Kızlar d vitamini saglık ocagının verdigini mi kullanıyorsunuz yoksa ocean falan mı ben saglık ocagının verdigini kullanıyorum ama bha varmıs içinde ocean alcam galiba kaç lira ki çok mı pahalı bişey bilen var mı
Benimde 7 yaşında oğlum var yanında çok sevemiyorum ufaklığı kulağı bizde çünkü ve belli etmesede kıskanıyor. Aradaki yaş farkı az mi iyi çok mu iyi bilemiyorum ikisinin de avanataj ve dezavantajları var.Ben şu anda çok rahatım ama diğer çocuğum küçük olsa bu kadar rahat olamazdım
Geçkalma gibi bi durum olmaz çünkü farkedersin sizin belirtiler her bebekte olabilen durumlar, süt alerjisi nin en önemli belirtisi beslendikten sonra oluşan kızarıklıklardır bunlar nokta şeklinde olmaz özellikle dudak çevresinde vucutta öbeklenmiş büyük kızarmalardır.
Eniştem eczacı ona bş sorayım eğer çok fazla fiyat derse internetten alırım internetten de daha dün birsürü sipariş vermiştim bez krem flan bi sorayım da ona göre getirtirim olmazsa. Teşekkür ederim ❤
Öylede ben cok dikkat ediyorum portakal kuru fasulye nohut çay kahve çikolata acı baharatlı yemiyorum hiç gerci çikolataya bazen dayanamıyıp yiyorum da bir bardak süt içcem valla bişey olmaz herwlde dikkat ettiğim halde böyle gerçi değişen bişey yok ama ben gazdan agladıgına inanmıyorum artık uykusu gelince arsızlığından aglıyo
Ben ocean aldım 40 lira civarıydı alırken. Ama doktorum o piyasa ürünü ruhsatı yok. Sen dvit 3 kullan dedi. Peki bunu bitireyim mi dedim. Sen bilirsin dedi. Ben kullanıyorum çok da memnunum. Sprey olanı vermek çok kolay. Kendime de kullanıyorum aynı markadan. Bitince yine alırım galiba
Ben de dün oldum 2.5 ay sonra ilk defa oldum bir halsizlik ve karnımda şişlik vardı psikolojim de iyi değildi sebebi adetmis ilk çocukta 6 ay sonra olmuştum bu erken oldu
Mmishca
Fazla beslenme gaitada kan yapmaz. Fazla beslenme kusma, gaz, mukuslu kaka yapar. Ki mukuslu kakayi da daha çok balgam yutma ve on süt fazlalığı yapar. Yeşil kaka sindirimin olması gerekenden hızlı olduğunun göstergesi olabilir ya da annenin yeşil bir şeyler yediğinin. Kokulu kaka ise üsüyünce de olur.
Her alerjide illa ki cilt tepkisi gerekli degildir. ve her cilt tepkisi de süt alerjisi ya da laktoz intoleransi belirtisi değildir.
Birçok belirti birçok şeye işaret olabilir. Anne gözlemi en önemli olanıdır.
ALERJİ PARMAK İZİ GİBİDİR.
Çocuk doktoru arkadaşım doğum yaptığımda senin de günlük 1500 ünite kullanman gerek demişti. Ben de 1000 lik ocean aldım. Bi gün tek bi gün çift fıs kullanıyorum. Ama demiri çok ihmal ettim. Doğumdan sonra anca On gün filan kullanmışımdır. O da düzensiz. Şimdilerde çok halsizim. Acaba o yüzden mi diyorum.
Valla bizim çocuk doktoru öyle dedi. Sağlık bakanlığından ilaç ruhsatı yok dedi. Ben araştırmadım. Çocuk doktoru başka bir arkadaşım var. O da ocean alabilirsin kullanımı da pratik. Biz de onu kullandık demişti. Tanıdığım birçok kişi de ocean kullandı.