Kızlar oyun halısı alan var mı benimkinin çıngırak gibi sesli oyuncaklar dikkatini çok çekiyor bayağı da oyalanıyor oyun halisinda da oyalanir ne tavsiye edersiniz alan var mı
Kızlar oyun halısı alan var mı benimkinin çıngırak gibi sesli oyuncaklar dikkatini çok çekiyor bayağı da oyalanıyor oyun halisinda da oyalanir ne tavsiye edersiniz alan var mı
bugün kayınvalidem yine bebeğimin aç olduğuna kanaat getirip bana sütünün sızdığı oluyor mu diye sordu. Daha önce sık bakiyim geliyor mu demişliği de var. Artık cidden sıkıldım zaten benim takıntı yaptığım bi konu, anlamıyorum sütüm olmasa çıkarıp o mu verecek? İlla yüzgöz olmamız mı lazım bu kadar samimiyet çok mu gerekli
Ne hakkı var bunların bir anneye karismanin gerçekten yuh bizimki de bazı şeylere karışıyor elinden gelse herşeye laf söylüyor dinlemedigim için müdahale etmiyor
Yok regl ağrısı gibi değil kontrole gidecem bakalım ilkinde 5 ay sonra adet görmüştüm 8. Ayda 2.hamileligimi yaşadım isteyerek oldu bunda bakalım ne olacak
kızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz? Yastık kullanan var mı? Üzerini ne kadar örtüyorsunuz?
Anne yanı beşikte yatırıyorum oğlumu. Ev de sıcak sabah karşı bi serin oluyor gerçi. Ama bu uyurken örtme işini çözemedim. Zaten üstünü açmaya başladı bile. Nasıl beceriyorsa!
Aynen öyle valla hem kardeşi olsa 2 3 sene sonra beraber büyüseler arkadas olsalar paylaşmayı bilseler diyorum bide bi çocuk bile zor iki tane olsa napcam oda böyle huysuz olursa diyorum kafam çok karışık
Bende çocuklar arasında ideal yaşın 4 yaş olduğunu duymuştum bizimkilerin arası 7 yaş ben rahatım şu anda oğlum 1.sınıfa gidiyor.Kardeşine tam bir abi oldu .Birde gelip gidip öpmese çok öpüyor..
Bende kız kardeşime hediye almıştım oyun halısı piere cardin çocuğu büyüyünce geri bana verdi .Ama ben halisini değilde şu tepesindeki peluşlu aparatı daha çok kullanıyorum. Her yere takıyorum .Onlarla bayağı vakit geçiriyor özellikle ortadaki güneşe çok gülüyor heyecanlanıyor ..
Ben de bugün onu soracaktim.Bebeklere neler aldınız oyuncak olarak diye.Kizimin besiginin üzerinde dönenceler vardi.2 haftadır çok ilgisini vekuuor.Heyecanlaniyor,gülüyor..N alsam diye başka araştırdım bugün.Oyun halisi annem almış.Getirecek almadım.Bugun çıngıraklı patiklerden aldım.Buyuk kasları icin.Hem de sesle eğlenir diye..