2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada memur olup rapor alacak olan var mı? Raporu neyden verirler kızlar? Benim bir arkadaşa doğum sonrası depresyon diye vermişler ama sonrasında sıkıntı olur mu acaba öyle alsak?
Benim de 20 sinde bitiyor iznim öğretmenim rapor arıyoruz biz de depresyondan sorun olmuyor ben de ilk oğlumda 20 gün majör depresyon diye almıştım şimdi de araştırıyorum var mı bildiğiniz yer

Bu arada memur olup rapor alacak olan var mı? Raporu neyden verirler kızlar? Benim bir arkadaşa doğum sonrası depresyon diye vermişler ama sonrasında sıkıntı olur mu acaba öyle alsak?
Ben şimdi kendi doktorumdan aldım 10 gün. Ona sordum uzun süreli raporu fıtık vb bir şeyden alabilirsin dedi. Depresyon için almanı tavsiye etmem memur olarak yükselme vb durumlarda karşına çıkar dedi. Ama ben bulsam alırım.

ben dogumdan once 54 kiloydum 60 la doguma girdim gebelik sekeri cikmisti diyet yatptim daha saglikli oldu bebis te 3 kilo dogdu simdi 53 kiloyum.kiloya takilmayin sen sagliliysan bebis iyise verilir alinir problem degil
N

10 gün normal rapor mu aldın majör depresyondan bişey olmuyor lohusalik depresyonu olduğu için

Bende yaz hayaliyle yasiyorum ewde olmaktan biktim .

İnşallah doktorda zaman verelim dedi devamlı sohbet tükenince kitap okuyoruz siziN bebeğiniz kaç günlük maşallah ne güzel gülüyomuş
Cok zor guluyodu .daha yeni yeni Sabah kalktiginda yanina yaklastigimda gulmeye basliyoo adi ecem surekli ismini soluyorumm sizinkilerde yakindirr

İnanmazsınız numaradan ağlamayı biliyor.Beni göremeyeceği açıda oturup bakıyorum.Sağa sola bakiniyor,beni göremeyince ağlar gibi yapıyor,uzata uzata söyleniyor

Bizim de kesildi,kendisi çıkarıyor gazını alttan,üstten..
Kaka da aynen dediğin gibi bu ara sıklaştı.Bu saate kadar 7-8 bez değiştirdim hep kakalı

Bizim tam gaz devam malesef gazin bitecegi günü iple cekiyorum cok ağlatıyor yavrumu

Ohoo agular falan havada ucusuyor keyfi yerindeyse degisik sesler cikariyor elinden gelse konusacak
Bide ağzını açıyo he hehh diye hızlı nefes alıyo sanki şey der
Ohoo agular falan havada ucusuyor keyfi yerindeyse degisik sesler cikariyor elinden gelse konusacak
Bnm ilk kızım öyleydi çok erken konuştu bide bebeksi değil normal yetişkin gibi konuşmaya başladı görenler siz bununla çok mu konuştunuz bebekken diyor aslında herkes ne kadar konuşuyosa oyleydik bizde biraz da genetik heralde.

Bizim de kesildi,kendisi çıkarıyor gazını alttan,üstten..
Kaka da aynen dediğin gibi bu ara sıklaştı.Bu saate kadar 7-8 bez değiştirdim hep kakalı
Aynen bide pişik oldu bizimki ben prima premium care kullanıyodum doğal değil diye sleepy natural e geçtim bayada aldım indirimden kızıma yaramadı bu bez çok pişmanım

Aynen bide pişik oldu bizimki ben prima premium care kullanıyodum doğal değil diye sleepy natural e geçtim bayada aldım indirimden kızıma yaramadı bu bez çok pişmanım
Değiştirme imkanın olmaz mı acaba?Aldığın yerden başka bi markayla takas etsen?

İnşallah canım bütün gün konuşuyorum gıdıklıyorum Altını açıp masaj yapıyorum ama bi kere falan gülümsedi sadece bir şeyi eksikmi yapıyorum diye annelere sormak istedim
Yok annesi niye eksik yapasın kendini suçlama sabret insallah en kısa zamanda gülücükler saçmaya baslar zamanı var demekki her bebek bşr değilki

Bizimde gaz azaldı öyle kızarıp bacaklarını çekmiyo arada bir oluyo ama daha rahat cıkarıyor artık da benim kızımın acayip bi uyku sorunu var çok değişik çok zor uyuyo iki saat uğrasıyorum cok üzülüyorum hep böyle mi uyuyacak diye sallıyorum ağlıyo falan ağlayınca emmiyo beşikte biraz uyuyo sallayınca sonra uyanıyo emziriyorum tekrar sallıyorum bir saat falan öyle uyuyo cok canım sıkılıyo bu duruma

Benim oğlumun adı Barış Cemre. Cemre isimini ben koydum Barış ismini babası koydu. Herkes bana Cemre koyma kız ismi dedi. Halbuki değil. Her iki cinsiyette konan bir isim ve benim çok hoşuma gidiyor. Şimdi ben ve benim çevrem Cemre babası ve babasının çevresi Barış diyor. Biraz saçma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…