2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar selam moralim çok bozuk dün 2. Ay kontrolümüz vardı bebeğim zaten kolik bilen bilir tüm gün nerdeyse ağlayan bir bebeğimiz var ama dün doktor göz takibinde biraz sıkınto görüyorum ama endişelenmeyin geçebilir kolik bebeklerde genelde oluyo fln dedi geçmezse gelişim geriliği doktoruna göstericez dedi bebeğim bizi takip ediyo seslere herşeye tepki veriyo ama onunla konuşurken hala odaklanamıyo bize ve bilinçli gülmeyi yapmadı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan varmı? Birde biraz dik oturulan ana kucağına koymamızı söledi tavsiye ettiğiniz ev tipi ana kucağı varmı?

Toparlar benim kızımda hasta oldugundan hiç kilo almadı 10 15 gün sonra düzeldi tekrar şimdi iyi kilosu kaç kilo ki seninki şimdi

Hanimlar bana memnun kaldiginiz bebek arabalarindan tavsiyede bulunur musunuz ? Eski arabayi kullaniyoruz chicco liteway ben baya zorlaniyorum neden bilmem..
Baby home965 travel sistem aldık biz,çok memnunum,çok kolay bi sürüşü var.Büyük olan aparatiyla beraber katlanabilme özelliği var.Şimdilik pusetiyle kullanıyorum gerçi ben,gayet güzel

Çok geçmiş olsun, insan ister istemez panikliyor çocuğu olunca konu. Umarım en kısa sürede güzel sonuç alırsınız. Ben bandigo ana kucağı aldım. Hafif hamak tarzında, bebegin kendi hareketleriyle de salınıyor kendi kendine, titreşimi sevdi benim oğlum, kolik bebekler içinmiş titreşim. Yaklaşık yarim saat oyalanıyor sabahlari, oyuncakları var tepesinde onlara bakiyor, takip de edebilir sallaniyor cunku oyuncaklar. bi bakın isterseniz.

Anne yanı bizim besigimiz yanyanayiz oğlumla ondan beraber uyuyoruz dedim.babamizi kovmadık kendi gitti uyuyamadığı için keyfi bilir zaten zor oluyordu gece dar alanda emzirmek şimdi bütün yatak benim

Anne yanı bizim besigimiz yanyanayiz oğlumla ondan beraber uyuyoruz dedim.babamizi kovmadık kendi gitti uyuyamadığı için keyfi bilir zaten zor oluyordu gece dar alanda emzirmek şimdi bütün yatak benim
Bizde kızımla gec yatıyoz babamız gidip yatıyo biz oturma odasında duruyoruz bazen çok ağlayınca orda bile uyuyamıyo sesine uyanıp geliyo en son derin uyuyunca yatak odasına götürüyorum beşiğine

Şuanki kilosumu 5400 cnm yoksa 2.ay kontrolündeki kilosumu inşallah toparlar cnm çok şükür ki emmeyi bırakmadı ona dua ediyom valla
Şuan ki kilosu 5400 canım. Aynen anne sütü en güzel ilaç bol bol emzir Allah sağlık versin bütün yavrucuklara şimdi daha iyi mi annesi

Dün akşam gözü bayağı kötüydü sarı iltihap akıyor birde kızardıydı geçmezse bugün damla kullanacaktım ama dün gece sütümü pamuğa sürüp sildim bir kaç defa sabah daha iyiydi ama sulanma devam ediyor .
Evimiz ise bayağı sıcak oğlumla yattığımız oda en soğuk odalardan oranın dereceside 25 civarı. Kaloriferi kapatsam soğuk olacak bu seferde..Birde alıştık sanırım sıcaklığa 22 23 dereceye gelse bu ev neden soğuk deriz sanırım..

Benimde 7 yaşında oğlum var yanında çok sevemiyorum ufaklığı kulağı bizde çünkü ve belli etmesede kıskanıyor. Aradaki yaş farkı az mi iyi çok mu iyi bilemiyorum ikisinin de avanataj ve dezavantajları var.Ben şu anda çok rahatım ama diğer çocuğum küçük olsa bu kadar rahat olamazdım

Şuan ki kilosu 5400 canım. Aynen anne sütü en güzel ilaç bol bol emzir Allah sağlık versin bütün yavrucuklara şimdi daha iyi mi annesi
Emziriyorum cnm ilk gün emzirmeme izin vermediler ciğerlerine kaçar diye çok korktum emmeyi bırakacak diye çok şükür bırakmadı Rabbım hepimizin yavrularını korusunbugün daha iyi teyzesi çok şükür hırıltı sesi gelmiyo hastaneye nasıl götürdük nasıl getirdik saolsun doktorlar iyileştirdi kızımı

Aminn canım insallah. Iyi iyi çok sevindim masallah kuzucuga hastanede yatınca insan üzülüyor ama onlar bizden iyi bakıyo tedavisi yapıyo evde olsa o kadar kısa sürede iyileştiremeyiz

Kızlar d vitamini saglık ocagının verdigini mi kullanıyorsunuz yoksa ocean falan mı ben saglık ocagının verdigini kullanıyorum ama bha varmıs içinde ocean alcam galiba kaç lira ki çok mı pahalı bişey bilen var mı

Kesinlikle katılıyorum bende henüz regl olmadım 67 gün oldu doğum yapalı. ama çenemdeki sivilcelerin biri bitiyor biri geliyor olmayı tercih ederdim sanırım

Cnm ben wellcare kullanıyorum trendyoldan indirmli alıyorum 25tl ydi sanırım bir fıs sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…