Canım biberonlada içmiyoki şırıngaylada izin vermiyolar ciğerini kaçar diye arada kısa süreli de olsa emziriyorum ama hep tek meme öbürünü daha veremedim
Amin insallah canım geçecek bu günler merak etme evinize sag salim döneceksiniz. Benşm kız dört günde yattı benim sanki ömrümden dört sene gitti ama bak 1 aydan fazla oldu zaman cok cabuk geçiyo Rabbim dermansız dert vermesin geçer en fazla bir haftaya
Kızlar bebeğimi yoğun bakıma aldılar dün bugün ise normal odaya geçtik serumla antibiyotik tedavisi görüyor ciğerlerinde enfeksiyon birikmiş burnu sürekli tıkanıyo üstüne de öksürük solunum sıkıntısıyla acil başka bi ile sevk ettiler bizi bulunduğumuz ilin yoğun bakımında yer olmadığı için. Hastanelerde boş oda bile yok her yer bebek çocuk. Bazıları virüs kapmış bazıları zatürre. Bnm bebeğiminde ciğerlerinde hafif enfeksiyon birikmiş. Dün emzirmeme izin vermediler ciğerlerine kaçmasın diye. Bugün izin veriyolar ama ememiyo. Gazlı geceleri omuzumda uyuttuğum anları özledim. Yatağına koyduğumda geri gözlerini açıp bana bakmasını özledim. Seslendiğimde gülmesini özledim. Rabbim kimseye yaşatmasın tek derdimiz uykusuz geceler gaz sancıları olsun. Yoğun bakımda bebeğimi soymuşlar sadece bezle durmuş karnı taş gibi olmuş gaz birikmiş dün gece ağlamaktan mafoldu. Bunlar başımıza nasıl geldi ağlamktan gözümde yaş bitti. Evde diğer kızım bizsiz. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin bebeğim...
Bizim rutinimiz de böyleydi, 8. hafta atağı bozdu bu durumu. Umarım eski haline döner. Dönmezse ve böyle kalırsa diye çok endişeliyim.
[/QUOTE]
Benim kizimda yarim saatte bir uyaniyor disimdeki sorundan dolayi basim ve gozum agriyordu dunde evi temizledim o kadar yorgundum ki anlatamam bi Baktim uyumuyor uyuduktan 20 dakka veya 30 dakka sonra uyaniyor bugunde atesim vardi kolumu kaldiracak halim yok ne napacagimi bilmiyorum cok kotuyum basim Agridan catlayacak halde yani 2 saatte bir uyanmasi yine iyi bence
Benim kizimda yarim saatte bir uyaniyor disimdeki sorundan dolayi basim ve gozum agriyordu dunde evi temizledim o kadar yorgundum ki anlatamam bi Baktim uyumuyor uyuduktan 20 dakka veya 30 dakka sonra uyaniyor bugunde atesim vardi kolumu kaldiracak halim yok ne napacagimi bilmiyorum cok kotuyum basim Agridan catlayacak halde yani 2 saatte bir uyanmasi yine iyi bence
[/QUOTE]
Geçmiş olsun çok zor gerçekten.
Ben 4-5 gündür bitki çayı içmeyi unutuyordum, dün akşam içtim ve 3,5 saat uyumaya başladı yeniden. Cidden dinlendim. Sende dene zaten hastaymışsın
Ben 4-5 gündür bitki çayı içmeyi unutuyordum, dün akşam içtim ve 3,5 saat uyumaya başladı yeniden. Cidden dinlendim. Sende dene zaten hastaymışsın
[/QUOTE]
Hangi bitki çayı?kimyon anason rezene karisimimi
Evet o üçü.
[/QUOTE]
Valla bende çayları bırakınca sanki kızım daha rahatladı gibi hiç bi faydası olmadı zaten bizde bende boşa içmiyprum böyle daha iyi
Kızlar merhaba. Benim doğum aralık görünüyordu ama kasım annesi oldum buraya yazmam daha doğru olacak sanırım. Benim oğluş gündüzleri hiç uyumuyor neredeyse. Memede uyuyor bırakınca uyanıyor. Annem ayakta sallamaya alıştırdı bir de Nasıl vazgeçirebilirim siz nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri bebişlerinizi?
Kızlar merhaba. Benim doğum aralık görünüyordu ama kasım annesi oldum buraya yazmam daha doğru olacak sanırım. Benim oğluş gündüzleri hiç uyumuyor neredeyse. Memede uyuyor bırakınca uyanıyor. Annem ayakta sallamaya alıştırdı bir de Nasıl vazgeçirebilirim siz nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri bebişlerinizi?
Bende ayakta hamakta ya da beşikte sallıyorum benim kızım da öyle çok az uyuyo gündüz gece de 2 den önce uyumuyo çok gazı vardı ama sanki yavas yavas azalıyo gibi yine de uykusu düzelmedi ama biz ayakta sallamaya 15 günlükken basladık valla durmayınca mecbur herşeyi deniyor insan
[/QUOTE]
Hangi bitki cayi? Uyudugu zaman bile ben kestiremiyorum vucudumun agrisi basim catlayacak gibi Agridan uyuyamiyorum ki Perisan haldeyim atesim bir inip bir cikiyor 39 bile gordum ne yapsam bilmiyorum