2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin tez zamanda.Şu anda iyiye gidiyor sanırım canını sıkma hem dahada kötü olmadan yetiştirmişsiniz.Bebeğinin sana her zamankinden daha fazla ihtiyacı var unutma..Sen moralini yüksek tutarsan bebeğinde hisseder ve Daha çabuk iyileşir inşallah.

Hepinizden tek tek Allah razı olsun rabbim hepinizin yavrularını kuzularını korusun kimseye yaşatmasın hiç bir bebek çocuk hasta olmasın inşallah şuan solunumu hızlı atıyor onun yavaşlaması lazım burnu tıklandığında birde öksürürse zor nefes alıyo tıkanıyo o yüzden sürekli tetikteyim öksürdüğü anda ters çevirip sırtına vuruyorum balgamı atsın diye çok fazla balgamı var. vaktiniz olduğunda bizim için ya şafi çekermisiniz hepinizden Allah razı olsun...

Rabbim hemen atlatmayi nasip etsin canim nasilsa gecer, her aksamin sabahi olmadj mi.. Hepsi Rabbime emanet..

Çok çok geçmiş olsun canım bende sana yazacaktım doktora götürecektin neoldu diye neler gelmiş senin başına biran önce toparlanır inşallah bebeğin dualarımız sizinle sakin kalmaya çalış ekim annelerinden de birçok kişinin bebeği hastanede yattı hepsi geçti gitti iyiler şimdi sizde iyi olacaksın eminim geçip gidecek bugünler

Canım çok saol ekim anneleride mi alt solunum yollarından yatırmışlar bebeklerini. Çok merak ediyorum iyileşiyolar mı tedavi işe yarıyomu sanki hep böyle olacak düzelmicek gibi hissediyorum onlar nasıl atlatmışlar acaba

Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin tüm kötülüklerden ve hastalıklardan korusun miniğini

Evet canım hepsi atlattı, durumu ciddi olanlar vardı. Bende okudum. Hiç merak etme, bebekler sandığımızdan daha güçlü, senin de güçlü olman lazım. Aklımız sende, fırsat buldukça bizide bilgilendir. iyileşecek minik melek merak etme.

Çok iyi geldi bu mesajın cnm aynı şeyleri yaşayıp iyileşen bebekleri duydukça mutlu oluyorum çok saol Allah razı olsun

Canım çok üzüldüm inan ki geçmiş olsun benim kızımda 1 aylıkken 4 gün yattı yogun bakımda çok zor biliyorum ama senin güçlü olman lazım emin ol geçecek bu günler bebekler çok güçlüler üstesinden gelecek insallah dualarım sizinle en kısa zamanda iyileşip evinize dönersiniz umarım Allah şifa versin kuzucuga

Benim kızımda alt solunum yolu enfeksiyonu oldu ama çok ilerlemmeişti ben hemen götürdüm doktora cigerlerine inmemişti antibiyotik serum tedavisiyle dört günde atlattı burnu tıkalıydı balgaö hırıltı vardı seninkide insallah bir haftaya toparlar canım üzme kendini sütün etkilenir seni çok iyi anlıyorum ama hastanede olmak daha iyi en azından kontrol altında oluyo tedavisi evdekinden kısa sürüyor

İnşallah cnm yaaa tek isteğim sağlığına kavuşup çıkması başka hiiç bişeyde gözüm yok artık küçük sorunları kesinlikle artık dert etmicem yeterki iyileşsin çıkalım burdan...

S
İnşallah cnm yaaa tek isteğim sağlığına kavuşup çıkması başka hiiç bişeyde gözüm yok artık küçük sorunları kesinlikle artık dert etmicem yeterki iyileşsin çıkalım burdan...

Sütünü ememiyorsa sağıp mı versen acaba, ne kadar içse kâr. 1-2 güne biraz gücünü kuvvetini toplayınca emer kendisi de o zamana kadar sağarak ver biraz biraz. Ya ne zormuş anne olmak düşün düşün deliricem, inan çok üzüldüm. Bebeklere çocuklara bir şey olunca içim yanıyor. iyileşsin hemen kuzucugun.

Çok çok geçmiş olsun ne oldu ki böyle belirtileri varmıydı enfeksiyonun çok üzüldüm Allahım acil şifalar versin biran önce sağlıkla evinize dönersiniz inşallah

Allah tez zamanda şifa versin bebeğine. Rabbim korusun hepsini...

Cuma günü 2.ay aşimizi olduk. Kizim memeyi reddediyor o kadar mutsuzumki. Ya sütten kesilirse diye. Yasayan var mi ve kaç gün sürdü

Aynen bende o zaman öyle düşünüyodum Gaz falan hic önemli değil yeterki saglıkları yerinde olsun ama geçer çok üzme kendini dua et bol bol sen üzülünce Bebeginde üzülür annesi sen güçlü ol ki oda güçlü olsun

İnşallah canım innnşallah sağlıklı olduğu günleri mutlu olduğumz zamanları büyük kızımı evimi çok özledim rabbim tüm hastalara şifa versin...

Coooook uzuldumm bunlari yasamis biri olarak tekrar yasaadimm.allahim en kisa zamanda sifa versin ve ewinize donersinizz

Canım biberonlada içmiyoki şırıngaylada izin vermiyolar ciğerini kaçar diye arada kısa süreli de olsa emziriyorum ama hep tek meme öbürünü daha veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…