2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar süt içiyor musunuz y gaz yapar diye hiç icmiyodum canım çekiyor

İnternetten alın. 30-35 lira civarı. Sanırım 2-3 ay belki daha fazla gider o. Eczanede daha pahalı oluyor.

Gerçekten çok zor. Hele inatlasmalari yok mu...

Cok tesekkur ederim icim rahatladi gercekten

İnternetten alın. 30-35 lira civarı. Sanırım 2-3 ay belki daha fazla gider o. Eczanede daha pahalı oluyor.
Eniştem eczacı ona bş sorayım eğer çok fazla fiyat derse internetten alırım internetten de daha dün birsürü sipariş vermiştim bez krem flan bi sorayım da ona göre getirtirim olmazsa. Teşekkür ederim ❤

Valla her şeyi yiyorum gaz yapar yapmaz diye ayırmıyorum sonuçta vitamin olarak bebeğime gidecek .
Öylede ben cok dikkat ediyorum portakal kuru fasulye nohut çay kahve çikolata acı baharatlı yemiyorum hiç gerci çikolataya bazen dayanamıyıp yiyorum da bir bardak süt içcem valla bişey olmaz herwlde dikkat ettiğim halde böyle gerçi değişen bişey yok ama ben gazdan agladıgına inanmıyorum artık uykusu gelince arsızlığından aglıyo

Ocean in mi ruhsati yok

Kisaca fazla beslenme de aynilarini yapar diorsun himmm
M mishca
Fazla beslenme gaitada kan yapmaz. Fazla beslenme kusma, gaz, mukuslu kaka yapar. Ki mukuslu kakayi da daha çok balgam yutma ve on süt fazlalığı yapar. Yeşil kaka sindirimin olması gerekenden hızlı olduğunun göstergesi olabilir ya da annenin yeşil bir şeyler yediğinin. Kokulu kaka ise üsüyünce de olur.
Her alerjide illa ki cilt tepkisi gerekli degildir. ve her cilt tepkisi de süt alerjisi ya da laktoz intoleransi belirtisi değildir.
Birçok belirti birçok şeye işaret olabilir. Anne gözlemi en önemli olanıdır.
ALERJİ PARMAK İZİ GİBİDİR.

Kızlar siz herhangi bir vitamin kullanıyor musunuz tırnaklarımda hep beyaz lekeler oluştu d vitamini siz kullanıyor musunuz

Ben de mi kullansam güneş gördüğümüz de yok
Çocuk doktoru arkadaşım doğum yaptığımda senin de günlük 1500 ünite kullanman gerek demişti. Ben de 1000 lik ocean aldım. Bi gün tek bi gün çift fıs kullanıyorum. Ama demiri çok ihmal ettim. Doğumdan sonra anca On gün filan kullanmışımdır. O da düzensiz. Şimdilerde çok halsizim. Acaba o yüzden mi diyorum.

Ocean in mi ruhsati yok
Valla bizim çocuk doktoru öyle dedi. Sağlık bakanlığından ilaç ruhsatı yok dedi. Ben araştırmadım. Çocuk doktoru başka bir arkadaşım var. O da ocean alabilirsin kullanımı da pratik. Biz de onu kullandık demişti. Tanıdığım birçok kişi de ocean kullandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…