İlk oğlumda kullanmak zorunda kalmıştım yani 7 yıl önce lansinoh marka almıştım çiftli olandan bayağı kullandım kız kardeşlerime görümceme falan da verdim şimdi bana geri döndü gayet iyi çalışıyor tavsiye ederim
Ben lansinoh kullanıyorum ama benim göğüslerimi çok yara yapıyor memeyi kavrayan vakum kısmının ucu dar sürekli çekmekten yara oldular ben memnun değilim açıkçası hem motor gücü zayıf sağmak uzun zaman alıyor avent iyi diyorlar
Lansinoh internette yorumlarında da değişiyordu kişiye göre benimde niyetim de lansinoh almak vardı normal de yorumlardan dolayı tereddütte kaldım baya. şu an ikili olanının fiyatı da düştü alıp almama arasında gidiyorum
Onu da kayınvalidem diyodu ilk basta ama baktı hep ağlıyo vazgeçti o fikrinden Benim cocuklarım hiç ağlamazdı emzirir yatırırdım saatlerce uyurlardı burnunu sıkar uyandırırdım sevmek icin hep uyurlardu diyo napıyım benimkide böyle sanki ağlaması benim hoşuma gidiyo
Ben doğum yapalı 70 gün oldu. Hala regl olmadım. 1 seneye kadar olmaması normal galiba. Sadece emziriyorum ondan mı acaba ?? Aslında regl olmayı tercih ederim, çenem hep sivilcelendi biri bitiyor biri başlıyor, geçmedi gitti. Şanslısın