2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeklerinizin isimleri ne? Benim oğlumun adı yiğit mirza.basindan beri bunu düşünüyordum erkek olursa diye babasida karşı çıkmadı sağolsun
Selim benimkinin adı bende hamileyken düşüne düşüne bunu buldum cok içim ısındı hemen alıştım sonrada baska hic bir ismi yakıştıramadım ogluma. Babasi pek istemese de kırmadı beni

Benim kizimda anneee diye ağlıyor.eşime diyorum anne diyor bana diyor bunu başkalarının yaninda deme gülerler. Sonra bigun o da diyor anne diyor ama tesadüfen ağzından çıkıyor
Benimkide nnnn neeee diye agliyor bazende mmmmeee diyor bence anne ve meme diyor

Benim oğlumun adı Metehan.Son zamanlarda o da anne diye ağlıyor.İlk olarak kızım farketti.Kardeşim konuşuyor diyor anneannesine
Bide bu ara daha seyrek emiyor.Eskiden sürekli memede duran çocuk şimdi memeyi ağzına yaklaştırınca kafasını çeviriyor bazen hayret ediyorum.

Canım otizm değldir merak etme daha çok küçük keyiflerine göre davranıyolar bnm kızımda canı istemezse gülmüyo kafana takma bü altı aylık olsun hele.

Saolun inşallah Bu ara zaten hep yukarılara bakmaya başladı yatar pozisyonda göz kontağı kuruyo az da olsa allahtan

İnşallah doktorda zaman verelim dedi devamlı sohbet tükenince kitap okuyoruz siziN bebeğiniz kaç günlük maşallah ne güzel gülüyomuş
2 ay 21 gunluguz teyzesi.zaman ver daha anca güler kötü şeyler getirme aklına birşey olmaz Allahin izniyle

Canım otizm değldir merak etme daha çok küçük keyiflerine göre davranıyolar bnm kızımda canı istemezse gülmüyo kafana takma bü altı aylık olsun hele.
Ay inşallah tanı koyamıyolarmış bu kdr küçük bebeklere ztn allah kimseyi evladıyla sınamasın anneliği şimdi anlıyorum korku endişe çok büyük sorumlulukmuş

Kızlar sizin gaz sancıları devam ediyomu bizim bir anda kesildi iki üç güne bir kaka yapan bebek nerdeyse her emzirmeme kaka yapıyor. Kendi çıkarıyo gazını acaba diyorum kullandığı antibiyotiğinn etkisinden dolayımı böyle yoksa gaz olayı bittimi. Artık emzirdikten sonra gazını falan çıkarmıyorum karnına masaj yapmıyorum kendini sıkmıyor bi yandan seviniyorum bi yandan da dur sevinme belki ilacın etkisi geçmemiştir diyorum.

Maşallah allah bağışlasın burda paylaştıkça rahatlıyorum annelik zormuş
Amin canim cümlemizin evladını bağışlasın ailesine ben annelikte en çok öğrendiğim şey rahat olmak/olabilmek(her nekadar zor olsada) stres üzüntü telaş yaparsak hissediyor bebeklerimiz.dogaya bir bak hiç düşünce kaldırmaya giden bir anne aslan,boğulacak yüzemiyor diye sırtına alan bir denizkaplumbağası,doğar doğmaz yürümeye çalışan buzağıya yardim eden bir anne inek gördünmü? Göremezsin çünkü onlar içgüdüsel olarak bilirler işleyişi.icgudulerine güven çünkü bir annenin en güzel rehberi içgüdüleridir vesvese yapma rahatla.sevgiler

Bizim de kesildi dediğin gibi maşallah diyeyim 2 emmede bir kaka yapıyor inş artık olmaz sadece uykusuzluktan ağlıyor bazen uyuyamadığı zaman

Bizim de kesildi dediğin gibi maşallah diyeyim 2 emmede bir kaka yapıyor inş artık olmaz sadece uykusuzluktan ağlıyor bazen uyuyamadığı zaman
Bende korkumdan sevinemiyorum vallane zaman olumlu bişeyi ağzıma alsam nazarım değiyormaşallah inşallah bitmiştir

Kızlar aranızda oto koltuğu alan var mı? Biliyorum daha erken ama hazır indirimler varken alsak mı diye düşündük. Bir de biz gurbette yaşıyoruz sık sık ailelerimizin yanına gidip geliyoruz hep lazım olacak. Hatta 3 ayı dolunca bebişin rapor alıp annemlerin yanına gidesim var. Yol da 7 saat falan sürüyor. Pusette rahat edemez oğlum o kadar saat. Önerebileceğimiz bir marka var mı?

Bu arada memur olup rapor alacak olan var mı? Raporu neyden verirler kızlar? Benim bir arkadaşa doğum sonrası depresyon diye vermişler ama sonrasında sıkıntı olur mu acaba öyle alsak?

Kesinlikle benim doğumum zor oldu sonrası kötü geçti bebek kolik oldu derken doktorda bunlarla stres olmaktan belki bebek tepki veremiyo olabilir o yüzden zaman veriyorum dedi ben hiç inanmazdım küçücük bebek nası etkilencek diye ama durum onu gösteriyo biraz tecrübesizlikte var tabi biraz daha rahat olmaya çalışıcam artık ne olursa allahtan vardır bir hayır

Bu arada memur olup rapor alacak olan var mı? Raporu neyden verirler kızlar? Benim bir arkadaşa doğum sonrası depresyon diye vermişler ama sonrasında sıkıntı olur mu acaba öyle alsak?
Ben öğretmenim ve iznimin bitmesine 1 hafta kaldı napıcam bilmiyorum rapor ayarlamaya çalışcaz.

Benim kız da anne diyor ağlarken babası da bak anne diyor ama kötü haberim var kizlar oğlum 15 aylıkken anne dedi bir iki hafta sanırım baba diyir sürekli hatta babammm şimdiden alistirin kendinizi genelde boylelerama baba demeleri de çok tatlı oluyor

Benim oğlumdan
Benim oğlumdan kalma oto koltuğu var ama oturmaya başlayınca kullanıyoruz şimdilik puset kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…