Hangi bitki cayi? Uyudugu zaman bile ben kestiremiyorum vucudumun agrisi basim catlayacak gibi Agridan uyuyamiyorum ki Perisan haldeyim atesim bir inip bir cikiyor 39 bile gordum ne yapsam bilmiyorumGeçmiş olsun çok zor gerçekten.
Ben 4-5 gündür bitki çayı içmeyi unutuyordum, dün akşam içtim ve 3,5 saat uyumaya başladı yeniden. Cidden dinlendim. Sende dene zaten hastaymışsın
Kızlar hiçbşrşey canınızı sıkmayın.. Canınız dağılsın yeter.. Ben okadar emmemesini dert ettim durdum ama herşey boş hayat boş.. Elazığ depremini yaşayan biriyim. Bebeği le dışarıda kaldık çok zordu.. Yavrum benim dışarıda emmeyen bebek emdi beni yormadı allahım işi işte.. Anladım ki boş herşey boş sadece ölüm bize çok yakın.. Yavrularımızın yüzüne baksın allahım.. Şimdi evlere girdik mecbur dışarısı çok soğuk çadırlar buz gibi bize dua edin evdyyiz ama psikolojilerimiz bozuk.. Yemek yiyemiyoruz iştahımı yok korku ile oturuyoruz sadecee.. Dua edin nolur
Sütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
[/QUOTE
Halen hastanedeyiz cnm hırıltılı nefes alma ve öksürükler devam ediyor ama en azından hava vermeye gerek kalmadı. Serumlara devam ediyolar. Solunum sayısı halen fazla. Dr bebeklerde tedavi biraz uzun sürer. Haftasonunu bulur dedi taburcu olmanız. Saol sorduğun içinMinaAlya var mı sende bir gelişme canım, nasıl oldu kuzucuk?
Çok geçmiş olsn Allah bir daha yaşatmasın bende Akhisar depremini yaşadım çok korkuyorum depremden normalde kızım dünyaya gelmeden önce hiç korkmazdım ama artık o var onu koruyamıycam diye çok korkuyorum sürekli ağlamaklı oluyorum aklıma geldikçe hele ki o Tv deki görüntüleri görünce içim parçalanıyor Allahım korusun tüm çocuklarımızı ve bizleriSütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
Çok sağolun mecbur geri eve girdik dışarısı çok soğuk durulmuyor çadırda.. Allah razı olsun hepinizden. Sürekli sallanıyor uz nolur dua edin.. Çocuğum için çok korkuyorumOff off, çok geçmiş olsun ya ne oluyor bu aralar bize böyle. Çok zor sizin işiniz orda. Orda bebek için lazım olan ama bulamadığınız ilaç, bez v.b varsa çekinmeden yaz buraya lütfen, elimizden geldiğince destek olalım. O kadar korkuyorum ki depremden artık, bebeğimi nasıl korurum eğer başımıza gelirse diye düşünüyorum sürekli. Yatağın yanını yaşam üçgeni kalacak şekilde ayarladım bugün. O kısma kraker su düdük ve bebek icin lazım olan malzemeleri koydum. Puset koydum canta gibi olanlardan. Olur bina yikilirda canli kalirsak ona bakabileyim diye kendimce önlem işte. Onu koruyamazsam diye çok korkuyorum. Düşmanımın başına gelmesin çok zor.
