2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar oyun halısı alan var mı benimkinin çıngırak gibi sesli oyuncaklar dikkatini çok çekiyor bayağı da oyalanıyor oyun halisinda da oyalanir ne tavsiye edersiniz alan var mı

Kızlar oyun halısı alan var mı benimkinin çıngırak gibi sesli oyuncaklar dikkatini çok çekiyor bayağı da oyalanıyor oyun halisinda da oyalanir ne tavsiye edersiniz alan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20200202_200308_com.android.chrome.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 35
Bende tiny love maymun adası var cnm ilk kızımdan kaldı çok memnunum hiç yıpranmadı

Aslında şu an o durumdayım iyileşemiyorum bi türlü sürekli kanamam oluyor artık çok teşekkür ederim dereotunun abanayım o zaman
Cnm kefir al sade iyi gelir kayısıyı 2 tane akşam suda beklet sabah iç bı de krem kullan yoksa çok kötü olur

Ne hakkı var bunların bir anneye karismanin gerçekten yuh bizimki de bazı şeylere karışıyor elinden gelse herşeye laf söylüyor dinlemedigim için müdahale etmiyor

Bende de var ağrı. Regl mi olcam acaba diye düşündüm ama gelen giden de yok
Yok regl ağrısı gibi değil kontrole gidecem bakalım ilkinde 5 ay sonra adet görmüştüm 8. Ayda 2.hamileligimi yaşadım isteyerek oldu bunda bakalım ne olacak

Pamuk Battaniyeye sarıp üstüne peluş battaniye ortuyorum kolları dışarda yastık 2 yaşına kadar yasak cnm

Aynen öyle valla hem kardeşi olsa 2 3 sene sonra beraber büyüseler arkadas olsalar paylaşmayı bilseler diyorum bide bi çocuk bile zor iki tane olsa napcam oda böyle huysuz olursa diyorum kafam çok karışık
17 ay var aralarında tek başına çok zor kizlarutlaka biri olmalı yaninizda yaşınız gencse 3 yas olmalı en az kendi yemeli yemeğini emerse zor oluyor

17 ay var aralarında tek başına çok zor kizlarutlaka biri olmalı yaninizda yaşınız gencse 3 yas olmalı en az kendi yemeli yemeğini emerse zor oluyor
Bende çocuklar arasında ideal yaşın 4 yaş olduğunu duymuştum bizimkilerin arası 7 yaş ben rahatım şu anda oğlum 1.sınıfa gidiyor.Kardeşine tam bir abi oldu .Birde gelip gidip öpmese çok öpüyor..

Bende kız kardeşime hediye almıştım oyun halısı piere cardin çocuğu büyüyünce geri bana verdi .Ama ben halisini değilde şu tepesindeki peluşlu aparatı daha çok kullanıyorum. Her yere takıyorum .Onlarla bayağı vakit geçiriyor özellikle ortadaki güneşe çok gülüyor heyecanlanıyor ..

Eklentiler

• 20200202_221244.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200202_222214.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 42
Ben de bugün onu soracaktim.Bebeklere neler aldınız oyuncak olarak diye.Kizimin besiginin üzerinde dönenceler vardi.2 haftadır çok ilgisini vekuuor.Heyecanlaniyor,gülüyor..N alsam diye başka araştırdım bugün.Oyun halisi annem almış.Getirecek almadım.Bugun çıngıraklı patiklerden aldım.Buyuk kasları icin.Hem de sesle eğlenir diye..

Ben 25 yasındayım bencede 3 4 yas iyi hatta daha fazla bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…