2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok çok geçmiş olsun bir daha kimseye yaşatmasın Allah. Tüm korkularını tüm çabalarını bir kenara at. Allah'a güven. Allah korusun miniklerimizi, bizi. İçini ferah tut.

Ne bileyim valla, akşam olunca memede ağlıyor..Sagma makinemde bozuldu,memeyi sıkınca ince ince fışkırıyor ama az mı çok mu anlayamıyorum
Bebekler bu dönem memede ağlıyor. Sürekli sağ sol yap. Bazen 3 saat kalkmadan emmek isteyecek ama emecek ve geçecek. Bu da hem seni sütünü arttıracak. Memenin ne kadar süt ürettiğini görmemiz gerekseydi memelerimiz şeffaf olurdu. Endişelenme.
Belki bebeğinin sana kucağına memene emmeye ihtiyacı var.

Emzirmekten ziyade hamilelikte rahim çok büyüyor ya bağırsaklar sıkışıyor. E yeri de dar.
Doğumdan sonra yayılıyorlar. Ohhh be dünya varmış diyorlar. Haliyle o rahatlıkta bizim rahatimiz kalmıyor pek. 3-4 ay arası toparlıyor artık kendini düzenini. Dr uygun görürse probiyotik kullanın. Bol su. Gün kurusu kayısı. Mümkün olduğunca ekmeksiz beslenme. Lifli gidalar. Yemeklerden önce aç karna zeytinyağı.

Bebekler streslerini atmak için ağlıyorlar. Ağlayacak rahatlayacak. Uyuyacak.
Hamilelik sürecinde anneni n ya da bebeğin yaşadığı sıkıntı
Erken doğum riski
Anneyi kasan korkutucu bir olay
Zor doğum
Sezaryen doğum
Suni sancı
Doğum sonrası annenin uzulmesi sürekli panik hali yetersiz tensel temas
.... gibi stres kaynakları var.
Ağlasın rahatlasin.
Bol bol kucak. Her istediğinde emme. Ağlarken asla yalnız olmamalı. Anne ya da baba o ağlarken aarilip sakin sakin konuşmli. İyi geliyor.

Ben yaşıyorum ya hergün kayısı kuru incir yememe rağmen birde makat çatlağı oldu bende çok zor oluyo

Kızlar kızım bu aralar memeden soğudu galiba ben emzirmesem aklına gelmiyor önceden meme için cıldırıyordu her ağlamasında veriyordum memede sakinleşiyordu şimdi çekiştiriyor ağzından çıkarıyor meme dedimi acaba birde çok uzun uyuyor geceleri 4 saate bir emziriyorum normalde bugün alarmı duymamaşım sessizde kalmış tel 6 saat uyumuşuz birlikte ben uyandım da öyle emzirdim hala uyucaktı ://

Eskisi gibi emmiyor göğsümde süt kalıyor sağıpta veriyorum artık daha çok emmesi lazım ken tersini yaşıyorum şu aralar

Aynen benimkide hergün 8 de bizde bi dün gelmedi ne rahattım valla demekki hepsi aynı bunların benim psikolojimi bozar bu cocuk büyüyene kadar vallahi tamam sevmeye geleceksende üç dört günde bir gel her gün nedir yani bide susup otursa yine tamam da işte şu kış bi biteydi en azından cıkar dolaşır kafa dağıtırım kızımla

Önemli olan kan.
Gürültülü kaka ilk üç ay olur genelde.
Mukus da çok çok normal. Yalnız yeşil mukus olursa o gün yediklerini dikkat et.
Evet hep gürültülü yapıyo ama yavrum nasıl rahatlıyo kakasını yapınca. Yok hiç yeşil yapmadı hep sarı pütürlü oluyo

bnm eltimde dioki cocugu emzir koy yatagana . delirtecek beni ya cocuk gazindan ne yataginda ne kucakta duruyo agliyo zaten .allah iicn konusuyo istee
Onu da kayınvalidem diyodu ilk basta ama baktı hep ağlıyo vazgeçti o fikrinden Benim cocuklarım hiç ağlamazdı emzirir yatırırdım saatlerce uyurlardı burnunu sıkar uyandırırdım sevmek icin hep uyurlardu diyo napıyım benimkide böyle sanki ağlaması benim hoşuma gidiyo

Ağlayınca hep kucağıma alıyorum sarılıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama o ağlama krizi tutunca 15 20 dk bazen yarım saat ağlıyo en son yorulup uyuyo ama o uyumadı hemen derin uyku olmuyo bir saatten fazla sürüyor derin uyuması bide işin kötü tarafı o ağlama krizi tutunca memeyi de emmiyo sakinleşene kadar. Ben 42. Hafada dogum yaptım sancım gelmedi suni sancı verdiler iki gün suni sancı etki etmedi bana hiç ne sancı oldu ne açıklık o yüzden sezaryene aldılar aslında çok rahat bi hamilelik yaşadım ama son bşr iki hafta bu dogum stresini yaşadım bide herkes sorup duruyodu daha doğurmadın mı diye iyice strese sokuyolardı dedigin gibi o son dönrmden olabilir ama sabahları uyurken öyle yapmıyo mesela gece uyumadan çok ağlıyo gaz diyodum ama artık bu gaz değil bence gazını da artık daha rahat cıkarıyor korkuyorum hep böyle uyuyacak diye insallah an düzelir

Evet hep gürültülü yapıyo ama yavrum nasıl rahatlıyo kakasını yapınca. Yok hiç yeşil yapmadı hep sarı pütürlü oluyo
Kaka yeşil olabilir. Ama içinde mukus oluyor ya sünen sümüksü yapı. İşte o yeşil olursa dikkat et.

Ağlaya ağlaya rahatlayacak annesi. Benim büyük 3 yaşında. Artık canım sıkıldı ağlamaya ihtiyacım var beni aglat, diyor bana. Ben de kaşlarımı çatıp hayır aglayamazsin, diyorum böğüre böğüre ağlıyor. Sonra ohh be rahatladım diyor

Eskisi gibi emmiyor göğsümde süt kalıyor sağıpta veriyorum artık daha çok emmesi lazım ken tersini yaşıyorum şu aralar
Eskiden gucsuzdu. 10 dk emip cikardigini şimdi 3-5 dakikada çıkarır. Merak etme. Sık sık meme teklif et yine sen ama :)

Kızlar 40niz dolduktan sonra regl oldunuz mu? Benim 2.reglim gelecek sanki kasiklarim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…