Evet bunu bende farkettim de konduramamıştım, doğruymuş. Bizdeki tam tersi. Bazen çok saçma bi şekilde ağlıyor gözlerini yumup, sonra gözlerini aralayıp bakıyor eğer oradaysam yine ağlıyor dikkatimi çekene kadar, orda değilsem susuyor. Sıpa numara yapıyor resmen
Bizimde gaz azaldı öyle kızarıp bacaklarını çekmiyo arada bir oluyo ama daha rahat cıkarıyor artık da benim kızımın acayip bi uyku sorunu var çok değişik çok zor uyuyo iki saat uğrasıyorum cok üzülüyorum hep böyle mi uyuyacak diye sallıyorum ağlıyo falan ağlayınca emmiyo beşikte biraz uyuyo sallayınca sonra uyanıyo emziriyorum tekrar sallıyorum bir saat falan öyle uyuyo cok canım sıkılıyo bu duruma
Ya 2 gündür bizde bu durumdayız. Gündüz uykusu yok gibi bir şey oldu. Geceler normale döndü, 9-12 uyuyor 3 saat deliksiz. Sonra her 2 saatte bir uyanıyor. 7de tam uyanıyor, bugün 11den beri uyanıktı, saat 5e geliyor kavga dövüş uyuttum. Ne kötü bir şeymiş
Kizlar bizimde gaz olayı artık sadece sabaha karşı 5-7 arasi oluyor o arada mutlaka kakasini yapıyor ve uykusunda kipirdana kipirdana gazını çıkartıyor artık emerken etrafa bakmaya ve kısa kisa emmeye başladı dikkatleri dağılmaya başladı. Bizimkide resmen numaradan ağlıyor yanlizken ağlıyor yanına gidiyorum bak geldim burdayım diyorum tık kesiyor ağlamayı. Bu arada benim kızımın adi da Ece birde oğlum var oda Egemen
Ne kadarlık bebeğiniz? Benim 1 aydır kaka yapamıyor hep 5 6 günde bir mamasına zeytinyağı koyuyorum öyle yapıyor bizim ne zaman normale dönecek acaba AA gaz sorunu da devam ediyor 2 ay 10 günlüğüz
Canım buradayım isim değiştirdim de. Memeyi biraz daha tutuyor depremde camide felan kaldık allahım işi çocuk emdi çok şükür. Şimdi günde 1 2 kere mama veriyorum çok huysuz olunca meme tutmuyor o zamanlar işte veriyorum onun dışında yinee tutuyor. Tabi yine öyle kolay tutmuyor biraz ağlıyor zorluyor ama enazından tutuyor eni sonu.
Kızlar isim değiştirdim ondan dolayı yoksa hep buradayım okuyorum yazıyorum size hatta deprem zamanı yazdım sizlere depremi yaşadık çok zordu çok kötüydü herşey. Şimdi kayınvalidemde kalıyorum eve geçmeye korkuyorum ama mecbur geçicem artık 1 hafta oldu kaynanam da kaldım. 1 hafta annemde kaldım daha eve geçmek zorundayım aşırı korkuyorum ama tek nasıl kalacam evde gündüz. Akşam eşim de geç geliyor işler çok yoğun elektrik mühendisi şimdi evler hep yıkıldı onların elektriğini kes. Çadırlara elektrik ver felan derken geceye kadar çalışıyor. Bir de hep annemde kaynanam da güzel yedim içtim sütüm var eve geçince yemek yiyemiyorum kız durmuyor sütüm azalacak diye korkuyorum
Bu arada memur olup rapor alacak olan var mı? Raporu neyden verirler kızlar? Benim bir arkadaşa doğum sonrası depresyon diye vermişler ama sonrasında sıkıntı olur mu acaba öyle alsak?
Canım buradayım isim değiştirdim de. Memeyi biraz daha tutuyor depremde camide felan kaldık allahım işi çocuk emdi çok şükür. Şimdi günde 1 2 kere mama veriyorum çok huysuz olunca meme tutmuyor o zamanlar işte veriyorum onun dışında yinee tutuyor. Tabi yine öyle kolay tutmuyor biraz ağlıyor zorluyor ama enazından tutuyor eni sonu.
Kızlar isim değiştirdim ondan dolayı yoksa hep buradayım okuyorum yazıyorum size hatta deprem zamanı yazdım sizlere depremi yaşadık çok zordu çok kötüydü herşey. Şimdi kayınvalidemde kalıyorum eve geçmeye korkuyorum ama mecbur geçicem artık 1 hafta oldu kaynanam da kaldım. 1 hafta annemde kaldım daha eve geçmek zorundayım aşırı korkuyorum ama tek nasıl kalacam evde gündüz. Akşam eşim de geç geliyor işler çok yoğun elektrik mühendisi şimdi evler hep yıkıldı onların elektriğini kes. Çadırlara elektrik ver felan derken geceye kadar çalışıyor. Bir de hep annemde kaynanam da güzel yedim içtim sütüm var eve geçince yemek yiyemiyorum kız durmuyor sütüm azalacak diye korkuyorum
Ya 2 gündür bizde bu durumdayız. Gündüz uykusu yok gibi bir şey oldu. Geceler normale döndü, 9-12 uyuyor 3 saat deliksiz. Sonra her 2 saatte bir uyanıyor. 7de tam uyanıyor, bugün 11den beri uyanıktı, saat 5e geliyor kavga dövüş uyuttum. Ne kötü bir şeymiş
Biz dogdugundan beri hergün öyleyiz insallah seninki geçicidir eski haline döner benim kızımda düzelir insallah en kısa zamanda uykusu hep böyle uyuyacak diye çok korkuyo insan
Biz dogdugundan beri hergün öyleyiz insallah seninki geçicidir eski haline döner benim kızımda düzelir insallah en kısa zamanda uykusu hep böyle uyuyacak diye çok korkuyo insan
Umarım düzelir canım ya çok zormuş. Gazı varmış yavrumun, yaptı rahatladı, nasıl uyuyacagini bilemedi valla hemen uyudu, çok yorulmuş. Hep böyle olamaz ya düzelir elbet bi yerde. Vallahi başım çatlıyor, sabahtan beri perişan olduk.
Benim oğlumun adı Barış Cemre. Cemre isimini ben koydum Barış ismini babası koydu. Herkes bana Cemre koyma kız ismi dedi. Halbuki değil. Her iki cinsiyette konan bir isim ve benim çok hoşuma gidiyor. Şimdi ben ve benim çevrem Cemre babası ve babasının çevresi Barış diyor. Biraz saçma oldu
Evet canım bende kız ismi olarak biliyorum cemreyi etrafımda çok cemre var ve hepsi kız hiç erkek cemre görmedim açıkçası..Allahtan barışı koymuşsunuz sorun olursa onu kullanırsınız ve bence barışı kullanın
Bu arada memur olup rapor alacak olan var mı? Raporu neyden verirler kızlar? Benim bir arkadaşa doğum sonrası depresyon diye vermişler ama sonrasında sıkıntı olur mu acaba öyle alsak?
Bende ayın 15 ine denk gelsin diye 20 gün rapora ihtiyacım var daha sonra ücretsiz izine ayrılacağım .Aile hekiminden yada kadın doğumdan almaya çalışacağım .10 10 verirler anca sanırım
Bende ayın 15 ine denk gelsin diye 20 gün rapora ihtiyacım var daha sonra ücretsiz izine ayrılacağım .Aile hekiminden yada kadın doğumdan almaya çalışacağım .10 10 verirler anca sanırım