2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin sende evde bebeğin iyi oldukça unutacaksın bugünleri zamanla bu psikolojiden de kurtulacaksın
İnşallah canım hastaneden gelince yıkadım bebeğimi 6 gündür yıkanmamıştı bin bir telaşla inşallah atlatırım çok saol

Evet kanla yapiliyor pozitif cikmadi..

Gozun aydin ben rahatladim burada inan ki cok cok gecmis olsun bir daha yasatmasin Rabbim

Kızlar bebekle değil de kendimle ilgili bi sorum var. Doğumdan sonra epeydir kabızlık sorunu yaşıyorum. Eskisinden daha fazla sıvı tüketmeme ve kayısı vs yememe rağmen. Emzirirken böyle bi yatkınlık mı oluyor acaba benzer durum yaşayan var mı?

Bebegim seni anliyorum bende yasadim probiyotik yogurt ve muz ye hergun bir tane bu arada probiyotik yogurt cok yararli hemen etkisini gosteriyor kesin al derim

Bende ilk çocuğumda yaşamıştım hemde çok kötüydü çatlak oluşmuş o yüzden tuvalete ağlayarak gidiyordum .Çok dikkat et o raddeye getirme.Dereotu çok iyi geliyor tutam tutam yemekten önce ye çok faydasını göreceksin ..

Aslında şu an o durumdayım iyileşemiyorum bi türlü sürekli kanamam oluyor artık çok teşekkür ederim dereotunun abanayım o zaman

bugün kayınvalidem yine bebeğimin aç olduğuna kanaat getirip bana sütünün sızdığı oluyor mu diye sordu. Daha önce sık bakiyim geliyor mu demişliği de var. Artık cidden sıkıldım zaten benim takıntı yaptığım bi konu, anlamıyorum sütüm olmasa çıkarıp o mu verecek? İlla yüzgöz olmamız mı lazım bu kadar samimiyet çok mu gerekli

Gereksiz bence de , ac bakim meme gorelim gibi bi sey bu hic farki yok bence.. Benim de sizmiyor, valla dert deil cocuk doyuyor ki kilo aliyor, mama denen bi sey var ve o kadar korkunc deil nedir bu toplum baskisi uzerimizde ya cidden.. Zamaninda emziklere lokumlar koyup veriyorlarmis bebelere, seker tamamen , simdi sut soruyorlar

Seninki yşne o kadarla kalıyorsa iyi benimki hergün geliyo bi fikir üretiyo bi gün geliyo doymuyo mu memeyi tutmuyor diyo bi gün geliyo rezene içmedin ondan böyle diyo bi gün üşüyo bi gün sıcaklıyo bi gün karnı ağrıyo bi gün geyreği batıyo diyo oda neyse artık dün söyledim bana destek olmaya mı köstek olmaya mı geliyosun sen gelince ben daha tedirgin oluyorum zaten cocuk her aksam ağlıyo ona mu yanıyım sana laf mı anlatıyım çocuktan çok sen yoruyon beni dedim eşimde vardı hiç seslenmedi bugun gelmedi valla kimse yokken daha rahatım ben en azından ağlasada istedigim istedigim gibi yapıyorum yakın olmanın zararı bu işte hergün geliyo bari sessizce cocuga baksa bana destek olsa tamam ama ona laf anlatmaktan yoruluyorm artık bide diyo ki sende söyledigümi yap o zaman herseye karsı cıkma sen tecrübelisin sen haklisin de diyo hiçte bişey bildigi yok benim kızım doğduğundan beri böyle gaz dedik dedik ama gaz da değil mi ne anlamadm ki uyumadan önce ağlayarak uyuyo huy etti sanki kendine

Son düzenleme:
Bide cocuk aşı olduguna 5 gün olmuş aşı yeri ağrıyor ille ağrı kesici ver diye tıtturdu dün o yüzden patladım en son

En iyisinin köküne kibrit suyu valla...Ben illallah ettim artık,bi insan bu kadar düşüncesiz olamaz ya!Bi akşam bırakmıyor biz ailece başbaşa kalalım.Saat akşam 8 dedimmi bizde.B.k var her gece geliyosun diye haykirasim varr.Kızım 11 yaşında hiç bilmem böyle torun aşkıyla yanıp tutustugunu..Ne pipi meraklisiymis ta haberim yokmuş arkadaş!Cinnet geciricem en son.Bide kazık kadar görümcemin oğlunu takıyor peşine 15 yaşında.Bu kadın memesini mi açar,bebeğini emzirir diye düşünen yok.Her gece her gece...BIKTIM

Muz tam tersi kabız yapar diye biliyorum ben
Valla bebegim ben yiyorum utanarak soyluyorum ki ilk dogumum ama hep kabizdim bir sure sonra catlak olustu artik yere bile oturamaz hale geldim hergun bir tane muz yiyorum ama kabiz olmadi aksine iyi oldum

Alerji sadece cilt tepkili değildir. Bağırsak tepkisidir bu floranin tahriş olup kanama oluşturması. Alerji testi alerji düzeyi yüksekse süt bebeğinde dahi sonuç verir. Alerji testinde çıkması alerjinin var olduğu anlamına gelir ama çıkmaması alerji yok anlamına gelmez. Alerjide aslolan tepkidir. Bir şey dokunuyor mu dokunmuyor mu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…