2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah tekrarını yaşatmasın.Geçmiş olsun canım

Bizde 2.ay aşılarımızı olduk bakalım.yavrum benin canım oğlum çok ağladı tabi ben yine dayanamadım hemen uyudu sonra.insaallah ateşi falan olmaz

Bizde 2.ay aşılarımızı olduk bakalım.yavrum benin canım oğlum çok ağladı tabi ben yine dayanamadım hemen uyudu sonra.insaallah ateşi falan olmaz

Geçmiş olsun canım, haftaya da bizim var bakalım. Rota da oldu mu kuzucuk? Ya da başka aşı oldu mu sağlık ocaginin yaptıkları dışında?

Geçmiş olsun canım, haftaya da bizim var bakalım. Rota da oldu mu kuzucuk? Ya da başka aşı oldu mu sağlık ocaginin yaptıkları dışında?
Sağol canım yok rota aşısını sonra olacağız 3 tane yapıldı şimdi.karma ve verem

Oğlum bugün çok huzursuz tam uykuya dalamıyor gazi fazla sanırım burnumuz zaten çoğunlukla tıkalı serum sıkıp çekiyorum ama tam açılmıyor. Birde kız kardeşimde misafirlikteyim bir kaç gün kalacaz yerinide yadırgamış olabilir bu kadar sıkıntılı olmuyordu normalde ...

Bu burun tıkanıklığına baya dikkat etmek gerekiyormuş ya, ekim annelerinde okudum da her hastalığın başı tıkalı burun sanırım bebeklerde. Sıkıntısız dönersiniz umarım evinize

Canım bebiş nasıl biraz daha iyi mi
Bugün kolundan serum çıkmış cnm serum hep kolunu şişirmiş kocaman olmuş kolu çok ağladı verdikleri antibiyotik serumda vücuda girerken yakıyomuş ağır bi antibiyotik miş bugün hep onla uğraştık çok şükür hırıltı azaldı solunum sayısı normallerde ama halen iyileşmedi doktor cumaya kadar devam dedi. Şuan tek korkum serumun kolundan çıkması çünkü çıkarsa başka damar yolu yok delik deşik ettiler her noktasını bulamıyolar damar yolu bir saat boyunca ağlattılar yok bulamıyolar iğneyi sokup sokup çıkarıyolar damarları hep patladı. Çok zor bi imtihandan geçiyorum Rabbım geçebilmeyi nasip etsin.

Oyy kıyamam ya iyiye gitmesine sevindim de damar yolunu bulamamak kötü olmus zaten cocugun sıkıntısı kendine yetiyor bide öyle acı çektirmişler kuzum benim insallah en kısa zamanda tamamen iyileşip evinize dönersiniz canm

Çok geçmiş olsun artık düzene giriyor endişelenmeyin siz artık iyileştikten sonra hasta etmemeye dikkat edin . Damar yolunu elinden açmadılar mı ki biz hep kan aldırırken elinden alıyorlar hatta ilk doğduğunda aldılar 2.5 kg idi düşünün hemen buldular. Tabi dr lar daha iyisini bilirler uygun olan ora demekki bebeğiniz için

Bu burun tıkanıklığına baya dikkat etmek gerekiyormuş ya, ekim annelerinde okudum da her hastalığın başı tıkalı burun sanırım bebeklerde. Sıkıntısız dönersiniz umarım evinize
Amin inşallah bizim bebek alıştı gezmelere geçen haftada kv de kaldık üç gün .Burnunu çekiyorum bakalım inş. geçer ama evler kaloriferli olunca burun da tıkanıyor hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…