2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım belkide sütün azalmamıştır bebiş büyüdü ya daha çok çekiyodur sana azalmış geliyodur. inşallah azaldıysada rabbim bereketlendirir
Ne bileyim valla, akşam olunca memede ağlıyor..Sagma makinemde bozuldu,memeyi sıkınca ince ince fışkırıyor ama az mı çok mu anlayamıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin sende evde bebeğin iyi oldukça unutacaksın bugünleri zamanla bu psikolojiden de kurtulacaksın

Gözünüz aydın olumsuz çağırma olumsuz elbet olacak hastalık da başka şeyler de hepimizde oluyor anı yaşa keyfini çıkar bebişim

Ablamlar geldi 2 yeğenimle beraber. Kızların ikiside grip atlatmış geçen hafta ama kuru öksürük kalmış ve küçüğün burnu tıkalı. Cok korkuyorum ogluma bulasir mi acaba ya bir seyde diyemedim. Kalacaklar 2-3 gün. Bulaşacak bir şey kalmış midir acaba

Öksürük olduğu sürece bulaşıcılığı devam eder.

Bizde de oldu canim hafif kan mukuslu , kala testi ve sut aleeji testi yapildi, bana doktor coklu gida diyeti verdi alerji netlessne kadar
Daha once konusmamistik canim baska biriyle konusmus olabilirsin. Bizde bugun kaka testi yaptirdik ama bisey cikmadi

Mukusta oluyor genelde bugun kaka testi yaptirdkk bisey cikmadi. Gaz icin 1 aydir kullandigi damlasi disinda farkli hic bisey vermedim aslinda. Acaba makatin ic kisminda catlak falan mi olustu diye dusundum bende test negatif cikinca

Mukusta oluyor genelde bugun kaka testi yaptirdkk bisey cikmadi. Gaz icin 1 aydir kullandigi damlasi disinda farkli hic bisey vermedim aslinda. Acaba makatin ic kisminda catlak falan mi olustu diye dusundum bende test negatif cikinca
Olabilir. Sadece anne sütü alan bebeğin kakasında mikrop ihtimali 0/100 tahlil boşa yapılmış

Bu bakis acisini ilk kez sizden duydum ozel deilse, hangi alan uzmani oldugunuzu sorabilir miyim ? Cidden kizimda da sut alrjisi cikti bunu alerji testi negatif , kakada gizli kan pozitif sonucuyla anladik. Ve simdi coklu gida alerjisi arastirmasi yapiliyor

Olabilir. Sadece anne sütü alan bebeğin kakasında mikrop ihtimali 0/100 tahlil boşa yapılmış
Ayni test bize de yapildi pozitif cikti. Valla soyledikleriniz bana umit oldu, gerckten diyet yapiyorum coklu gida cok zorluyor en onemli gidalari yiyemiyorum haliyle sagligim da sutum de etkileniyor bu durumdan

O kadar sevindim ki.. Allahım bebeğine ve hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin, çok geçmiş olsun

Aslinda doktor pek yapmak istemedi ama ben istedim alerjiden suphelendigim icin. Direk süt alerjisi testi de yapilmadi acikcasi sadece gaitada gizli kan testi istemis doktor onu yaptirdik sonuc negatif. Pozitif olsaydi o zaman alerji var diyebilir miydik ? Acikcasi bu teshisi koymakta gec kalirsak diye korkuyorum yani ya bebegimde alerji varsa ve ben bunu is isten gectikten sonra farkedersem diye. Tukettigim süt ürünleri onun sistemlerini yorup etkilerse kafamda deli sorular. Huzursuz bi bebek gazini kakasini aglayarak yapar cogu zaman ve mukuslu sekilde. Yanaklarinda hafif kirmizi döküntüleri var. Kakada kanı da gorunce kesin alerjisi var diye düşündüm. Sizce bu belirtiler neyin gostergesi

Batın ultrasonu bize de cekilmisti ama alerji sebebiyle degilde uzamis sarilik sebebiyle. Onda herhangi anormallik cikmadi. Bize bugun direk süt alerjisi testi degilde gaitada gizli kan testi yapildi yani doktor onu istemis. Verdik ve negatif cikti. Size yapılan sut alerjisi testi nasil yapiliyor kanla mi ? bardakkulpu

Sallama poşet mi
Şişede mi
Ve kaç günde etkisini gösterdi
Günde kaç tane?
Ben küp şeklinde olanı aldım günde 2 bardak 3 küp atıyordum hemen etkisini gösteriyor içtikten sonraki emzirmede gazını kendi çıkarıyordu çok şekerli olmalarından dolayı bıraktım ben hiç bir çayı içmiyorum sütümde yetiyor kızıma kullandığım zamanlarda etkisini gördüm gerçekten artık yemeklere bol kimyon atıyorum gaza yine fayda ediyor.

Çok geçmiş olsunnn Allah bir daha yaşatmasın inşallahhh

Tamam çok sağol
Denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…