Kızlar oyun halısı alan var mı benimkinin çıngırak gibi sesli oyuncaklar dikkatini çok çekiyor bayağı da oyalanıyor oyun halisinda da oyalanir ne tavsiye edersiniz alan var mı
Benim oğlana bi haller oldu kızlar, resmen rica minnet emzirdim az önce. 3-4 saat uyanık kaldı ama uykusu var belli, ne zaman uyutmaya kalksam basti çığlığı, artik inat ettim canim oglum cicim oglum derken yatağa yatirip uzanarak emzirebildim. Uyumasi 30 saniye falan sürdü sanırım, anında gitti gözler. 5 dakika sonra uyandı. Aynı şeyleri bi daha yaptım, yine çığlık kıyamet uyudu. Ev kalabalık 2 gündür, acaba insanları mi yadırgadı bilemedim ki
Ev kalabalık olması etkiliyor bebeği bence.bizim 40mizda çocuğum okadar mızmızdı ki gittiler rahatladık.enerjiyle alakalı birşey sonuçta her kişinin enerjisi bir değil.sizinki atak döneminde de olabilir.benim oğlumda öyleydi uyur 5-10dk sonra uyanırdı beşik sallama aparatı aldık da rahatladık
Kızlar oyun halısı alan var mı benimkinin çıngırak gibi sesli oyuncaklar dikkatini çok çekiyor bayağı da oyalanıyor oyun halisinda da oyalanir ne tavsiye edersiniz alan var mı
Fisher priceın piyanolu delüx jimnastik halısını aldım ben. Bir aydır ilgisini çekiyor müzikli olduğu için oyalanıyor baya. Ebebekte dün oyuncaklarda indirim vardı bir de ayın 16sında almayı düşünüyorsanız kaçırmayın
Fisher priceın piyanolu delüx jimnastik halısını aldım ben. Bir aydır ilgisini çekiyor müzikli olduğu için oyalanıyor baya. Ebebekte dün oyuncaklarda indirim vardı bir de ayın 16sında almayı düşünüyorsanız kaçırmayın
Ev kalabalık olması etkiliyor bebeği bence.bizim 40mizda çocuğum okadar mızmızdı ki gittiler rahatladık.enerjiyle alakalı birşey sonuçta her kişinin enerjisi bir değil.sizinki atak döneminde de olabilir.benim oğlumda öyleydi uyur 5-10dk sonra uyanırdı beşik sallama aparatı aldık da rahatladık
Bende alayım olmazsa o aparattan ya, cok zorlanmaya başladım. Kalabalık gitti dün umarım normale döner oğlum yoksa benim halim iyi değil. 2 gün sonra aşı da var, resmen korkuyorum.
Bende alayım olmazsa o aparattan ya, cok zorlanmaya başladım. Kalabalık gitti dün umarım normale döner oğlum yoksa benim halim iyi değil. 2 gün sonra aşı da var, resmen korkuyorum.
Korkma birşey olmaz Allahin izniyle.bizim hiç ateşimiz çıkmadı maşallah çok iyi atlattık.o aparat kurtarıcı gibi heyner marka besigimize taktik ağladıkça sallanıyor süper bisey
Ne hakkı var bunların bir anneye karismanin gerçekten yuh bizimki de bazı şeylere karışıyor elinden gelse herşeye laf söylüyor dinlemedigim için müdahale etmiyor
Bende çocuklar arasında ideal yaşın 4 yaş olduğunu duymuştum bizimkilerin arası 7 yaş ben rahatım şu anda oğlum 1.sınıfa gidiyor.Kardeşine tam bir abi oldu .Birde gelip gidip öpmese çok öpüyor..
