Ben dogdugundan beri oturma odasında yaptırıyorum banyosunu ve 3 günde 1 yikiyorum.Zor tabi getir götür yapmak ama napalım..Bunca dikkate rağmen burnu sürekli tıkalı ve hiriltisi var.Kaç kutu serum fizyolojik,kaç kutu aspirator başlığı aldık bu güne kadar saymadim.Faydası olsa amenna..O da yok.Valla etrafta hastalık kol geziyor,hiç banyoda yıkamaya falan uğraşıp riske atmayın bence
Canım bizimkide açık zaten ama en fazla bi gün dayanıyor o kadar bant yapıştırmalarına rağmen bugün çıkmış bende ağlasına farkettim kolu şişmiş diğer bebeklerinde çıkıyo çünkü sürekli bi bebek ağlıyo dakikalrca hemşire odasında damar yolu arıyolar. Bnm kızın şuan bide kıvranma saati geldi kımıl kımıl bide bu taktıkları çıkarsa çok korkuyorum. kolunun iç kısmında kolunu durduramıyorum
Böyle yapma annesi. Ne yapmışsın ki? Rahatlasın diye banyo yaptırmışsın. Temiz hava alsın diye dışarı çıkarmışsın. Sen annesin bebeğinin kötülüğünü ister misin hiç?Hastalık bu. Olacağı varmış. Herkese olabilir. Çok yoruldun ve çok üzüldün ama az kaldı. Geçecek bu günler.
İnşallah cnm inşallah sabretmeye çalışıyorum ve şuan bende felaket derecede korku başladı ya yine yaşarsak aynı şeyleri ya yine hasta olursa dışarı çıkmaya korkarım artık çıkamam.
Bide ben bebeğim rahatlıyo diye gğn aşırı bazen her gün banyo yaptırdım ama evimiz çok sıcak ona güvendim bişey olmaz uyku rutini olsun dedim ilk kızımı her gün yıkardım ama o yaz bebeğiydi. Belkide çok yıkadığım için hasta ettim belkide bikaç kez temiz hava alsın diye dışarı çıkardım ondan hasta ettim ama bu çocuğun hasta olma sebebi benim yanlış şeyler yaptım bi iyileşsin o kadar dikkat edicemki...
Yılbaşından önce 4 gün hastanede yattık biz de zatürre yüzünden. İlk zamanlar ben de böyle üzdüm kendimi. Ama yapma. Olacağı varmış olmuş. Cumartesi doktora götürdüm bir şey yok burnunu açık tutun dedi, Pazartesi sabahı hastaneye yattık. Küçük bebeklerde çok hızlı ilerliyor hastalık. İnşallah en kısa zamanda toparlayacak yavrun. Üzülme.
Evet cnm çok aşırı hızlı ilerliyor daha bi gün öksürmüştü zatürre olmuş ne ara ciğerlerine indi anlamadık Rabbım bütün çocukları korusizde mi antibiyotik tedavisi gördünüz tedavi nasıldı fayda ettimi cnm
Elimde değilki cnm sanki herkes bu aydaki bebeği hasta etmiş diyor gibi geliyo bana psikolijik işte annanem falan kızdı üşüttün bilemedin üşüdüğünü dediler halbuki evimiz sıcak olacağı varmış demekki...
Elimde değilki cnm sanki herkes bu aydaki bebeği hasta etmiş diyor gibi geliyo bana psikolijik işte annanem falan kızdı üşüttün bilemedin üşüdüğünü dediler halbuki evimiz sıcak olacağı varmış demekki...
Tabiki Allah'tan geliyor çıplak yatirmadin sokağa atmadin ya ben de çok kalın giydirmiyorum annem giydir diyor burnu hep tıkalı hafif öksürük var Dr aç vermedi birşey olsa bana da usuttun diyecekler bence çok sıcak tutmak hasta eder terleyip usumesi sıkıntı
Canım çok geçmiş olsun, benim oğlum mukuslu kaka yapınca çok araştırmıştım, dediğin gibi süt alerjisinde oluyormuş ama çabuk geçiyormuş süt alerjisi. Zaten 2 ayları bitti. Sen çok sıkı diyet yapacaksın yalnız epey zor bir liste.
Sagol canim. Evet benimkide genelde mukuslu yapiyor kakasını yanaklarindada hafif döküntü var birde gurultulu yapiyor kakasini bunlardan dolayi supheleniyordum kani gorunce tamam dedim aman gecsin de ben yaparim artik diyet ne yapayim o iyi olsun
Canım bizimkide açık zaten ama en fazla bi gün dayanıyor o kadar bant yapıştırmalarına rağmen bugün çıkmış bende ağlasına farkettim kolu şişmiş diğer bebeklerinde çıkıyo çünkü sürekli bi bebek ağlıyo dakikalrca hemşire odasında damar yolu arıyolar. Bnm kızın şuan bide kıvranma saati geldi kımıl kımıl bide bu taktıkları çıkarsa çok korkuyorum. kolunun iç kısmında kolunu durduramıyorum
Bebekler cok hareket ediyo nasıl durduracaksın canım benim kızımın eşinin üstündeydi sadece bi kere çıkmış diğer eline takmıslardı sonra da bidaha cıkmadı. Iki gününüz kaldı annesi insallah atlatır da hmen evinize dönersiniz geçiyo o günler merak etme kendini üzme daha fazla
Sagol canim. Evet benimkide genelde mukuslu yapiyor kakasını yanaklarindada hafif döküntü var birde gurultulu yapiyor kakasini bunlardan dolayi supheleniyordum kani gorunce tamam dedim aman gecsin de ben yaparim artik diyet ne yapayim o iyi olsun
Evet cnm çok aşırı hızlı ilerliyor daha bi gün öksürmüştü zatürre olmuş ne ara ciğerlerine indi anlamadık Rabbım bütün çocukları korusizde mi antibiyotik tedavisi gördünüz tedavi nasıldı fayda ettimi cnm
Yani sadece gurultulu kaka normal olabilir belki canim ama saydigim diger belirtilerle birlikte olunca alerji olma riski yuksek oluyo sizde digerleri yoksa endiselenme bence
Yani sadece gurultulu kaka normal olabilir belki canim ama saydigim diger belirtilerle birlikte olunca alerji olma riski yuksek oluyo sizde digerleri yoksa endiselenme bence
Ben dogdugundan beri oturma odasında yaptırıyorum banyosunu ve 3 günde 1 yikiyorum.Zor tabi getir götür yapmak ama napalım..Bunca dikkate rağmen burnu sürekli tıkalı ve hiriltisi var.Kaç kutu serum fizyolojik,kaç kutu aspirator başlığı aldık bu güne kadar saymadim.Faydası olsa amenna..O da yok.Valla etrafta hastalık kol geziyor,hiç banyoda yıkamaya falan uğraşıp riske atmayın bence
Cok haklisin hasta olmasindansa bunu terch ediyorum el ayak yikiyorum yuzunu yikiyorum gunluk iki kez bastan sona degistryorum kiyafetini, idare ediyoruz