2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
3 sene oldu daha şöyle gecede bir iki defa kalktığını yeni görüyorum o da öğlen uykusunu kaldirdik da ondan uyuyor.

Benim oğlan çok hızlı değişiyor ya, şimdide 4 saatte 1 uyanmaya başladı maşallah gecede 2 defa uyanıyor, bu defa şaşkınlıktan uyuyamıyorum, acaba bir şey mi oldu çocuğa diye 12. hafta atağında saat başına döneriz yine. Senin büyük oğlan büyümenin hakkını vermiş maşallah, 3 yıl dile kolay.

Emzirirken hap kullanmak benim içime sinmiyor, bilmiyorum belki zararı yoktur da hamilelikten kalma alışkanlık oldu işte. En iyisi bir süre eşin önlem alması bence. IUD hic bilmiyorum onu.

Emzirirken hap kullanmak benim içime sinmiyor, bilmiyorum belki zararı yoktur da hamilelikten kalma alışkanlık oldu işte. En iyisi bir süre eşin önlem alması bence. IUD hic bilmiyorum onu.
Turkiyede adi spiralmis hic yakinlasmiyoruz zaten

Hay maşallah... Ya hu bu insanlardaki "Bir şey olmaz" anlayışı öldürecek beni

Çok zor... Çok ağır... Nasıl oldu yavru? Bugün nasılsınız?
Bana sanki çok yavaş iyileşiyor gibi geliyo cnm yada ben dayanamıyorum bilmiyorum pnömoni yani zatürre olmuş bronşiolit de varmış. Nasıl bu kadar hasta okdu ben nasıl geç farkettim yada çok hızlı ilerledi bilmiyorum aldığı antibiyotik çok ağır damardan aldığı için damarlarına zarar veriyo serum bitene kadar ağlıyo. Artık çok zorlanıyorım bi an evvel iyileşsin istiyorum bi yandan da büyük kızım burnumda tütüyo. Öyle işte. ağlıyorum ağlıyorum içim yine doluyo...

Kızlar lütfen bebeklerinizin burnunu herrr gün mutlaka yıkayın enjektörle. Biz hep küçük serum fizyolojik kullnanıyoduk demekki tam boşaltamıyoduk burun akıntısı genize ve ciğere akıyo burnundan çıkmazsa. Yıkadıktan sonra da aspiratörle çekin. Hırıltıları görmezden gelmeyin. Ben bebeklerde hırıltı ve burun tıkanıklığı normal diye düşündüm sonunda nefes darlığıyla hastaneye yatırıldı. Rabbim hiçbir bebeğe çocuğa yaşatmasın sürekli dua ediyorum...

Bide ben bebeğim rahatlıyo diye gğn aşırı bazen her gün banyo yaptırdım ama evimiz çok sıcak ona güvendim bişey olmaz uyku rutini olsun dedim ilk kızımı her gün yıkardım ama o yaz bebeğiydi. Belkide çok yıkadığım için hasta ettim belkide bikaç kez temiz hava alsın diye dışarı çıkardım ondan hasta ettim ama bu çocuğun hasta olma sebebi benim yanlış şeyler yaptım bi iyileşsin o kadar dikkat edicemki...

İlk oğlum kış bebeği. Hergun yıkadım, ev 23 deeceydi. hiçbir şey olmadı. Kendini suçlama.

Böyle yapma annesi. Ne yapmışsın ki? Rahatlasın diye banyo yaptırmışsın. Temiz hava alsın diye dışarı çıkarmışsın. Sen annesin bebeğinin kötülüğünü ister misin hiç?Hastalık bu. Olacağı varmış. Herkese olabilir. Çok yoruldun ve çok üzüldün ama az kaldı. Geçecek bu günler.

Yılbaşından önce 4 gün hastanede yattık biz de zatürre yüzünden. İlk zamanlar ben de böyle üzdüm kendimi. Ama yapma. Olacağı varmış olmuş. Cumartesi doktora götürdüm bir şey yok burnunu açık tutun dedi, Pazartesi sabahı hastaneye yattık. Küçük bebeklerde çok hızlı ilerliyor hastalık. İnşallah en kısa zamanda toparlayacak yavrun. Üzülme.

Oglumun gece yaptığı kakasinda 2 tane minik kan vardı cok üzgünüm zaten süt alerjisinden supheleniyordum simdi bu kanı da görünce kesin var diyorum yarin randevumuz vardi allahtan. Aranizda bebeginin kakasinda kan gören var mi neler yapildi hangi testler ?

Canım çok geçmiş olsun, benim oğlum mukuslu kaka yapınca çok araştırmıştım, dediğin gibi süt alerjisinde oluyormuş ama çabuk geçiyormuş süt alerjisi. Zaten 2 ayları bitti. Sen çok sıkı diyet yapacaksın yalnız epey zor bir liste.

Canım çok çok geçmiş olsun bebeğine rabbim acil şifalar versin inşallah... ben hergğn aspire ediyorum ama maalesef hep dolu genzi dolu gibi hırıltısı çok oluyor balgamlı çok kusuyor felan napcam bilmiyorum kaç kere doktora gittiğimde birşey yok demişti. Hatta bazen nefes aşılı bir garip oluyor geceleri korkuyorum nefesi kesiliyor sanıyorum sonra geçiyor.. Sen böyle söyleyince korktum şimdi ya doktora ayrıntılı göstersem mi acaba önlem ne alınır kiilaç mı verir

Canım çok çok geçmiş olsun bebeğine rabbim acil şifalar versin inşallah... ben hergğn aspire ediyorum ama maalesef hep dolu genzi dolu gibi hırıltısı çok oluyor balgamlı çok kusuyor felan napcam bilmiyorum kaç kere doktora gittiğimde birşey yok demişti. Hatta bazen nefes aşılı bir garip oluyor geceleri korkuyorum nefesi kesiliyor sanıyorum sonra geçiyor.. Sen böyle söyleyince korktum şimdi ya doktora ayrıntılı göstersem mi acaba önlem ne alınır kiilaç mı verir

Hiç durma canım biliyorum sizlerde zor gunler geçiriyosunuz depremden dolayı ama mutlaka doktora götür ciğer filmi çektir cnm eger ciğerlere inerse tedavi süresi çok uzuyor bebişlerimiz çok küçük olduğu için hemen enfeksiyona çeviriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…