Kızlar bebeğimin gündüz uykusu yoktu hiç. Bugün bebek arabasına koyup evde ileri geri sürdüm. 2 saattir uyuyor şu ana kadarki rekorumuzu yaşıyoruz. Sevinçten dinlensem mi iş mi yapsam yemek mi pişirsem şaşırdım. İnşallah sadece bugünlük olmakla kalmaz da gündüz uykuları nasip olur bize de
Kızlar bebeğimin gündüz uykusu yoktu hiç. Bugün bebek arabasına koyup evde ileri geri sürdüm. 2 saattir uyuyor şu ana kadarki rekorumuzu yaşıyoruz. Sevinçten dinlensem mi iş mi yapsam yemek mi pişirsem şaşırdım. İnşallah sadece bugünlük olmakla kalmaz da gündüz uykuları nasip olur bize de
6da 7de 8de hepsinde uyanıyor ya, gerçekten çok zorlaniyorum artık. Uyuşmuş gibiyim uykusuzluktan, bu akşam mide bulantısıda başladı. Yarim saat önce uyuttum şimdi yine uyandı. Ellerini yiyor deli gibi şu an. Yardım edecek kimsemde yok, biri baksa 1 saat uyusam yetecek. Geçer heralde hep böyle kalamazlar dimi
6da 7de 8de hepsinde uyanıyor ya, gerçekten çok zorlaniyorum artık. Uyuşmuş gibiyim uykusuzluktan, bu akşam mide bulantısıda başladı. Yarim saat önce uyuttum şimdi yine uyandı. Ellerini yiyor deli gibi şu an. Yardım edecek kimsemde yok, biri baksa 1 saat uyusam yetecek. Gever heralde hep böyle kalamazlar dimi
Ya çok üzüldüm senin için Yalnızlık gerçekten çok zor. Benim oğlum da gündüzleri pek uyumuyor. Bu ara fön sesi işe yarıyor. Kucağımda hafifçe sallaya sallaya uyuttum sesle. Sonra sesi de yanında açık bırakıp beşiğe koydum. Akşamüstü iki saat uyudu ilk defa. Bi dene istersen.
Ya çok üzüldüm senin için Yalnızlık gerçekten çok zor. Benim oğlum da gündüzleri pek uyumuyor. Bu ara fön sesi işe yarıyor. Kucağımda hafifçe sallaya sallaya uyuttum sesle. Sonra sesi de yanında açık bırakıp beşiğe koydum. Akşamüstü iki saat uyudu ilk defa. Bi dene istersen.
Telefona indirdim ben fön makinesi sesini 40dakikalik, her uykuya dalarken açtım 2 haftadır, belki sesi duyunca direkt uykuya geçer alışırsa diye ama yok, umrunda bile değil. Neyseki ağlaması yok, o olursa hiç baş edemem. Sessizce duruyor huysuzlanıyor en fazla. Ev gürültülü olunca yanında açık bırakıyorum ben fön sesini, uyanmasını engelliyor baya. Uyumaktanda korkuyorum şimdi, bi yatarsam sabaha kdr kalkamam
6da 7de 8de hepsinde uyanıyor ya, gerçekten çok zorlaniyorum artık. Uyuşmuş gibiyim uykusuzluktan, bu akşam mide bulantısıda başladı. Yarim saat önce uyuttum şimdi yine uyandı. Ellerini yiyor deli gibi şu an. Yardım edecek kimsemde yok, biri baksa 1 saat uyusam yetecek. Geçer heralde hep böyle kalamazlar dimi
Aynen benimkide öyle gece zaten 2 de falan uyuyo kendimi yataga zor atıyorum 8 de uyanıyorum kahvaltı fakan hszırlıyorum eşim gidiyo tekrar uyutmaya çalısıyorum 10 dk uyuyo uyanıyo uyuyo uyanıyo annelik sabır işi gerçekten hem çok güzel bi duygu hem de çok zor hiç bi iş yapamıyorum anca bi yemek yatagımı bile zor örtüyorum valla uyumayınca çok zor insallah düzelir bide benimkinin aşırı uyku sorunu var uyumaya başlıyo anca iki saatte uyuyo sürekli kımıl kımıl hareket ediyo gözünğ açıp duruyo nasıl düzelir bilmiyorum uyuyunca oh uyudu diyemiyorum bide ayagımda sallıyorum
Arkadaslar kızım pişik oldu üç gündür almadığım sürmediğim krem kalmadı hiç faydası olmuyo hatta ilerliyo bi akadasım travazol krem sür dedi hiç kullanan var mı travazol bebeklere kullanılır mı
Arkadaslar kızım pişik oldu üç gündür almadığım sürmediğim krem kalmadı hiç faydası olmuyo hatta ilerliyo bi akadasım travazol krem sür dedi hiç kullanan var mı travazol bebeklere kullanılır mı
Cnm benim görümcemin oğlu pişik olmuştu ama öyle böyle değil küçük küçük çukurlar vardı poposunda delik deşik çok fenaydı. O çareyi bi kaç krem karıştırarak bulmuştu adlarını hatırlamıyorum ama bitanesi z ile başlıyodu o en etkili olandı. Birde altını kaka yaptığında ılık suyla yıkıyo sonrada fön makinesini ılık ayara getirip uzaktan poposuna tutuyodu iyice kuruduğundan emin olduktan sonra bez bağlıyodu. O çok çekti pişikten..