2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun çok zor gerçekten.
Ben 4-5 gündür bitki çayı içmeyi unutuyordum, dün akşam içtim ve 3,5 saat uyumaya başladı yeniden. Cidden dinlendim. Sende dene zaten hastaymışsın
Hangi bitki cayi? Uyudugu zaman bile ben kestiremiyorum vucudumun agrisi basim catlayacak gibi Agridan uyuyamiyorum ki Perisan haldeyim atesim bir inip bir cikiyor 39 bile gordum ne yapsam bilmiyorum
[/QUOTE]

Bi doktora gitsen diyeceğim de fırsat olsa zaten giderdin. Anason+rezene+kimyon aktardan tohum olarak alıp karistirdim ama anasonu biraz fazla tuttum ben. Bize iyi geldi, hem ben iyi uyuyorum hem de oğlum. Gaza da iyi geliyor. Alerji durumu fln yoksa dene. Ama herkeste işe yaramıyor, umarım işini görür. 3 gün uyumadı feleğim şaştı vallahi, çok zor.

Kızlar hiçbşrşey canınızı sıkmayın.. Canınız dağılsın yeter.. Ben okadar emmemesini dert ettim durdum ama herşey boş hayat boş.. Elazığ depremini yaşayan biriyim. Bebeği le dışarıda kaldık çok zordu.. Yavrum benim dışarıda emmeyen bebek emdi beni yormadı allahım işi işte.. Anladım ki boş herşey boş sadece ölüm bize çok yakın.. Yavrularımızın yüzüne baksın allahım.. Şimdi evlere girdik mecbur dışarısı çok soğuk çadırlar buz gibi bize dua edin evdyyiz ama psikolojilerimiz bozuk.. Yemek yiyemiyoruz iştahımı yok korku ile oturuyoruz sadecee.. Dua edin nolur

Sütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum

Off off, çok geçmiş olsun ya ne oluyor bu aralar bize böyle. Çok zor sizin işiniz orda. Orda bebek için lazım olan ama bulamadığınız ilaç, bez v.b varsa çekinmeden yaz buraya lütfen, elimizden geldiğince destek olalım. O kadar korkuyorum ki depremden artık, bebeğimi nasıl korurum eğer başımıza gelirse diye düşünüyorum sürekli. Yatağın yanını yaşam üçgeni kalacak şekilde ayarladım bugün. O kısma kraker su düdük ve bebek icin lazım olan malzemeleri koydum. Puset koydum canta gibi olanlardan. Olur bina yikilirda canli kalirsak ona bakabileyim diye kendimce önlem işte. Onu koruyamazsam diye çok korkuyorum. Düşmanımın başına gelmesin çok zor.

MinaAlya var mı sende bir gelişme canım, nasıl oldu kuzucuk?
Halen hastanedeyiz cnm hırıltılı nefes alma ve öksürükler devam ediyor ama en azından hava vermeye gerek kalmadı. Serumlara devam ediyolar. Solunum sayısı halen fazla. Dr bebeklerde tedavi biraz uzun sürer. Haftasonunu bulur dedi taburcu olmanız. Saol sorduğun için

Çok geçmiş olsn Allah bir daha yaşatmasın bende Akhisar depremini yaşadım çok korkuyorum depremden normalde kızım dünyaya gelmeden önce hiç korkmazdım ama artık o var onu koruyamıycam diye çok korkuyorum sürekli ağlamaklı oluyorum aklıma geldikçe hele ki o Tv deki görüntüleri görünce içim parçalanıyor Allahım korusun tüm çocuklarımızı ve bizleri

Çok sağolun mecbur geri eve girdik dışarısı çok soğuk durulmuyor çadırda.. Allah razı olsun hepinizden. Sürekli sallanıyor uz nolur dua edin.. Çocuğum için çok korkuyorum

Iyi olacaktır mutlaka zaman lazım yarın bile değişimi fark edeceksinizdir. Allah yardımcın olsun canım

Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha kimseye yasatmasin bunu dualarımız sizinle ihtiyacınız olan birşey varsa lütfen söyleyin

Çok geçmiş olsun Rabbım tekrar yaşatmasın Allahım bebeklerlmizi çocuklarımızı koru

Çok sağolun mecbur geri eve girdik dışarısı çok soğuk durulmuyor çadırda.. Allah razı olsun hepinizden. Sürekli sallanıyor uz nolur dua edin.. Çocuğum için çok korkuyorum
Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye insallah sende artık düşünmemrye çalış çok şükür iyisiniz insallah bidaha olmaz moralini yüksek tutmaya çalış çok geçmiş olsun

Canım, çok geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Başka diyecek bir şey bulamıyorum.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum yavruna. Şimdi nasıl oldu?

Allah razı olsun şuan aynı öksürük hırıltı var antibiyotik veriyolar serumla hırıltıdan dolayı çok iyi ememiyor solunumu bazen hızlanıyor
Ah kuzum benim.., antibiyotik çabuk fayda eder inşallah yarına daha iyi olur.

Allah yar ve yardımcınız olsun.cidden çok zor ve üzücü bir durum ama çok şükür ki hayattasınız.herseyin boş olduğunu böyle zamanlarda anlıyor insan..Çok üzgünüm Allah tüm depremzedeleri yardim etsin birdaha yasatmasin

Çok geçmiş olsun cnm

Cnm çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir sisifa versin dualarımız seninle çok zor tahmin edebiliyorum

Allah yardımcınız olsun, hepimizin evlatlarını her türlü afetten ve kötülükten korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…