Ağlaya ağlaya rahatlayacak annesi. Benim büyük 3 yaşında. Artık canım sıkıldı ağlamaya ihtiyacım var beni aglat, diyor bana. Ben de kaşlarımı çatıp hayır aglayamazsin, diyorum böğüre böğüre ağlıyor. Sonra ohh be rahatladım diyor
Hahaha benimkide öyle olacak heralde aslında ben ağlamasını çok sıkıntı yapmıyorum ağlıyo sonra uyuyo napıyım böyle benim cocugum ama kayınvalidem geliyo hergün bi icat buluyo beni strese sokuyo naparsak yapalım bu cocuk gece uyumadan ağlıyo gündüz öyle değil mesela ikş bucuk aylık oldu bi şekilde büyüyecekler işte Allah sağlık versin
Ben doğum yapalı 70 gün oldu. Hala regl olmadım. 1 seneye kadar olmaması normal galiba. Sadece emziriyorum ondan mı acaba ?? Aslında regl olmayı tercih ederim, çenem hep sivilcelendi biri bitiyor biri başlıyor, geçmedi gitti. Şanslısın
Süt korur diyorlar ama yalan kalınabilir korunulmazsa.benim arkadaş haziranda dogurdu şimdi 4aylik yine hamile.yani bebesi 3aylikken hamile kalmış yeniden
Ben doğum yapalı 70 gün oldu. Hala regl olmadım. 1 seneye kadar olmaması normal galiba. Sadece emziriyorum ondan mı acaba ?? Aslında regl olmayı tercih ederim, çenem hep sivilcelendi biri bitiyor biri başlıyor, geçmedi gitti. Şanslısın
Süt korur diyorlar ama yalan kalınabilir korunulmazsa.benim arkadaş haziranda dogurdu şimdi 4aylik yine hamile.yani bebesi 3aylikken hamile kalmış yeniden
Yok zaten ben ona güvenmem korunuyoruz da yine de insan da bi korku oluyo yani Çok erken hamile kalmış arkadasın çok zor valla bi çocuk bile zor Allah yardımcısı olsun bide ilk bebeğe yazık oluyor o zaman onunla güzel ilgilenemiyosun ama olursa da yapacak bişey yok tabi
Yok zaten ben ona güvenmem korunuyoruz da yine de insan da bi korku oluyo yani Çok erken hamile kalmış arkadasın çok zor valla bi çocuk bile zor Allah yardımcısı olsun bide ilk bebeğe yazık oluyor o zaman onunla güzel ilgilenemiyosun ama olursa da yapacak bişey yok tabi
Biz korunmuyoruz valla olursa başım gözüm üstüne zaten eskisi gibi kocayida gördüğüm yokki oğlumla uyuyoruz babamız salonda bebek geldi herşey bitti diye şikayetçi zavallım
Benimkinin gözünde de daha 10 günlük değilken tek taraflı sarı akıntı vardı gözünde. Çocuk doktorumuz Netildex diye bir damla reçetelendirmişti, geçti hemen. Gözünde çapak yapan sarı renkte enfeksiyon var mı ?
Burun tıkanıklığı bizde de vardı. Evi, odamızı 22-23 derecede tutmaya başlayınca kalmadı tıkanıklık. Yani Otribebe yi hiç kullanmıyorum diyebilirim. Odanın sıcaklığını 24 bile yapmamaya çalışıyorum.
Bizim doğduktan iki gün sonra başladı hala devam ediyor goz capaklanmasi damla kullanınca çapak geçiyor ama akıntı devam ediyor hep nemli gözü ağlıyor gibi. Damlayı siz düzenli mi kullandınız bir iki gun damlatiyorum gecince bırakıyorum ondan mi tamamen geçmedi acaba
Bizim doğduktan iki gün sonra başladı hala devam ediyor goz capaklanmasi damla kullanınca çapak geçiyor ama akıntı devam ediyor hep nemli gözü ağlıyor gibi. Damlayı siz düzenli mi kullandınız bir iki gun damlatiyorum gecince bırakıyorum ondan mi tamamen geçmedi acaba
Canım ben öbür oğlumdan biliyorum ondada çok oluyordu damla antibiyotik olduğu için bitirmeniz lazımdı.Dr lar antibiyotikleri nasıl iyileşsenizde bitirin diyor onun gibi.