Nolacak bu böyle ya çözümünü bilen varsa söylesin yoksa ben öleceğim uykusuzluktan.
Valla çözümü atak zamanının geçmesini beklemek.baskada bir çözümünü bilmiyorum.buyumrk kolay değil diye bir yazı okumuştum onlarda haklı naapsinlar annesi
Benim oğlan da aynı ama gece değil gündüz yapıyor huysuzluğunu bende bunu dinletiyorum biraz daha iyi oldu yüz üstü yatırmakta iyi geliyor fakat sürekli kontrol etmek gerek
Bizim de 4-7 arasi o sekilde 4te emiyor sonra bi gaz oluyor herhalde bi tek kucakta uyuyordu. Ben de o kucagimda hafif dik yatarak uyuyordum artik o saatlerde yuzukoyun yatiriyorum. Besigi yatagima bitisik elimi de sirtina koyuyorum uyaninca pispis yapiyorum oyle uyuyoruz iki saat.
İnşallah işe yararBüyümekte büyütmekte çok zormuş gerçekten. Yaklaşık 12 saat oldu toplam 3 saat belki uyudu yavrum, çok yoruldu. Sürekli yarı uyku hali, sersem oldu iyice. Ben zaten insanlıktan çıktım
Papatyalar Mevsimi Deneyeceğim ninniyi umarım işe yarar. Yüzüstü zor ama bizim, çok uykusuzum uyur kalırsam sıkıntı olur, güvenemem kendime.
Biz herhalde daha girmedik atak haftasina bakalim nasil olacak ama emme konusunda ayni durum bizde de var asiri hizli emiyo bi dunya hava yutuyo sonra da gazdan ciglik cigliga bagiriyo cikana kadar rahatsiz hep. Allah bizlere sabir versin onlari oyle girmek de zor gercekten.Geçen hafta bizimde akşam 7-9 arası öyle oluyordu da bu hafta tüm güne yayıldı. Uykusuz kaldikca deliriyor, memeye saldiriyor. Kitliktan cikmis gibi emiyor can havliyle, bi dunya hava yutuyor, onlar cikana kadar uyku yok... kısır döngü resmen.
Canim yaaa cok cok cok üzüldüm rabbim sifa versin yavruna hemen atlatsin eski gunlerinize dönün insallah güçlü olmalısın sen annesin hem bebegin hem evdeki kızın icin gececek bugünler yine omzunda uyutacaksin kuzunu Allahin izniyle. Enfeksiyonun sebebi neymis bisey dedi mi doktorBana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin birdaha yaşamazsın inşallahBana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
Bana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
Allah şifa versin dualarımız seninle ve bebeğinle tez vakitte evinize sağ salim dönün inşallah sabretBana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
Allah tez zamanda şifasını versin insaALLAH canımKızlar bebeğimi yoğun bakıma aldılar dün bugün ise normal odaya geçtik serumla antibiyotik tedavisi görüyor ciğerlerinde enfeksiyon birikmiş burnu sürekli tıkanıyo üstüne de öksürük solunum sıkıntısıyla acil başka bi ile sevk ettiler bizi bulunduğumuz ilin yoğun bakımında yer olmadığı için. Hastanelerde boş oda bile yok her yer bebek çocuk. Bazıları virüs kapmış bazıları zatürre. Bnm bebeğiminde ciğerlerinde hafif enfeksiyon birikmiş. Dün emzirmeme izin vermediler ciğerlerine kaçmasın diye. Bugün izin veriyolar ama ememiyo. Gazlı geceleri omuzumda uyuttuğum anları özledim. Yatağına koyduğumda geri gözlerini açıp bana bakmasını özledim. Seslendiğimde gülmesini özledim. Rabbim kimseye yaşatmasın tek derdimiz uykusuz geceler gaz sancıları olsun. Yoğun bakımda bebeğimi soymuşlar sadece bezle durmuş karnı taş gibi olmuş gaz birikmiş dün gece ağlamaktan mafoldu. Bunlar başımıza nasıl geldi ağlamktan gözümde yaş bitti. Evde diğer kızım bizsiz. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin bebeğim...
Cok uzuldum ya Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda sifalandirsin Rabbim şafi isminin yüzü suyu hurmetineBana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?