2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2.ay aşısını yaptırmayanlar gitmeden sağlık ocağını arasın bence bilgi alsın rota aşısı için .Çünkü eczaneden kendiniz alıyorsunuz dedi bize ebe her eczanede olmuyor dedi sipariş üzerine getiriyorlar falan dedi.Giderrken yanınızda götürüp onlar ağızdan veriyorlarmış.

Oralardan aldılar cnm alınan yerden bi daha alamıyolae
Oralardan aldılar cnm alınan yerden bi daha alamıyolar zaten sıkıntıda alacak yer kalmaması el baş parmağinin kenarından bile alındı bilek ayak kol içi hiç biyer yok bebekler çok kıpırdadığı için en fazla bi gün duruyo aynı yerde çıkıyo sonra. Bundan sonra çok dikkatli olucam tabi yeter ki iyileşsin

İnşallah canım ya çok saol.

Kizlar bana yardim edin lutfen, bebegimin banyosu sorun oliyor bazen haftada bir yaptriyorum gercekten butun esyalari oturma odasina tasiyip ( cunku banyoda elektrikli soba bile acsam 22 den yukari cikmiyor isi), binbir guclukle banyo yaptriyoruz , banyo yaptrmaktan sogudum.
Lutfen sizler nasil yaptriyorsunuz

Benim kızım hastanede yatarken damar yolu hep açıktı dört gün boyunca serumu açıp kapatıyolardı hiç cıkarmadılar o yüzden sürekli açmak zorunda kalmadılar keske size de öyle yapsalarmıs

Bende hasta olmasın diye 5 6 günde yatırıyorm valla kayınvalidem ya da annem geliyo beraber yaptırıyorız dedigin gibi bende oturma odasında yaptırıyorım biraz zor oluyo tabi

TR azfgfhd
G
Banyoda kuvette yıkıyoruz sobayı yakıyoruz elektrikli ısıyı ölçmüyorum bence yeterlidir çok dereceye takılma cnm sürekli su dök 5,dk yetiyir uzun uzun yıkamaya gerek de yok

Ben 2 günde bir yaptırıyorum. Vücudu rahatlıyor daha sakin oluyor banyodan sonra. 3. Güne kalırsam huysuzlaşıyor. Artık alıştım eşim nöbette olunca tek başıma bile yaptırıyorum. Kaloriferler yanıyor ama elektrikli ısıtıcı çalıştırıyorum yinede. Şu köpüklü küvet fileleri çok rahat oluyor tavsiye ederim. Arkasını yıkayacağım zaman ters çeviriyorum kendi duruyor öyle kafasını kaldırıp etrafına bakınıyor hatta banyodan sonra da bir masaj oh pamuk oluyor

Ben dogdugundan beri oturma odasında yaptırıyorum banyosunu ve 3 günde 1 yikiyorum.Zor tabi getir götür yapmak ama napalım..Bunca dikkate rağmen burnu sürekli tıkalı ve hiriltisi var.Kaç kutu serum fizyolojik,kaç kutu aspirator başlığı aldık bu güne kadar saymadim.Faydası olsa amenna..O da yok.Valla etrafta hastalık kol geziyor,hiç banyoda yıkamaya falan uğraşıp riske atmayın bence

Benim kızım hastanede yatarken damar yolu hep açıktı dört gün boyunca serumu açıp kapatıyolardı hiç cıkarmadılar o yüzden sürekli açmak zorunda kalmadılar keske size de öyle yapsalarmıs
Canım bizimkide açık zaten ama en fazla bi gün dayanıyor o kadar bant yapıştırmalarına rağmen bugün çıkmış bende ağlasına farkettim kolu şişmiş diğer bebeklerinde çıkıyo çünkü sürekli bi bebek ağlıyo dakikalrca hemşire odasında damar yolu arıyolar. Bnm kızın şuan bide kıvranma saati geldi kımıl kımıl bide bu taktıkları çıkarsa çok korkuyorum. kolunun iç kısmında kolunu durduramıyorum

Kan almak icin lazer cihazi kullandilar bizde, keske her yerde bu uygulama olsa isikla tutup damarlarini goruyorlar oyle griyorlar damara
Canım bunlarda da var o cihazdan zaten. Hiç sağlam damar kalmamış hep şiş kendi gözümle gördüm bu verdikleri antibiyotik damarlarına zarar veriyormuş klacid diye bi antibiyotik

Kizlar dun kontrole gittim doktorum gebelik engelleyici hap ve IUD onerdi 3 santimlik bisey rahimi ic kisminami takiyorlarmis falan hatta 5 sene bounce kalabilirmis hamile kalmak istedigim zaman cok okay cikartibiliyormus ne napmaliyim sizce hap mi yoksa iud denilen seyimi yapmaliyim

Kızlar selam, eylül annesiyim :)) nerdeyse 5 aylık olmak üzere bir oğlum var. Şu son 1 haftaya kadar konak sorunu vardı, bi türlü geçmek bilmedi. Galiba sorunu çözüyorum, yazmak istedim, belki bununla uğraşan birileri vardır diye. Banyodan 1 saat önce organik hindistancevizi yağı sürüyorum, sonra tarayıp yıkıyorum. 3 kez kullandım henüz, %95i gitti diyebilirim. Zaten alerjik bi bebek, egzamaları var, konakları da o yüzden geçmiyordu. İnşallah şifası budur, aranızda varsa da umarım şifalanır bütün bebeklerimiz :) iyi geceler herkese

Ben ilk oğlanda bir kere çocuk kendi kendine uyumus. ama bir kere yani nasıl korktum. Eşimi çağırdım. Nefesini nabzını kontrol ettik.

3 sene oldu daha şöyle gecede bir iki defa kalktığını yeni görüyorum o da öğlen uykusunu kaldirdik da ondan uyuyor.

Çok zor... Çok ağır... Nasıl oldu yavru? Bugün nasılsınız?

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın, kimseye. Rızkı veren Allah. İşte demek şimdi riski çoğaldı yavrunun. Biz düşüncesiyle bile uyuyamazken... Allah yardımcınız olsun.

Bu burun tıkanıklığına baya dikkat etmek gerekiyormuş ya, ekim annelerinde okudum da her hastalığın başı tıkalı burun sanırım bebeklerde. Sıkıntısız dönersiniz umarım evinize
Aslında sadece bebeklere değil. Çocuklarda yetişkinlerde. Eğer burun açılmazsa yeterli oksijen gitmez. Oksijen gitmezse vücut savasamaz. Enfeksiyon mesela burun tıkalı olursa göğse daha rahat iner.
Arkadaşımın oğlu 3 yaşındaydı. Geniz eti varmis. Yeterli oksijen alamadığı için iki haftada bir zature oluyordu çocuk. Doktor yeterli oksijen alamadığı için demiş.
Bebeklerde solunum sadece burundan olduğu için daha tehlikeli yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…