2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde de oldu canim hafif kan mukuslu , kala testi ve sut aleeji testi yapildi, bana doktor coklu gida diyeti verdi alerji netlessne kadar

Kızlar sütüm azaldı yaaa napabilirim??
Uykunu almaya çalış. Özellikle gece. İçtiğin su miktarını artır. Fırsat buldukça sağ. Sıcak duşta göğüslerine masaj yap. Bunlar prolaktin hormonunu artıracak. Bi de bence en önemlisi kaygın stresin yüksekse sakinleşmeye çalış. Meditasyon deneyebilirsin. Sevdiğin keyif alacağın şeyler yaparsan çok iyi olur. Mesela arkadaşınla bi kahve içmek ya da mağaza gezmek. İşte seni ne mutlu edecekse. Yarım saat bile olsa. Bu da oksitosini artıracak. Hayatını bilmiyorum belki bunlar boş tavsiyelerdir ama bende işe yaramıştı. Bunlar olmazsa dış takviyeler bence bir yere kadar işe yarıyor.
Geçen ay mastit olduğumda ateşim 39-40 a çıkmıştı. Sonra da sütüm azaldı. Özellikle akşamları oğlumun doymadığını hissediyordum. Birkaç akşam mama verdim. Ama o bi kısır döngü. Mama verdikçe emme azalacak. Emme azaldıkça süt de azalacak. Sonra kendime bi çeki düzen verdim. Başka her şeye boşverdim. Yukarıda yazdıklarımı yaptım. Hala da yapmaya çalışıyorum. Şimdi sütüm gayet arttı. Bi daha hiç mama vermedim.
İnşallah senin de sütün artar.

Teşekkür ederim.Gün içinde bi sorun yok,ama akşamları sütüm yetmiyor sanırım,çekip çekip ağlıyor oğlum.2,5 aydır keyif aldığım pek bişey yapmadığımı farkettim sen yazınca..Tavsiyelerine uymaya çalışıcam,sağ ol

Keyif aldigin seyleri yapmadigini bile hatirlamiyorsan tazea annesin ben keyif aldigim seyleri hatirlamiyorum durum vahim..

Minasmom çok sevindim geçmiş olsun tekrar canım. Kuzucuk atlattı şükürler olsun

Sadece kakada kan olması barsak hareketleri hızlı olduğu için barsak florasının tahriş olup kanadığını gösterir, alerji testleri 4 yaştan önce doğru sonuç vermez süt alerjisi bu aylarda oluşmaz, olsa idi sütün bebeğin dudağına değdiği anda öbek öbek kızarmalar gibi belirti vermesi beklenir. Barsak hızının artmasında şüpheleneceğin şeyler gaz için verdiğin ilaç yada bitkisel bişeyler içiriyorsan bunlar olabilir. Kestiğinde durum düzelir.

Hastalık mikroplarla oluşur üşütmekle değil benimkide 2 kez uzun soluklu grip geçirdi çünkü abi ve abla okuldan mikrop getiriyor.bunun için kendini suçlama hasta veya taşıyıcı kişilerin bebeğe yaklaşmasını engelle kalabalık ortama girme

Banyoda bebek küvetini sıcak suyla dolduruyorum filenin üzerinde ufo açıkken yıkayıp durulanıyoruz

Çok sevindim canım tekrar gecmiş olsun öyle düşünme illaki hasta olcaklar biz ne kadar iyi baksakta sen elinden gelini yap yeter eve hasta birini alma dışarı cıkarma heryer hastalık virüs insallah bişey olmaz

Bnm de 3.5 yaşında bi kızım daha var cnm o grip olmuştu doktora götürdüğümüzde aman kardeşine bulaşmasın ağır geçirir dedi uzak tutun ayrı odalarda dursunlar dedi ama ne mümkün sürekli kardeşini öpüyor yanağına elini sürüyor sarılıyor falan.

Çok sevindim canım tekrar gecmiş olsun öyle düşünme illaki hasta olcaklar biz ne kadar iyi baksakta sen elinden gelini yap yeter eve hasta birini alma dışarı cıkarma heryer hastalık virüs insallah bişey olmaz
Aynen cnm dediklerini yapcam bende artık çok dikkatli olmam lazım çok teşekkür ederim tekrardan canım

Hadi gecmis olsun,tekrarını yaşatmasın rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…