Iyi olacaktır mutlaka zaman lazım yarın bile değişimi fark edeceksinizdir. Allah yardımcın olsun canımHalen hastanedeyiz cnm hırıltılı nefes alma ve öksürükler devam ediyor ama en azından hava vermeye gerek kalmadı. Serumlara devam ediyolar. Solunum sayısı halen fazla. Dr bebeklerde tedavi biraz uzun sürer. Haftasonunu bulur dedi taburcu olmanız. Saol sorduğun için
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha kimseye yasatmasin bunu dualarımız sizinle ihtiyacınız olan birşey varsa lütfen söyleyinSütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun Rabbım tekrar yaşatmasın Allahım bebeklerlmizi çocuklarımızı koruSütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye insallah sende artık düşünmemrye çalış çok şükür iyisiniz insallah bidaha olmaz moralini yüksek tutmaya çalış çok geçmiş olsunÇok sağolun mecbur geri eve girdik dışarısı çok soğuk durulmuyor çadırda.. Allah razı olsun hepinizden. Sürekli sallanıyor uz nolur dua edin.. Çocuğum için çok korkuyorum
Canım, çok geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Başka diyecek bir şey bulamıyorum.Kızlar hiçbşrşey canınızı sıkmayın.. Canınız dağılsın yeter.. Ben okadar emmemesini dert ettim durdum ama herşey boş hayat boş.. Elazığ depremini yaşayan biriyim. Bebeği le dışarıda kaldık çok zordu.. Yavrum benim dışarıda emmeyen bebek emdi beni yormadı allahım işi işte.. Anladım ki boş herşey boş sadece ölüm bize çok yakın.. Yavrularımızın yüzüne baksın allahım.. Şimdi evlere girdik mecbur dışarısı çok soğuk çadırlar buz gibi bize dua edin evdyyiz ama psikolojilerimiz bozuk.. Yemek yiyemiyoruz iştahımı yok korku ile oturuyoruz sadecee.. Dua edin nolur
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum yavruna. Şimdi nasıl oldu?Kızlar bebeğimi yoğun bakıma aldılar dün bugün ise normal odaya geçtik serumla antibiyotik tedavisi görüyor ciğerlerinde enfeksiyon birikmiş burnu sürekli tıkanıyo üstüne de öksürük solunum sıkıntısıyla acil başka bi ile sevk ettiler bizi bulunduğumuz ilin yoğun bakımında yer olmadığı için. Hastanelerde boş oda bile yok her yer bebek çocuk. Bazıları virüs kapmış bazıları zatürre. Bnm bebeğiminde ciğerlerinde hafif enfeksiyon birikmiş. Dün emzirmeme izin vermediler ciğerlerine kaçmasın diye. Bugün izin veriyolar ama ememiyo. Gazlı geceleri omuzumda uyuttuğum anları özledim. Yatağına koyduğumda geri gözlerini açıp bana bakmasını özledim. Seslendiğimde gülmesini özledim. Rabbim kimseye yaşatmasın tek derdimiz uykusuz geceler gaz sancıları olsun. Yoğun bakımda bebeğimi soymuşlar sadece bezle durmuş karnı taş gibi olmuş gaz birikmiş dün gece ağlamaktan mafoldu. Bunlar başımıza nasıl geldi ağlamktan gözümde yaş bitti. Evde diğer kızım bizsiz. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin bebeğim...
Allah razı olsun şuan aynı öksürük hırıltı var antibiyotik veriyolar serumla hırıltıdan dolayı çok iyi ememiyor solunumu bazen hızlanıyorÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum yavruna. Şimdi nasıl oldu?
Ah kuzum benim.., antibiyotik çabuk fayda eder inşallah yarına daha iyi olur.Allah razı olsun şuan aynı öksürük hırıltı var antibiyotik veriyolar serumla hırıltıdan dolayı çok iyi ememiyor solunumu bazen hızlanıyor
Allah yar ve yardımcınız olsun.cidden çok zor ve üzücü bir durum ama çok şükür ki hayattasınız.herseyin boş olduğunu böyle zamanlarda anlıyor insan..Çok üzgünüm Allah tüm depremzedeleri yardim etsin birdaha yasatmasinSütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun cnmBana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
Cnm çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir sisifa versin dualarımız seninle çok zor tahmin edebiliyorumBana dr dün bebeğin iyi değil dedi ve gözlerim o an karardı resmen hayati tehlikesi var dedi ölüm burnumun ucundaydı ölürse kendimi nasıl sakinleştireceğimi düşündüm acıya nasıl katlanırım diye düşündüm ölüm ilk kez bu kadar yakındı hiç yaşamadığm şeyler ilk kez ambulansa bindim siren sesleriyle hep geçen ambulanslara bakar Rabbim yardım etsin derdim bu sefer o ambulansta ben vardım dışardakiler ise bakan. Nolur dua edin bi an evvel iyileşsin kızım...
Allah yardımcınız olsun, hepimizin evlatlarını her türlü afetten ve kötülükten korusunSütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?