2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim banyo sıcak ama çok soğuk değilse yıkanabilir

Cnm ablamın kizinin koluna hani kırık olduğunda 2 tahta arasına koyuyorlar ya onun gibi birşey yapmışlardı öyle birşey yapsalar çıkmaz aslında

İnşallah cnm inşallah sabretmeye çalışıyorum ve şuan bende felaket derecede korku başladı ya yine yaşarsak aynı şeyleri ya yine hasta olursa dışarı çıkmaya korkarım artık çıkamam.

Yok cnm onlardan değildir belki onları yapmasan daha kötü olacaktı rabbim acil şifalar versin suçlama kendini

Evet cnm çok aşırı hızlı ilerliyor daha bi gün öksürmüştü zatürre olmuş ne ara ciğerlerine indi anlamadık Rabbım bütün çocukları korusizde mi antibiyotik tedavisi gördünüz tedavi nasıldı fayda ettimi cnm

Cnm ablamın kizinin koluna hani kırık olduğunda 2 tahta arasına koyuyorlar ya onun gibi birşey yapmışlardı öyle birşey yapsalar çıkmaz aslında
Dün kartondan bişey yaptılar cnm sargı bezleriyle falan. Bugün çıkmadı inşallah yarına kadar götürür yarın yenisi açarlar.

Yok cnm onlardan değildir belki onları yapmasan daha kötü olacaktı rabbim acil şifalar versin suçlama kendini
Elimde değilki cnm sanki herkes bu aydaki bebeği hasta etmiş diyor gibi geliyo bana psikolijik işte annanem falan kızdı üşüttün bilemedin üşüdüğünü dediler halbuki evimiz sıcak olacağı varmış demekki...

Tabiki Allah'tan geliyor çıplak yatirmadin sokağa atmadin ya ben de çok kalın giydirmiyorum annem giydir diyor burnu hep tıkalı hafif öksürük var Dr aç vermedi birşey olsa bana da usuttun diyecekler bence çok sıcak tutmak hasta eder terleyip usumesi sıkıntı

Sagol canim. Evet benimkide genelde mukuslu yapiyor kakasını yanaklarindada hafif döküntü var birde gurultulu yapiyor kakasini bunlardan dolayi supheleniyordum kani gorunce tamam dedim aman gecsin de ben yaparim artik diyet ne yapayim o iyi olsun

Bebekler cok hareket ediyo nasıl durduracaksın canım benim kızımın eşinin üstündeydi sadece bi kere çıkmış diğer eline takmıslardı sonra da bidaha cıkmadı. Iki gününüz kaldı annesi insallah atlatır da hmen evinize dönersiniz geçiyo o günler merak etme kendini üzme daha fazla

Benimki de gürültülü yapıyo hep normalde gürültülü olmaması mı lazım ki

Evet evet atlattık şükür. Darısı başınıza. Yaklaşık 10 gün hava ve antibiyotik tedavisi oldu.

Benimki de gürültülü yapıyo hep normalde gürültülü olmaması mı lazım ki
Yani sadece gurultulu kaka normal olabilir belki canim ama saydigim diger belirtilerle birlikte olunca alerji olma riski yuksek oluyo sizde digerleri yoksa endiselenme bence

Yani sadece gurultulu kaka normal olabilir belki canim ama saydigim diger belirtilerle birlikte olunca alerji olma riski yuksek oluyo sizde digerleri yoksa endiselenme bence
Tamam canım bazen mukus oluyo az bişey oda fizyolojikten galiba ama kan hiç görmedim

Aa sizde de mi sut alerjisi cikti daha once sizinle mi konusmustuk

Cok haklisin hasta olmasindansa bunu terch ediyorum el ayak yikiyorum yuzunu yikiyorum gunluk iki kez bastan sona degistryorum kiyafetini, idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…