2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok zaten ben ona güvenmem korunuyoruz da yine de insan da bi korku oluyo yani Çok erken hamile kalmış
Biz korunacağız da, daha öyle bir eylemde bulunmadık. Suçluluk hissediyor insan ne bileyim bebeğim bunu farkediyor da utanılacak bir durummuş gibi görüyorum Hatta eşim de öyle hissediyor. Hoş benim isteğim yok hormonlardan dolayı galiba. Zaman da yok çocukla uğraşmaktan. Bizde de baba başka odada uyuyor. Bilemedim . Yapamadık ki korunmamayı tercih edelim hem biz iyice yabancı olduk, hamilelik boyunca yasak olunca ..

Burnuna masaj yap canım.birde bir damla var ben hem masaj yaptım hem damla geçmişti capaklanmalari saklanmaları falan
Bir sürü şey yaptık geçmedi iyice kızardı evde v antibiyotikli damla tobrased vardı öbür oğlumdan tecrübe kazandık o damlayı kullanacaz artık yarında geçmezse .

Çok çok geçmiş olsun bir daha kimseye yaşatmasın Allah. Tüm korkularını tüm çabalarını bir kenara at. Allah'a güven. Allah korusun miniklerimizi, bizi. İçini ferah tut.
İnşallah canım inşallah kimseye yaşatmasın Rabbım. Rahat olmaya çalışıyorum ama zaman alacak gibi...

Bilinçli Bebek diye bir kitap var. Orada ayrıntılı anlatıyor, bebeğin neden ağlama ihtiyacı olduğunu. Onu okuyana kadar bir tedirginlik oluyordu üzerimde. Neden ağlıyor diye. Şimdi herkes kızıyor bana ama ne yapayım ağlayacak çocuk. Bazen bir seu bahane edip ağlıyor Sustursam 5 dk sonra başka şeye aglayacak..
Büyükler kıyamıyor. Ama ne yapalım doyumsuz mi olsun...

İnşallah canım inşallah kimseye yaşatmasın Rabbım. Rahat olmaya çalışıyorum ama zaman alacak gibi...
Büyük oğlum 3 aylıkken bronsiyolit oldu. Kış bebeği.
Ve ben hala o dönemi unutamıyorum ve mümkün olduğunca misafir kabuk etmiyorum.

Her şekilde yazık oluyor... Arada 3 yaş var. İlki ile ilgilendiğim.gibi hiç ilgilenemiyorum ikinciyle. Çocuk bir tek emerken görüyor beni...
Eskiden oynadığım.ilgilendigim gibi ilgilenemiyorum birinciyle.
İkisine de yazık oluyor.
Bazen düşünüyorum. Arada bir yaş olsa daha mı iyi diye. Ama bence en iyisi 10 yaş aile için.
Ama ara ne kadar az olursa çocuklar o kadar birlikte yaşıyor çocukluğunu.

kızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz? Yastık kullanan var mı? Üzerini ne kadar örtüyorsunuz?
Anne yanı beşikte yatırıyorum oğlumu. Ev de sıcak sabah karşı bi serin oluyor gerçi. Ama bu uyurken örtme işini çözemedim. Zaten üstünü açmaya başladı bile. Nasıl beceriyorsa!

Ben yarim kundak yapıyorum mecburen eli kolu durmuyor çünkü uyandırıyor kendi kendini.yastik kullanmıyorum kundak var birde üstüne yün yorgan örtüyorum çok ağır olmayan

Biz korunmuyoruz valla olursa başım gözüm üstüne zaten eskisi gibi kocayida gördüğüm yokki oğlumla uyuyoruz babamız salonda bebek geldi herşey bitti diye şikayetçi zavallım
Yok ben beşiğinde yatıyorum yanımda yatırmıyorum alışmasın diye bazen yanıma alıp emziriyorum ama geri uyuyunca beşiğine koyuyorum ben eşimi kovmadım yataktan yani iyi cesaretlisin sen demekki bidaha hamile kalırsan napcan kız zor olur valla

Biz hamileyken hiç değil gibi yaşadık valla ilk günden son güne kadar. Şimdide 40 gün sonra basladık tabi bazen bebekten sıra gelmiyo falan ama bebek olunca eşleri ihmale etmek çok yanlış bence baska bi odada o uyurken olması lazım tabi yanında değil

Aynen öyle bnde alıştım her gece ağlayıp uyuyacak bu cocuk şimdi aglama faslı bitti mesela ayagımda sallıyorum

Büyük oğlum 3 aylıkken bronsiyolit oldu. Kış bebeği.
Ve ben hala o dönemi unutamıyorum ve mümkün olduğunca misafir kabuk etmiyorum.
Bize zaten çok misafir gelmezdi bi kaynanam kayınbabam gelirdi onlarda son zamanlarda gribe yakalanmışlardı o yüzden gelmiyorlardı şimdi iyice korktular gelmiyolargelmek isteyen olursa da açıkça diycem misafir kabul edemiyorum diye çok zor ya ben zatürrenin böyle tehlikeli bi hastalık olduğunu bilmiyodum bebek ölümlerine en çok sebep olan hastalıklardan biriymiş Rabbım kimseye yaşatmasın.

Aynen öyle valla hem kardeşi olsa 2 3 sene sonra beraber büyüseler arkadas olsalar paylaşmayı bilseler diyorum bide bi çocuk bile zor iki tane olsa napcam oda böyle huysuz olursa diyorum kafam çok karışık

Büyük kızımda hasta küçük zaten yeni i hastaneden çıktı biri öksürüyo öbürü hapşırıyo biri kusuyor biri anne burnum aktı diyo hastalıklar peşimizi bırakın artık diye bağırcam nerdeyse. Buraya hiç kar yağmadı mikroplar ölmedi hastaneler tıklım tıklım bekleme salonlarında insan kaynıyor sanki ülkeye bi virüs attılar korkmaya başladım artık noluyo böyle. Coronası influanzası neler duyuyoruz

Kızlar buarada kızımın kilo alımı da durdu tabiki sağlığı hepsinden önemli ama kilo alımının durmasına da üzüldüm bu ay hiç kilo almadı 2 aylık kilosuyla halen. Sizce alır mı toparlarmı yine

Tabiki toparlar,hiç kafana takma..Kolay mı hastalık atlattı yavrucak..Üzülme annesi sağlığı yerinde olsun da kiloyu nasılsa alır

Anne yani besigin icine reflu yatagi koydum yastik kullanmiyorum, hatta kafa sekillendrme yastgi almistim hic kullanmadim normal giysi ustune pazen battaniye hafif sariyor gibi yapiyorum ustune az kalin yun battaniye kapattim. Bazen uyku tulumu giydriyorum ama kollu ve kalin , hatta hm de indrim var kolsuz hafif dolgulu smdi onu alicam, onunla ustune bi pazen orterim sicak olur

Hanimlar bana memnun kaldiginiz bebek arabalarindan tavsiyede bulunur musunuz ? Eski arabayi kullaniyoruz chicco liteway ben baya zorlaniyorum neden bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…