Sütüm çoğalsın diye neler neler yapmıştım bahsetmiştim sizlere ama hiç çok fazla olmamıştı.. Depremden sonra kesin sütüm iyice kesildi dedim ama çok şükür aksine sütüm çok allahım işi bu gerçekten.. Ne bir yemek yiyorum ne uyku uyuyorum ama süt var normalde gece biraz az uyusam sütüm çok az alırdı öğlen uyumasam süt toplanmazdı ama şimdi hemen hemen sıfır uyku ile oturuyoruz yemem içmek yok ama sütüm var allahım sen büyüksün çocuklarımızın yüzüne bak yarabbim koru bizleri acı bizlere.. Çok zor kızlar çok korkunç sadece bebeğimi düşünüyorum
Bi benim oğlan kaldı sanırım aşı olmayan, rotayı ve hatta menenjiti de yapalim dedi doktor ama menenjiti 1 hafta arayla yaptiririm sanirim, cesaret edemiyorum. Rota ishal, menenjit ates yapiyormus.
Oğlum bugün çok huzursuz tam uykuya dalamıyor gazi fazla sanırım burnumuz zaten çoğunlukla tıkalı serum sıkıp çekiyorum ama tam açılmıyor. Birde kız kardeşimde misafirlikteyim bir kaç gün kalacaz yerinide yadırgamış olabilir bu kadar sıkıntılı olmuyordu normalde ...
Oğlum bugün çok huzursuz tam uykuya dalamıyor gazi fazla sanırım burnumuz zaten çoğunlukla tıkalı serum sıkıp çekiyorum ama tam açılmıyor. Birde kız kardeşimde misafirlikteyim bir kaç gün kalacaz yerinide yadırgamış olabilir bu kadar sıkıntılı olmuyordu normalde ...
Bu burun tıkanıklığına baya dikkat etmek gerekiyormuş ya, ekim annelerinde okudum da her hastalığın başı tıkalı burun sanırım bebeklerde. Sıkıntısız dönersiniz umarım evinize
Bugün kolundan serum çıkmış cnm serum hep kolunu şişirmiş kocaman olmuş kolu çok ağladı verdikleri antibiyotik serumda vücuda girerken yakıyomuş ağır bi antibiyotik miş bugün hep onla uğraştık çok şükür hırıltı azaldı solunum sayısı normallerde ama halen iyileşmedi doktor cumaya kadar devam dedi. Şuan tek korkum serumun kolundan çıkması çünkü çıkarsa başka damar yolu yok delik deşik ettiler her noktasını bulamıyolar damar yolu bir saat boyunca ağlattılar yok bulamıyolar iğneyi sokup sokup çıkarıyolar damarları hep patladı. Çok zor bi imtihandan geçiyorum Rabbım geçebilmeyi nasip etsin.
Bugün kolundan serum çıkmış cnm serum hep kolunu şişirmiş kocaman olmuş kolu çok ağladı verdikleri antibiyotik serumda vücuda girerken yakıyomuş ağır bi antibiyotik miş bugün hep onla uğraştık çok şükür hırıltı azaldı solunum sayısı normallerde ama halen iyileşmedi doktor cumaya kadar devam dedi. Şuan tek korkum serumun kolundan çıkması çünkü çıkarsa başka damar yolu yok delik deşik ettiler her noktasını bulamıyolar damar yolu bir saat boyunca ağlattılar yok bulamıyolar iğneyi sokup sokup çıkarıyolar damarları hep patladı. Çok zor bi imtihandan geçiyorum Rabbım geçebilmeyi nasip etsin.
Oyy kıyamam ya iyiye gitmesine sevindim de damar yolunu bulamamak kötü olmus zaten cocugun sıkıntısı kendine yetiyor bide öyle acı çektirmişler kuzum benim insallah en kısa zamanda tamamen iyileşip evinize dönersiniz canm
Çok geçmiş olsun artık düzene giriyor endişelenmeyin siz artık iyileştikten sonra hasta etmemeye dikkat edin . Damar yolunu elinden açmadılar mı ki biz hep kan aldırırken elinden alıyorlar hatta ilk doğduğunda aldılar 2.5 kg idi düşünün hemen buldular. Tabi dr lar daha iyisini bilirler uygun olan ora demekki bebeğiniz için
Bu burun tıkanıklığına baya dikkat etmek gerekiyormuş ya, ekim annelerinde okudum da her hastalığın başı tıkalı burun sanırım bebeklerde. Sıkıntısız dönersiniz umarım evinize
Amin inşallah bizim bebek alıştı gezmelere geçen haftada kv de kaldık üç gün .Burnunu çekiyorum bakalım inş. geçer ama evler kaloriferli olunca burun da tıkanıyor hemen .